FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
Dátum : 2005-07-04 16:48:23
Szerző : FarkasP


A Club Nokia telefontesztjén egyértelmű sikert aratott a Nokia 6680-as készülék.

A napokban fejeződött be a Nokia 6680-as telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerűen kiválasztott tesztelők 3 hétig használhatták a Nokia egyik legújabb okostelefonját.



A Nokia 6680 okostelefon szolgáltatásai közül leginkább a rendkívül széleskörű fényképezési lehetőségek, az egyszerű SMS- és MMS-küldés és a gyors böngészés nyerte el a tesztelők tetszését. A zenehallgatás során a sztereó hangminőségben megszólaló beépített zenelejátszó is tetszést aratott annak ellenére, hogy a tesztelők hiányolták a készülékből az FM-rádiót. Az Xpress nyomtatási megoldást és a képkezelő funkciót nem használták a 3 hét alatt. A tesztelők az eredeti Nokia tartozékok közül elsősorban a Nokia vezeték nélküli billentyűzetét és a vezeték nélküli fülhallgatókat vennék igénybe, de sokan szívesen kipróbálnák a GPS-modult is. A kipróbálók a készüléket átlagosan 4,6 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor), valamint az N-Gage QD közönségtesztje és a Nokia 9300 folyamatban lévő, üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja után ez a hatodik alkalom, amikor a Nokia egyik új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy több héten át kipróbálják a készüléket.** A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére.

Néhány szó szerinti vélemény:

"A Nokia 6680 telefon felülmúlta az elképzeléseimet. Rendkívül tetszetős a telefon kivitelezése, kiváló az összhatás. A kijelző élessége és nagysága a telefon méretéhez arányítva jónak mondható, és nagyon gyorsan elérhetőek a programok és a funkciók is. Meggyőződésem, hogy bárki, aki megvásárolja a készüléket, tökéletesen elégedett lesz a Nokia 6680-nal. "

"Szép telefon, kényelmes, új funkciókkal, jó kamerával. Fiataloknak ajánlható, akik egy készülékkel minél több szolgáltatást szeretnének megkapni, és a többi telefonhoz képest jobb minőségben. "

"Külleme, megjelenése kiváló. Kicsit széles, és zsebben hordva hosszú távon kényelmetlen, de érhető, miért ekkora."

"Ez a telefon szerintem egy korszerű, elegáns, nagy tudású, sokoldalú, jó formájú és hasznos készülék. "
"Volt szerencsém kipróbálni a videotelefonálást, ami nagyon tetszett. Alkalmam nyílt a 3G kipróbálására, amelyen keresztül a zenei fájlok letöltése igen gyors volt, a nagy méretű és felbontású képernyőnek köszönhetően élvezhetősége kiváló volt."

A Nokia 6680 telefon

A Nokia 6680 a videokonferenciákat lehetővé tevő kétirányú videofonálás mellett a videofelvételek megosztását is támogatja. Az új multimédiás szolgáltatással normál hanghívás közben is megoszthatunk másokkal élő felvételeket vagy videoklippeket. A kamera borításának elcsúsztatásával beszélgetés közben "látod, mire gondolok?" -típusú videofelvételeket kapcsolhatunk be, illetve ki.

Az erőteljes Nokia 6680 képkezelő okostelefon sokféle hatékonyságnövelő szolgáltatást kínál. A folyamatosan csatlakoztatott e-mail például támogatja az irodai dokumentum-kezelő programokat és számos melléklet-formátumot (JPEG, MP3, PTT, DOC, XLS, PDF) is megnyit. A HTML böngészőnek köszönhetően zsebünkbe költözik az internet, a naptár adatait, a névjegyzéket, és a teendőket pedig egyszerűen szinkronizálhatjuk a személyi számítógép adataival.

A Nokia 6680 képkezelő okostelefon elején található, beépített VGA fényképezőgép (640 x 480 képpont) mellett a készülék a borítás elcsúsztatásával bekapcsolható és kezelhető, 1,3 megapixeles (1280 x 960 képpontos) kamerát is tartalmaz. A fényképezés minden eddiginél egyszerűbb a "csúsztatás után kattintás"-funkcióval, amellyel a kamera a borítás elcsúsztatása után máris aktívvá válik. A Nokia 6680 képkezelő okostelefonnal az automatikus fényerőszabályzóval rendelkező, nagy, éles, aktív mátrixos, színes kijelzőnek, a hatszoros digitális zoomnak, a beépített, LED-alapú vakunak, és a kiváló minőségű optikának köszönhetően éles felvételek készíthetők. A felhasználók fényképezés közben számos színárnyalat, például szépia, negatív vagy fekete-fehér közül választhatnak.


Forrás : Nokia


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106