FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
Dátum : 2005-12-05 08:49:24
Szerző : Matteo


A Nokia 6234 kizárólag a Vodafone ügyfelei számára lesz elérhető világszerte. A stílusos és klasszikus Nokia 6234 várhatóan 2006 első negyedévében jelenik meg.

"A Vodafone számára készített Nokia 6234 kiváló példája a Nokia megújult elkötelezettségének aziránt, hogy operátorokra szabott készülékeket nyújtsunk - ez a Nokia stratégiájának egyik fontos építőköve." - mondta Kai Oistamo, Alelnök és a Nokie Mobile Phones üzletág ügyvezető igazgatója. "A kizárólagosan Vodafone számára készült Nokia 6234 ismerős designt, a Nokia egyszerűen használható menüstruktúráját nyújtja, kiegészítve a Vodafone színeivel, grafikáival és egyszerű hozzáférhetőséggel a Vodafone 3G szolgáltatásaihoz. Ez ideális egyensúlyt jelent." A szolgáltató számára kizárólagosan készült külső mellett a Nokia 6234 több Vodafone-specifikus szoftvert is nyújt, köztük a Vodafone grafikái, ikonjai, menüszövegei vagy felhasználói felület témái, melyek által egyedi és egyszerű Nokia menü érhető el a felhasználók számára. Szintén fontos, hogy a Nokia 6234 márkázott hozzáférést biztosít a Vodafone szolgáltatásaihoz. A készülék be-, illetve kikapcsolásakor Vodafone grafikák és hangok jelennek meg, illetve testreszabott háttérképek, képernyővédők és csengőhangok is elérhetőek.



A 3G-t támogató Nokia 6234 emellett nyolcszoros zoom-mal ellátott, 2 megapixeles kamerát is tartalmaz, mely fekvő üzemmódban is használható. Így egyidejűleg lehetséges a képek készítése, illetve a videómegosztás. A QVGA kijelzőn kiváló minőségben és színben élvezhetőek a képek, illetve multimédiás tartalmak, köztük videók vagy weboldalak.

A Nokia 6234 kiváló zeneélményt is biztosít, elsősorban a beépített sztereó hangszóróknak térhangzásnak vagy fejhallgatóknak köszönhetően. A készülék támogatja a microSD memóriakártyát, mely 2 Gbyte-ig bővíthető, így a Nokia 6234 a felhasználó összes kedvenc albumát a zsebében hordhatja. A Visual Radio kliens pedig tovább fokozza ezt a zeneélményt.

A Bluetooth vezeték nélküli technológia által a Nokia 6234-ról egyszerűen küldhetők a képek minden kompatibilis nyomtatóhoz, vagy egyszerűen és problémamentesen kapcsolódhatunk a Bluetooth által elérhető fejhallgatókhoz, vagy autóskészletekhez.

A Nokia 6234 4 óra beszédidőt tesz lehetővé a GSM hálózatokon (3 órát a WCDMA hálózatokon), illetve több mint két hétig képe standby állapotban maradni, feltöltés nélkül.

Forrás : Nokia Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106