FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
·  Ingyenes videóhívásokat kínál a Pannon GSM mobil szélessávon.
· Hírek > Mobil
· A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
Dátum : 2005-10-15 09:23:05
Szerző : Matteo


A 3G és a WLAN erejét fejlett hangszolgáltatásokkal és mobil e-mailes alkalmazásokkal ötvöző, változatos formavilágot képviselő Nokia E60, Nokia E61 és Nokia E70 készülékek között minden dolgozó megtalálja a sajátját.

A Nokia ma három új modellel bővítette az üzletemberek számára készült telefonjainak portfolióját. A különleges formavilágú Nokia E60, Nokia E61 és Nokia E70: a Nokia Eseries sorozat első tagjainak köszönhetően a vállalatok mobilizálhatják alkalmazottaikat. A Nokia Eseries modellek az üzleti felhasználókat megnyerő, vonzó és egyszerűen használható formát olyan új háttér-technológiával ötvözik, amelynek révén az informatikai osztályok hatékonyan hozzáférhetnek a biztonsági beállításokhoz, vállalati alkalmazásokhoz és adatokhoz. Mindegyik készülék tartalmazza a mai üzleti világban elengedhetetlen mobilalkalmazásokat, például a mobil e-mailt és a fejlett hangszolgáltatásokat. A Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 világszerte 2006 első negyedévében jelenik meg.

A Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 a jelenleg legnépszerűbb, és a nemrégiben bevezetett vállalati e-mail megoldásokat, például a Blackberry Connect-et, a Good Technolgy Inc. GoodLink megoldását, a Nokia Business Centert, a Seven Mobile Mailt, a Seven Always-On Mailt és a Visto Mobile-t egyaránt támogatja.



Az új Nokia Eseries készülékek a világ vezető okostelefon szoftverén platformjára, a Series 60 legújabb verziójára épülnek. A Series 60 3rd Edition, a Symbian OS 9.1 operációs rendszerrel együtt egységes alkalmazási környezetet biztosít a Nokia E60, a Nokia E61, és a Nokia E70 számára. Az alkalmazások között a több ország közötti zökkenőmentes barangolást biztosító, többféle GSM és 3G (WCDMA) cellás hálózat támogatását, valamint egy sor helyi csatlakozási lehetőséget, így WLAN-t, Bluetooth-t, infravörös csatlakozást és USB 2.0-t találhatunk.

A PDA-funkciókat mobiltelefonnal ötvöző készülékekkel összevetve a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 elsőrangú hangfunkciókat és hangminőséget is kínál. A készülékek fejlett hangszolgáltatást, például internetes hívást (VoIP - Voice over IP), Push to Talk-ot, és egyéb SIP-alapú, gazdag hívásszolgáltatást biztosítanak, amellyel a vállalatok többféle lehetőséget nyújthatnak akár a házon kívül tartózkodó alkalmazottaik számára, a munkatársakkal való együttműködésre vagy a gyors válaszadásra. Az Avaya vagy Cisco IP házi alközpontot alkalmazó vállalatok a Nokia készülékeket közvetlenül a vállalati telefonhálózatra kapcsolhatják, így az alkalmazottak hozzáférhetnek a vállalati hálózatokon már megszokott szolgáltatásokhoz, például a négy-számjegyes telefonáláshoz vagy az automatikus hívásfogadáshoz.

"A készülékek fejlesztése során alaposan megvizsgáltuk ügyfeleink igényeit, és az alábbi két új tendencia kibontakozását figyeltük meg: egyrészt az informatikai osztályok biztonságos és kezelhető platformot szeretnének, másrészt pedig a munkavállalók sokféle elvárását és munkastílusát kielégítő készülékekre is igény jelentkezik" mondta Niklas Savander, a Nokia üzleti készülékekkel foglalkozó részlegének alelnöke. "Tisztában vagyunk vele, hogy mit jelent a mobilitás egy vállalat számára. Ezek a készülékek megtestesítik a felhasználóra koncentráló funkcionális tervezés, a biztonság, és a csúcstechnológiájú vezeték nélküli technológiák terén szerzett, széles körű tudásunkat. Célunk, hogy ügyfeleink gondolkodás nélkül Nokia készülékeket választhassanak az üzleti mobilitás terén felmerülő összes igényük megoldására."

