FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
· Hírek > Mobil
· A T‑Mobile előfizetői külföldön már kipróbálhatják az UMTS-t
Dátum : 2004-12-16 14:27:27
Szerző : Daywalker


A legnagyobb hazai mobilcég előfizetéses ügyfelei azonban megfelelő készülékkel – UMTS mobiltelefonnal vagy kártyatelefonnal - 2004. december 16-tól három európai országban járva már kipróbálhatják az UMTS-t.

A T‑Mobile Magyarország Rt. a Nemzeti Hírközlési Hatóság pályázatán 15 évre szóló UMTS szolgáltatási jogosultságot nyert el és jövőre Budapest belvárosában kezdi meg kereskedelmi szolgáltatását.
A közeljövőben videotátvitelt és szélessávú internetet egyaránt biztosító szolgáltatásának indulásáig a T‑Mobile Magyarország a már működő külföldi UMTS hálózatok üzemeltetőivel együttműködve UMTS roaming lehetőséget kínál. Így a társaság ügyfelei a hazai UMTS bevezetésének idején a határokat átlépve várhatóan már a világ számos pontján is élvezhetik majd a legújabb technológia előnyeit.

A T‑Mobile Magyarország előfizetéses ügyfelei december 16-tól elsőként Németország, Nagy-Britannia és Ausztria harmadik generációs T‑Mobile hálózatain barangolhatnak. A GPRS-nél akár hétszer nagyobb adatátviteli sebességű gyors internet ráadásul a meglévő SIM-kártyával, külön beállítások és többletköltség nélkül használható, a díjazás ugyanis a GPRS roaming tarifáival megegyezik.

A következő generációs, a multimédia terén várhatóan számos újdonságot kínáló UMTS külföldi használata néhány éves távlatban kedvező fogadtatásra találhat. Elsősorban annak alapján valószínűsíthető ez, hogy a T‑Mobile Magyarország előfizetéses ügyfelei már ma 40 ország 72 hálózatán kapcsolódhatnak az internethez és küldhetnek MMS-t. A tapasztalatok szerint közülük utazásuk során egyre többen élnek a lehetőséggel, hogy élményeiket mobiltelefonról küldött képekben is megosszák szeretteikkel, barátaikkal, ismerőseikkel.

Forrás : T-Mobile


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106