FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
· Hírek > Mobil
· Levelezés mobilon: egyszerűbben és hatékonyabban
Dátum : 2005-02-11 16:27:40
Szerző : FarkasP


Magyarországon egyedülálló szolgáltatást indít a Pannon GSM február 14-én


A Pannon MobiMail segítségével a cégek egy komplett levelezőrendszer birtokosai lehetnek, annak minden előnyével együtt, de költséges szerver és szoftverek megvásárlása nélkül.

A Mobil Iroda február közepén induló legújabb szolgáltatása olyan kis- és középvállalatoknak ajánlott, amelynél a munkatársaknak megosztott információk alapján, közösen kell dolgozniuk és a munkaidejüket a lehető legjobban kell kihasználniuk.

A Magyarországon ebben a formában elsőként elindított szolgáltatás a Microsoft Exchange e-mail-kommunikációs eszközt kiemelkedő fontosságú munkaeszközzé alakítja át, amelyet a munkatársak nemcsak Outlookból, hanem a legkülönfélébb eszközökkel is elérhetnek, (WAP 2.0 képes mobiltelefonok, SmartPhone-ok és Pocket PC-k, EDGE illetve GPRS szolgáltatást támogató PDA-k, laptopok, asztali PC-k) így a kollégák bárhol, bármikor megnézhetik e-mailjeiket, megoszthatják a közös feladatokhoz szükséges információkat.

A Pannon MobiMail jelentős nyereség az olyan - akár csak három fős - vállalkozások számára is, amelyek teljes mértékben ki akarják használni ennek a nagy teljesítményű üzleti eszköznek az előnyeit, anélkül, hogy vállalniuk kellene a teljes Microsoft Exchange rendszer üzemeltetésével járó jelentős beruházásokat és kötelezettségeket.

Nem csak elektronikus leveleinket olvashatjuk el az új szolgáltatás segítségével, hanem a személyes naptár, az adatbázis, a találkozástervező is használható az irodán belül és kívül egyaránt, rugalmasan előjegyezhetünk és lefoglalhatunk tárgyalótermeket, gépkocsikat; feljegyzéseket készíthetünk a fontos teendőkről. S aki hozzászokott, hogy a fontos információkat számítógépe és a mobileszköz között szinkronizálja, az ezt ezután a távolból is megteheti a Pannon GSM adatszolgáltatása segítségével.

A cégek személyessé is tehetik e-mail címüket a Pannon MobiMail segítségével, hisz saját domain-t is kaphatnak jelentős költség nélkül.

A Pannon MobiMail tartalmaz spam- és vírusvédelmet, vagyis biztonságos környezetben lehetővé teszi a Microsoft Exchange 2003 minden funkciójának használatát.

Forrás : PannonGSM


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106