Az új, üzleti célra optimalizált készülékek az iparágban elsőként támogatják az OMA DM**-on alapuló, távolról végzett készülékkezelést, amely komoly eszközt ad az informatikai vezető kezébe a készüléken tárolt vállalati adatok ellenőrzésére és védelmére. Az informatika például a törlés, lezárás, feladatkezelés, alkalmazáskezelés és testre szabás funkciók révén a készülékek konfigurálását is távoli hozzáférés segítségével végezheti el. A készülékeken és a háttérmentést végző rendszereken tárolt, vagy a hálózaton keresztül továbbított adatok esetében a szigorú vállalati követelményeknek megfelelő védelmet a Nokia hálózatbiztonság terén szerzett tudása garantálja.

A Nokia E60: klasszikus forma páratlan hangfunkciókkal

A Nokia E60 a klasszikus formájú mobiltelefonok határozott megjelenését, kényelmét és használhatóságát nyújtja. A beépített kihangosítótól és konferencia-hívástól kezdve a Push to Talkhoz hasonló, hangalapú alkalmazásokon keresztül az IP-alapú telefóniáig a fejlett hívásfunkciók egész sorát felvonultató Nokia E60 az aktív hangkommunikációhoz rendelkezésre álló legjobb eszköz - az irodán kívül és belül is.



A Nokia E60 a nagy területet lefedő WCDMA-hálózaton át gyors és rugalmas adatkapcsolatot biztosít, a helyi hozzáférést pedig a WLAN oldja meg, költséghatékony módon. Bár a készüléket egykezes használatra tervezték, a nagy, színes kijelzőn egyszerűen begépelhetők az elektronikus levelek és a naptárbejegyzések. A Nokia E60 a GSM 900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.

A Nokia E61: Mobil e-mailhez készült

A Nokia E61 a manapság legnépszerűbb mobil e-mailes készülékek ismerős jegyeit viseli, mégis hihetetlenül vékony, és erőteljes új szolgáltatásokkal bír. A bármely kézzel pofonegyszerűen használható készüléken négy irányban mozgatható joystick és teljes billentyűzet található, ráadásul a 16 millió színárnyalatot megjelenítő kijelzőn minden eddiginél egyszerűbben írhatunk e-mailt. A többféle, például Blackberry Connect, GoodLink, Nokia Business Center, Seven Mobile Mail, Seven Always-On Mail és Visto mobil e-mail klienset támogató Nokia E61 zökkenőmentes és kódolt mobilkapcsolatot kínál.



A telefon teljes körű dokumentum-kezelést (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF megnyitó, és ZIP tömörítő), és szerkesztést (dokumentumok, táblázatok, és prezentációk) biztosít. A Nokia E61 emellett a Nokia E60-nal és Nokia E70-nel megegyező, fejlett üzleti hívás-, és IP-alapú telefónia-funkciókészletet tartalmazza. A Nokia E61 telefonálás közben is képes az elektronikus levelek fogadására és küldésére. A Nokia E61 a GSM 850/900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.

A Nokia E70: Az üzenetküldő készülék

Első ránézésre a Nokia E70 olyan, mint egy modern okostelefon. Azonban ha kinyitjuk, akkor a gyors és a könnyű gépeléshez szükséges teljes billentyűzetet, az e-mailek olvasásához, a mellékletek (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF-anyagok, és ZIP-pel tömörített fájlok) megtekintésére, valamint szerkesztésre (dokumentumok, táblázatok, prezentációk) használható, nagyvonalúan széles színes kijelzőt találunk, így a bejövő levelek tekintetében mindig naprakészek maradhatunk.



A Nokia E60-hoz és a Nokia E61-hez hasonlóan a Nokia E70 is támogatja a fejlett hangfunkciókat, valamint az e-mailt is tartalmazó, hagyományos alkalmazáscsomagot. A Nokia két változatban gyártja a Nokia E70-et: az egyik az európai és az ázsiai piacra készül (GHSM 900/1800/1900/WCDMA 2100), a másik pedig az amerikai kontinens mobilhálózatain (GSM 850/1800/1900) használható. Azonban mindkét változat világszerte képes a GSM-hálózatok közötti barangolásra.

A Nokia üzleti készülékeihez és megoldásaihoz átfogó szolgáltatás-portfoliót is kínál, amely a műszaki támogatástól a telepítésen és a professzionális szolgáltatásokon át a műszaki képzésig terjed. A Nokia szolgáltatásainak célja az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása, és a végponttól végpontig terjedő, sikeres mobilmegoldások létrehozása.

A Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 szolgáltatásainak és műszaki adatainak teljes listája a www.nokia.com/busines oldalon található. A készülékek elérhetőségével kapcsolatban kérjük, forduljon a helyi Nokia képviselethez!

Forrás : Nokia Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106