FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Mobil)
·  Cyber-shot a Sony Ericsson-tól!
·  Vándorol a világ
·  Az ünnepek alatt közel 32 millió SMS-t küldtek a T‑Mobile-osok
·  A Nokia bemutatja a Vodafone számára készített új 3G készülékét, a Nokia 6234-t
·  Egymilliárdra tett szert jogtalanul a T-Mobile
·  A Nokia új készülékcsaládja az üzleti világot célozza meg
·  Acer n35 és iGO: a professzionális navigációs rendszer
·  Nokia 3250: Csavaros zenetelefon
·  Magyarországon elsőként kereskedelmi 3G szolgáltatás a T‑Mobile-tól
·  A Nokia N90-t választották az Év Mobiltelefonjának
·  Mindenki videotelefonálhat a Szigeten a Pannon GSM-mel
·  Játssz a Vodafone-nal és vidd haza a gyémántot!
·  A világ vezető mobilgyártója, a Nokia idén 140 éves
·  Microsoft: fokozódó jelenlét a telekommunikáció terén
·  T‑Mobile Push To Talk: hangüzenet egyetlen gombnyomással sok címzettnek
·  Vonzó, okos és könnyen kezelhető az új Nokia okostelefon
·  Élő tévéadás mobil szélessávon! - már a Pannon GSM-től is
·  A Legjobb ügyfélszolgálat címét nyerte el a Pannon GSM
·  Siemens C75: elegancia elérhető áron
·  A TV2 népszerű műsoraival bővül a T‑Mobile 3G tartalomszolgáltatása
· Hírek > Mobil
· Vodafone Messenger-A mobil kapcsolattartás és társalgás legszórakoztatóbb módja
Dátum : 2004-12-13 20:26:45
Szerző : Daywalker


Újabb, exkluzív szolgáltatás kizárólag a Vodafone-tól

A Vodafone Messenger az internet felhasználók körében már ismert azonnali üzenetküldés (instant messaging) előnyeit teszi elérhetővé mobiltelefonon keresztül is: a regisztrált Vodafone Messenger szolgáltatással rendelkező előfizetőknek azonnali üzenet küldhető mobiltelefonról (SMS-ben, vagy a Vodafone live! kényelmes WAP-os felületén keresztül) vagy számítógépről. A rendszert használó barátok, ismerősök státusza folyamatosan látható, így az üzenet elküldése előtt is egyértelmű, hogy várható-e azonnali válasz, vagy csak később, amikor az illető ráér. Épp ezért a szolgáltatás ideális barátok, családtagok, ismerősök közötti folyamatos, gyors és szórakoztató kapcsolattartásra.

A Vodafone Messenger bárhol, bármikor információt ad arról, hogy elérhetők-e, illetve, hogy mikor lépnek be a rendszerbe a barátok. Mobilról vagy számítógépről üzenet küldhető a barátoknak, vagy akár egyszerre többel is "beszélgethetünk". Olyan ez, mint egy SMS, vagy egy e-mail, de a Vodafone Messengerrel ráadásul már az üzenet küldésekor egyértelmű, hogy várhatóan milyen gyorsan reagál(nak) a címzett(ek) az üzenetre.

A Vodafone Messenger szolgáltatást a Vodafone feltöltőkártyás és havi díjas előfizetői egyaránt használhatják.

A regisztráció, a Kapcsolatok kezelése és a Beállítások módosítása ingyenes. Sőt, a Vodafone Messenger bevezető akciója alatt - 2005. január 31-ig - a Vodafone Messenger használóknak küldött üzenetek is díjmentesek. 2005. január 31. után a Vodafone Messenger használóknak küldött üzenetek pedig mindössze bruttó 5 Ft-ba kerülnek.

  • Részletes információk:
    Becenév:
    Az új szolgáltatás segítségével egy becenevet (Megjelenítendő nevet) választ magának a felhasználó (valamint egy hozzá illő képet vagy grafikus jelet is), s a Vodafone Messenger használók ezek segítségével azonosíthatják egymást mobiljukon vagy számítógépükön.

  • Régi és új ismerősök:
    Saját Névjegyalbumba rendezhetők a barátok, családtagok, ismerősök, továbbá a Vodafone Messenger többi, felhasználója között is lehet új ismerősöket, beszélgetőtársakat és barátokat keresni kor, nem, lakóhely és érdeklődési terület szerint.

  • Mindig friss információ a barátok elérhetőségéről:
    A Vodafone Messenger-t használó ügyfél megadhatja magáról, hogy éppen elérhető-e vagy elfoglalt. A Névjegyalbumban szereplő ismerősök aktuális státuszáról (elérhető, elfoglalt, vagy nem elérhető) folyamatosan friss információt nyújt a Vodafone Messenger. Az értesítés módja attól függ, hogy éppen milyen módon van bejelentkezve a felhasználó, így lehet SMS-en, WAP-on, vagy web-es felületen kijelzett szöveges információ.

  • Szövegelés kettesben vagy akár többen is
    A szolgáltatás segítségével nem csak két felhasználó "beszélgethet" egymással írásos formában, hanem egy időben többen is társaloghatnak, akár úgy is, hogy az üzeneteiteket minden fél láthatja.

    Saját magam döntöm el, hogy kivel beszélgetek
  • A felhasználó szabályozhatja, hogy kivel akar beszélgetni, letilthat felhasználókat és megszabhatja azt is, hogy ki veheti fel Őt a partnerlistájára.

  • A szolgáltatás elérhetősége
    A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges, ez SMS-ben (a 1730-as számra küldött SMS üzenettel, melynek szövege REG , ahol a a felhasználó által választott becenév, például: REG ANNA) vagy a szolgáltatás Vodafone live! oldalán keresztül tehető meg (a Közösség/Vodafone Messenger menüpontban). A regisztrációt követően a központi Vodafone Messenger azonosítót és a web-es felhasználáshoz szükséges jelszót a rendszer automatikus SMS üzenetben küldi el a regisztráló mobiltelefonjára.

  • További információ a Vodafone Messenger-ről:
    http://www.vodafone.hu/messenger

    Forrás : Vodafone


  • Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106