FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
Dátum : 2005-08-09 21:01:56
Szerző : Matteo


Az idei Szigeten mindenki kipróbálhatja az év szenzációját, a videotelefonálást a Pannon GSM mobil szélessávú hálózatán. Újdonság az élőképes mobilos közvetítés a Szigetről.

A Pannon GSM és a Sziget-látogató korosztályok körében rendkívül népszerű nemzetközi márkája, a djuice ebben az évben minden korábbinál gazdagabb szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a fesztiválra. Mindenki élesben és ingyenesen próbálhatja ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatják. A folyamatosan bővülő harmadik generációs hálózatnak köszönhetően minden pannonos az év végéig ingyenesen videotelefonálhat Budapest belvárosában. A rendezvény ideje alatt élő közvetítés keretében követhetik nyomon a pannonosok a legizgalmasabb Sziget-helyszínek eseményeit a mobiltelefonjukon a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon.

„A Sziget látogatói az újdonságok iránt érdeklődő, a kommunikáció korában felnövő fiatalok és fiatalos szellemű felnőttek” ? mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. „Ők azok, akik várják a mobiltechnológia újabb és újabb eredményeit, akik a legkorábban próbálnak ki egy-egy új típusú szolgáltatást, akik mindenkinél korábban használják ki az újdonságok adta lehetőségeket. Az idei Szigetre olyan szolgáltatásokkal készülünk, amelyek egészen bizonyosan elnyerik a tetszésüket.”

A djuice Siestánál lehetőség lesz a napról napra több, immár közel százezer letölthető dalt kínáló Pannon Zene szolgáltatással és a 3G-fejlesztések nyomán minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb mobilinternettel való ismerkedésre is.

A Sziget eseményeit élőben a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon minden pannonos nyomon követheti: megnézhetik, hogy mekkora a sor a bejáratnál, milyen a hangulat a Pannon GSM Világzenei Nagyszínpadon, illetve egy léghajó segítségével felülről is láthatják a Szigetet.

Forrás : Pannon GSM


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106