FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Egyéb)
·  Modern idők LEGO-ja: Zalman ZM80D-HP passzív VGA h
·  Bitek a karon - Flash Drive és MP3-as karórák
·  Linksys - a vezető hálózati eszköz gyártó
·  A wireless-g szabványról
·  Seitec Pendrive
·  2GHz-es Celeron konfiguráció
·  H2TwinBreeze
·  1066MHz RDRAM
·  10db léghűtő tesztje
·  GlacialTech hűtők II.
·  Coolink hűtők
·  Glacialtech hűtők
·  Xwave 1100
·  Lenoxx MP3
·  CNPS5001-AL
·  Olcsó 300 Wattos tápegység
·  STARS-700
·  Beépíthető CD tartó
·  Mercury hűtő
·  VAW68-as hűtő
· Termékbemutatók > Egyéb
· CD tokok
Dátum : 2001-08-31 18:33:16
Szerző : gigahertz


Néhány CD tokot szeretnék bemutatni, ezek közül lesznek olyanok, melyek a CD-k biztonságos szállítására szolgálnak, lesz egy csinos darab is, de olyan tartó is, amit a PC ház 5.25 helyére be lehet csavarozni.

Minden toknak az a fő célja, hogy a portól, és a kapcolódástól megóvja a lemezt. Az itt bemutatott darabok több CD tárolására készültek, nézzük az elsőt:

Ez egy esztétikus darab, a dobozból kivéve egy tömzsi rúdra hasonlít a CD tartó. 10db fér el benne. Kívülről, szemre teljesen zárt, de egy mozdulattal elhúzható az oldala, így férhetünk hozzá a lemezekhez:

Ilyen pozícióban meglehetősen istabil, inkább fektetve érdemes tárolni. Strapabíró műanyagból készült, így nem törik össze olyan könnyen, mint egy hagyományos CD tok. A megoldás hátránya, hogy ha meg kell keresni egy CD-t, akkor egyessével ki kell nyitni a fiókukat, nehezen áttekinthető.

Az előzőnél egy kicsit jobb megoldás:

Ez már nem gurul le az asztalról. Itt is 10db CD-nek van hely. A CD-k kivételét a tartó alján lehelyezett műanyag pöckök segítik:

A teteje könnyen kinyílik, így "erőszak" nélkül hozzáférhetünk a lemezekhez. Ez kevésbé mobil megoldás, mert vastag, a táskában sok helyet foglal, zsebbe pedig szinte képtelenség belegyűrni.

Egészen apró tokokat is találunk, természetesen olyat, amibe egynél több CD fér, íme egy ilyen:

Lapos, a lemezek sűrűn egymás felett helyezkednek el, ha kinyitjuk, akkor könnyedén válogathatunk a lemezek között:

Az elején egy gombot kell megnyomni, csak utána tudjuk kinyitni a fedelét. Tehát igazi mobil CD tartóval van dolgunk, ebbe is 10db lemez fér el.

És még egy utolsó tokot is mutatok:

Ennek is patentos a fedele, de ebbe már 12db CD-nek van hely és majdnem olyan lapos, mint az előbb bemutatott mintadarab. A lemezek szalagszerűen vannak tárolva:

Akár egyszerre kiteríthetjük a doboz teljes tartalmát.

Meglehetősen sok CD tokot lehet vásárolni, itt csak a néhány kemény fedelű példányt mutattam be, de puha változatok is vannak, ezeket általában tépőzárral vagy cipzárral lehet bezárni. Mindenki ízlésének és kedve szerint választhat. A külsőn kívül a keménytokos változatnál arra érdemes ügyelni, hogy ne szoruljon a rá a rögzítőre a CD közepén lévő lyuk, mert a tok közepén lévő karmocskák nem bírják az erős hajlítást.

 

Szponzor : DunaWeb Kft.


Kapcsolódó hírek/cikkek:
Beépíthető CD tartó


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106