FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
Dátum : 2005-09-27 12:59:19
Szerző : Matteo


A zeneközpontú mobiltelefonon külön zenegombok és 750 számra elegendő tárolóhely található.

A Nokia 3250, a Nokia legújabb zenetelefonja állt az érdeklődés középpontjában Németországban a most hétvégén megrendezett Nokia Trends elektronikuszene-fesztiválon. A telefon különleges formatervezése révén hagyományos telefonbillentyűzete elcsavarva külön zenegombokká alakul. A Nokia 3250-en akár egy gigabájtnyi jó minőségű zene (750 dal) is tárolható, amelyet 10 órán keresztül hallgathatunk. A felhasználók emellett a Nokia 3250 két megapixeles kamerájának és okostelefon-funkcióinak is jó hasznát vehetik. A háromsávos, GSM 900/1800/1900 modell szállítása várhatóan 2006 első negyedévében indul, támogatások és adók nélküli ára pedig 350 euró körül alakul majd.

"A Nokia összeköti az embereket szenvedélyükkel, a zenével: a digitális zenelejátszók világszerte legnagyobb gyártójaként célunk a mobilzene széles körű elterjesztése. A szintén ma bemutatott XpressMusic márka segítségével a felhasználók ezentúl könnyebben felismerhetik a kifejezetten zenehallgatáshoz készült Nokia készülékeket" - mondta Kai Öistämö, a Nokia Mobile Phones alelnöke. "Az XpressMusic márkával ellátott egyik első készülékünk a Nokia 3250, amely igazi nagy dobás lesz a zenerajongók számára. Egyedülálló, elcsavarható formájának köszönhetően könnyen válthatunk a zenegombok, a hagyományos billentyűzet, és a kameraüzemmód között."

A felhasználók a Nokia 3250 billentyűzetének 180 fokos elcsavarásával közlekedhetnek a zenét kezelő gombok és a normál telefonbillentyűzet között. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A Nokia 3250 akár az egy gigabájtos mikroSD-memóriakártyát is támogatja, amelyen maximum 750 szám fér el. A Nokia 3250 zenei kínálatát a Vizuális Rádió klienssel kiegészített FM rádió teszi teljessé.

Ikonok mozgatásával kezelhető zenék
A felhasználók a kedvenc CD-iken található dalokat a Nokia Audio Manager szoftverrel digitális zenefájlokká alakíthatják, majd saját zenei gyűjteményük és kedvenc válogatásaik ikonját a számítógépről közvetlenül a telefonra tehetik. A HS-20 Nokia sztereó fülhallgató 3,5 mm-es dugaljához a felhasználó saját fülhallgatója is csatlakoztatható, így még több tartozék társítható a Nokia 3250-hez. A legjobb hangzás biztosítása érdekében a Nokia folyamatosan dolgozik azon, hogy a Nokia 3250 több iparág-vezető márka, például Bose, Harman Kardon, JBL, és Sennheiser Electronic tartozékaival kompatibilis legyen.A Nokia 3250 két megapixeles kamerával rendelkezik, amely a készülék billentyűzetének 90 fokos elcsavarása esetén panoráma üzemmódban kapcsol be. A képeket pár egyszerű lépésben azonnal megoszthatjuk másokkal MMS-ben, vagy kinyomtathatjuk egy kompatibilis printeren a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén.

A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3250 a funkciók és az üzenetküldési módok széles skáláját kínálja, és lehetőséget teremt a független alkalmazás-fejlesztők számára saját zenei alkalmazásaik megalkotására. Az elkészült alkalmazások letölthetők és telepíthetők a Nokia 3250-re. Az okostelefon funkciókat a menet közben élvezhető zenével kombináló Nokia 3250 beszélgetési ideje eléri a 3 órát.

Forrás : Nokia Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106