FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
Dátum : 2005-06-30 03:26:02
Szerző : FarkasP


A legnagyobb hazai mobilcég 3G ügyféltesztjének részesei június 29-től telefonjukon is nézhetik a TV2 egyes műsorait, kezdetben a Jóban Rosszban sorozat naponta jelentkező epizódjait, a Napló izgalmas összeállításait, valamint az Aktív legjobb riportjait.

A műsorválaszték folyamatosan bővül majd, a televíziós műsorokhoz – így az ország egyik legnépszerűbb hírműsorához, a Tényekhez is – kapcsolódó háttérképek, csengőhangok pedig minden T‑Mobile-os számára elérhetővé válnak.
Érzelmek, indulatok, szerelem és kaland mobiltelefonon. A T‑Mobile és a TV2 együttműködésének köszönhetően a legnagyobb hazai mobilcég 3G Mobil Tv kínálata júniustól új tartalmakkal bővül. Az ország egyik meghatározó kereskedelmi csatornájának sztárjai, kedvenc műsorvezetői, a Csillagvirág Klinika szereplői egyaránt "beköltöznek" a t-zones 3G portáljára. A két társaság hosszabb távra szóló partnerségének köszönhetően pedig a jövőben egyre több TV2 műsorral bővülhet a T‑Mobile harmadik generációs tartalomszolgáltatása.
A T‑Mobile 3G portálján keresztül holnaptól a Jóban Rosszban sorozat adásai a televíziós közvetítéssel egy időben mobilon is nézhetők lesznek. A Mobil Tv újszerű élményt kínál, hiszen a számos pesti és budai kerületet lefedő T‑Mobile 3G hálózatnak köszönhetően a műsorok a kis kijelzőkön kiváló minőségben élvezhetők. Természetesen a Jóban Rosszban sorozathoz, a Naplóhoz, valamint az Aktívhoz és a Tényekhez kapcsolódó csengőhangokat, háttérképeket, ismertetőket a 3G tesztüzemtől függetlenül meghatározott díj ellenében bármely T‑Mobile-os letöltheti.

"Együttműködésünk az ország legnagyobb mobilszolgáltatójával egy olyan alternatív kommunikációs felületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy nézőink bárhol figyelemmel kísérhessék kedvenc műsoraikat. A mobilitás és a digitális televíziózás két olyan aktuális kulcsterület az elektronikus médiumok piacán, amelyben a TV2 a T‑Mobile segítségével mostantól élen jár" – értékelte a partnerséget Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója.
Forrás : T-mobile

Kapcsolódó hírek/cikkek:
Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
A T‑Mobile ügyfelei bevonásával teszteli budapesti 3G hálózatát
A T‑Mobile megkezdte 3G alaphálózatának tesztüzemét


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106