FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
Dátum : 2005-07-04 16:40:12
Szerző : FarkasP


Az MTV műsorai elsőként a Pannon GSM Mobil Videó szolgáltatásával nézhetők élőben

Július első napjaiban kezdi meg a Magyar Televízió (MTV) műsorainak élő közvetítését a Pannon GSM. A közszolgálati csatornák legnézettebb műsorait mostantól az arra alkalmas telefonkészülékeken a Pannon GSM valamennyi előfizetője egyenes adásban tekintheti meg a wap-portálon, ráadásul az első héten ingyenesen.

2005. július 4-étől élő televíziós adást nyújt mobilon a Pannon GSM és az MTV Új Média Kft. A két szolgáltató együttműködése nyomán az országos és körzeti hírműsorok, a nemzetiségi és egyházi műsorok, sport és gazdasági hírek mellett számos vitaműsor és kulturális program is felkerült a mobil listára. Az MTV két csatornájának összesen 26 adása „fogható” a PannonW@P Mobil Videó menüpontja alatt, és tekinthető meg az eredetivel azonos időpontban a mobil szélessáv biztosította gyors adatátvitelnek köszönhetően, így többek között a Híradó, a Telesport magazin, a Nap-kelte, A szólás szabadsága és az időjárás-jelentés.

Az MTV műsorainak megtekintéséhez wap-hozzáférés, valamint megfelelő videostreaming technológiával rendelkező készülék szükséges. (Nokia 6170, Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6260, Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 7610, Nokia 9300, Sony Ericsson K500i, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson P800, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson P910i)

A szolgáltatás hátterében a már ismert és egyre sokoldalúbb mobil szélessáv áll, amely nagy adatátviteli kapacitása révén jobb minőségű, gyorsabb és kényelmes tartalomletöltéseket, illetve adatforgalmazást tesz lehetővé a Pannon GSM ügyfelei számára. A fejlődés egyik fő iránya – az üzleti kommunikáció mellett – a mobil szórakoztatás: a zenei letöltések, a mobil mozgókép, a videótelefon, és számtalan további érdekes és hasznos tartalomszolgáltatás.

Ahogy annak idején az RTL Klub és a Cool TV legnépszerűbb műsoraihoz, a Pannon GSM a szolgáltatás első hetében ez alkalommal is ingyenesen biztosít hozzáférést előfizetői számára az MTV adásaihoz. A későbbiekben percalapú díjszabással lesz elérhető az MTV mobil televíziós műsora.


Forrás : Pannon GSM

Kapcsolódó hírek/cikkek:
A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106