FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Megnyílt a CeBIT
·  A svájci kormányzat Novell SUSE Linux szerverekre váltott
·  2,7 milliárd forintos outsourcing megállapodást kötött a MOL és a HP Magyarország
·  A Microsoft bejelentette az Exchange „12” Beta 1 verzióját
·  Macromedia - Cisco szövetség
·  Az econet.hu-é az Ultraweb - megvan az uw domain
·  BoT-rány: A T-Com a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Tele2 reklámja miatt
·  A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t
·  Intel IDF - Az Intel ma ismertette hosszútávú kutatási programját
·  Intel IDF - A digitális technológia átformálja az otthoni szórakoztatást
·  Intel IDF - Intel VIIV Technológia
·  Intel IDF - A mobil innováció és a vezeték nélküli szélessávú technológia lehetőségei
·  Intel IDF - Számítógép szélsőséges időjárási körülmények között is
·  Intel IDF - Az intel vezérigazgatója vázolja az új platform- irányokat
·  A nikefootball.com új számítógépes játékában életre kelnek a futballgépek
·  Partneri kapcsolat a Gamekapocs.hu-val!
·  Zene a zsebben - nyereményjáték (Update!)
·  A térség "legöregebb" számítógépei
·  Az Intel befejezte a 64-bites átállást a legújabb Intel® Celeron® D processzorok bemutatásával
·  Microsoft Research Cambridge - a 21. századi szoftverkutatás új alapjai
· Hírek > Események
· SUSE LINUX Standard Server 8
Dátum : 2003-11-19 20:53:23
Szerző : gabrillo


Bejelentették a legújabb SuSe Server linuxot.

A SUSE LINUX magyarországi irodája 2003. november 18-án tartott sajtótájékoztatóján jelentette be a SUSE LINUX szervercsaládjának legújabb tagja, a SUSE LINUX Standard Server 8 magyarországi megjelenését. A SUSE LINUX Standard Server 8 operációs rendszert elsősorban a kis- és közepes vállalkozások igényeire fejlesztették ki. A 32 bites, x86 családba tartozó Intel és AMD processzorokon futtatható SUSE LINUX Standard Server 8 támogatja a két processzoros rendszereket, és széleskörű megoldásokat nyújt az internet-kapcsolati, e-mail, fájlkezelési és nyomtatási szolgáltatásokhoz. A grafikus segítségnyújtó és beállító modulok a Linux kezdő felhasználóinak és a kis- és közepes vállalkozások rendszeradminisztrátor munkatársainak is egyszerűvé teszik a Windows tartománykezelőként, Windows környezetű fájl- és nyomtatószerverként, internet átjáróként, e-mail, DNS vagy DHCP szerverként történő beállítást. A!
szerver telepítése és adminisztrációja teljesen magyar nyelven történhet.

Könnyű telepítés - hatékony felhasználói adminisztráció A grafikus felhasználói felület és a beállító modulok segítségével a SUSE LINUX Standard Server kényelmesen és telepíthető a számítógépre. A telepítéshez elegendő csupán a hálózati cím, az internetszolgáltató adatainak, valamint a vállalat nevének a megadása. A SUSE LINUX Standard Server 8 web-alapú teljeskörű távoli adminisztrációs lehetőséget, valamint VPN (Virtual Private Network, virtuális magánhálózat) alapú biztonságos kommunikációt nyújt a rendszergazdáknak és a felhasználóknak.
A SUSE LINUX Standard Server 8 a felhasználói adatokat egy szabványos központi adatbázisban tárolja (LDAP). A vállalkozásoknak jelentős adatbiztonságot nyújt, hogy a jogosultságok részletes adminisztrációja hozzáférési jogosultságlisták (ACL, Access Control List) használatával történik. A SUSE LINUX Standard Server 8 lehetővé teszi az ACL-ek távoli kapcsolaton keresztül történő gyors és egyszerű karbantartását, változtatását.
A kis- és középvállalatok hálózataiba kapcsolt klienseket szintén gyorsan és egyszerűen lehet hozzákapcsolni a SUSE LINUX Standard Server 8-hoz. A hálózati IP címeket grafikus kezelőfelületen keresztül lehet konfigurálni, DHCP segítségével. A Windows-klienseknél a tartományhoz történő hozzáférés és tartomány erőforrásainak elérése automatikusan történik.

Árak és szolgáltatások
A november közepétől elérhető SUSE LINUX Standard Server 8 szerver megoldást a SUSE LINUX magyarországi disztribútorainál és viszonteladóinál lehet megvásárolni. A termék 119.900 Ft-os ára tartalmazza a szoftvercsomagot, a dokumentációt, a 30 napos telepítési terméktámogatást, valamint a SUSE LINUX szoftverkarbantartási programjában (maintenance) való 12 hónapos részvéltelt. A SUSE LINUX szoftverkarbantartásának köszönhetően a felhasználók számára az optimális rendszerteljesítmény elérése érdekében elérhetővé válnak a jól dokumentált javítások, patchek és frissítések. A SUSE LINUX Standard Server 8-hoz a SUSE LINUX magyarországi irodája testre szabott karbantartási és üzemeltetési szolgáltatásokat is kínál.




Nem csak az olyan nagyobb városok döntenek a Linux mellett, mint München vagy Schwäbisch Hall. A folyamatosan növekvő kisvállalatoknak és intézményeknek is szükségük van egy modern, jövőbe mutató és teljeskörű IT megoldásra, melyet a SUSE most kiemelkedően kedvező feltételekkel nyújt.

Üzleti partnereinkkel való együttműködésünk eredményeként a SUSE LINUX Standard Server 8 felhasználóbarát grafikus beállítási felületet nyújt, számtalan, a beállításokat megkönnyítő modullal. A kisebb intézményeknél és vállalatoknál az összes szóba jöhető feladatot, a szerverfunkcióktól az IT környezet teljes kialakításáig rábízhatjuk a SUSE LINUX Standard Server 8-ra.

A vállalat központi rendszereként a SUSE LINUX Standard Server 8 tökéletesen alkalmazható mint fájl-, nyomtató-, infrastruktúra-, e-mail, internet átjáró és alkalmazásszerver, hiszen optimálisan működik együtt a dolgozókkal, üzleti partnerekkel és a vállalat ügyfeleivel.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Szerver operációs rendszer
  • Kis- és középvállalatok, valamint intézmények részére
  • Felhasználóbarát adminisztrációs felület
  • Beépített segítségnyújtó modulok
  • Hatékonyság
  • IPv6 támogatás
  • Integrált UnitedLinux 1.0 technológia


    További információért látogass el a honlapra!

    Forrás : SuSe

    Kapcsolódó hírek/cikkek:
    Cikkajánló - SuSe Linux 9


  • Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106