FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· Siemens C75: elegancia elérhető áron
Dátum : 2005-06-30 18:37:12
Szerző : FarkasP


Elegáns formatervezés és élenjáró technológia mindenkinek: ez a Siemens C75, amely jól egyesíti az esztétikumot a könnyű kezelhetőséggel.

Első pillantásra a telefon keskeny formája, finom ívelésű, lekerekített vonalai és lágyan csillogó színe tűnik szembe. Az ergonomikus kiképzésű készülék 103 x 44 x 17 mm nagyságával és mindössze 85 gramm súlyával elegáns kommunikációs társ. Kijelzőjét és a középen elhelyezkedő navigációs gombot diszkrét króm borítás veszi körül, amely kihangsúlyozza az új, C-osztályú mobiltelefon egészét jellemző eleganciát.





A C75-tel nem csupán hívásokat intézhetünk, a sokoldalú telefon ugyanis a napjaink kommunikációjához szükséges összes szolgáltatást elérhetővé teszi, még útközben is. A multimédiás üzeneteken és az e-mail kliensen kívül az azonnali üzenetküldést is választhatjuk (szolgáltatótól függő funkció), hogy barátainkkal és kollégáinkkal közvetlenül csevegjünk a mobilunkon keresztül.

Az ötszörös digitális zoom-mal rendelkező VGA fényképezőgépnek és a videó funkcióknak köszönhetően a mobiltelefont kézikameraként is használhatjuk. A képeket, grafikákat és filmfelvételeket ragyogó minőségben – 132 x 176 pixel felbontásban, 65 ezer színben – nézhetjük vissza az 1,8”-as TFT színes kijelzőn. A telefonba épített fényképszerkesztő program segítségével kisebb módosításokat végezhetünk a képeken, a külön tartozékként megvásárolható IFL-600-as vakuval pedig gyengébb fényviszonyok között is tudunk fotókat készíteni.

Ha épp az ingatlanügynököt kell felkeresnünk másnap, üzleti ebédet beszéltünk meg valakivel mára, vagy találkozónk van este a fitnesz teremben, a C75 szervezője és a hozzátartozó telefonkönyv, naptár és feladatlista segít napról napra hatékonyan megszervezni életünket. A fennmaradó időben a telefon 3D játékai gondoskodnak az unalom elűzéséről. A felhasználóbarát C75 nagyméretű, átláthatóan elrendezett billentyűzettel és logikusan felépített menürendszerrel rendelkezik.





A még kényelmesebb használat érdekében a készülékhez számos praktikus kiegészítő vásárolható: az elegáns HHS-610 Purestyle headsettel tovább fokozhatjuk a C75 elegáns megjelenését. A HKC-700 komfort autóskészlettel, a beépített telefontartóval ellátott HKP-700 egyszerű autóskészlettel és a HKP-500 hordozható autóskészlettel biztonságosan használhatjuk a C75-öt vezetés közben. Ezen kívül különféle adatkábelek, töltők és tokok is kaphatók a telefonhoz.

A palládium (ezüst-antracit) és világos ezüst színű C75 várhatóan ősszel lesz majd kapható a hazai üzletekben


Forrás : Siemens Mobile


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106