FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
Dátum : 2005-10-07 13:33:02
Szerző : Matteo


Az Acer Computer Magyarország bejelentette, hogy 2005 szeptemberétől az Acer és a Navi-Gate Kft. közötti megállapodás értelmében az Acer n35 kézi számítógép megvásárolható az iGO GPS-navigációs szoftverrel (külön SD kártyán).

A legfrissebb piaci adatok szerint, melyeket a Canalys piackutató cég hozott nyilvánosságra, az Acer mindössze néhány hónap alatt a második helyre került az EMEA szektor PDA-piacán (19,9% piaci részesedéssel), több országban pedig a legjobb három között szerepel. Termékkínálatában többek között beépített műholdas navigációs rendszerrel felszerelt termékek is megtalálhatók.

Az Acer n35 GPS-szel felszerelt navigációs kézi számítógép beépített, 12 csatornás GPS-vevővel a megszokott multimédia és PIM (Personal Information Management) tulajdonságoknál jóval többet kínál felhasználóknak. Ez a teljes autós navigációs rendszer autós töltővel és tartóval, kiváló minőségű hangszórójával és fényes, 3, 5"-os, színes TFT-kijelzőjével, mindössze 165 g-jával, valamint 8 órányi akkumulátor-üzemidejével lehetővé teszi, hogy a felhasználó annyit barangoljon, amennyit csak kedve tartja.

Az Acer n35 mindennel fel van szerelve, amire szükség lehet a folyton mozgó irodában: könnyedén elvezeti kedvenc helyeire, segítségével felveheti a kapcsolatot a Microsoft® Pocket Outlook®-ban eltárolt üzleti partnereivel. A munkahelyére érkezve dolgozhat a Pocket Word® és Pocket Excel® alkalmazásokkal vagy elolvashatja e-mailjeit. Üzleti útjáról hazafelé tartva meghallgathatja kedvenc zenéit, megoszthatja barátaival és családjával a legemlékezetesebb pillanatokat és fényképeket.

Az Acer n35-öt előtelepített Microsoft® Windows® Mobile™ 2003 for Pocket PC Premium Edition operációs rendszerrel szállítják. A csúcstechnológiás teljesítményt a 266 MHz-es Samsung S3C2410 processzor biztosítja 32 MB flash ROM-mal (mely elegendő helyet hagy a további bővítéseknek) és 64 MB RAM-mal az alkalmazások és adatok kezeléséhez. Az Acer n35-höz ingyenes magyarításszoftvert is mellékel a gyártó.



Az iGO GPS-navigációs szoftver a jelenleg elérhető legpontosabb Magyarország térképet tartalmazza. A 17 000 „hasznos helyet” tartalmazó adatbázisban többek között benzinkutak, autószervizek, bankautomaták, bevásárlóközpontok, szállodák és éttermek címei között kereshet név vagy távolság szerint. A látványos két- és háromdimenziós térképnézetek mellett magyar és angol nyelven beszélő navigátor segíti a tájékozódást.

Az iGO GPS-navigációs szoftvernél nincs szükség telepítésre és internetes regisztrációra, az SD-kártya behelyezése után a szoftver azonnal útrakész. Egyszerűen kezelhető felhasználói felületének és pontos digitális térképeinek köszönhetően öröm a tájékozódás. Menürendszere kimondottan felhasználóbarát, néhány másodperc alatt összeállíthatja személyre szabott, akárhány pontból álló útvonaltervét.

Az „elkerülés” funkció használatával kizárhatja a tervezett útvonalból az akadályokat és a forgalmi dugókat. A bejárt útvonalak elmenthetők, újranézhetők, és bármikor visszajátszhatók. A kedvenc úticélok saját listába, csoportokba rendezve, egyedi ikonokkal tárolhatók el. Igazi csemege a szuperintelligens térképnagyító és -döntő rendszer, amely a kereszteződésekhez közeledve automatikusan és fokozatosan nagyítja és dönti a térképet annak érdekében, hogy a vezető könnyedén átláthassa a szükséges manővert.

„Az Acer a vásárlói elégedettségét tartja a legfontosabbnak, ezért a legújabb fejlesztésű hardvereszközei mellé igyekszik mindig a piacon elérhető legjobb szoftvertermékeket csomagolni, hogy az Acer márkanév mindenkor egyet jelentsen a kompromisszum nélküli, minőségi megoldásokkal. – mondja Egri Csaba, az Acer Computer Magyarország képviseletvezetője. – Ennek a törekvésnek az eredménye az Acer–iGO együttműködés az autós navigációs eszközök piacán.”

Az Acer n35 2 év szervizgaranciával kerül forgalomba (amelyből az első év nemzetközi utazógarancia).

Forrás : Acer Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106