FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Megnyílt a CeBIT
·  A svájci kormányzat Novell SUSE Linux szerverekre váltott
·  2,7 milliárd forintos outsourcing megállapodást kötött a MOL és a HP Magyarország
·  A Microsoft bejelentette az Exchange „12” Beta 1 verzióját
·  Macromedia - Cisco szövetség
·  Az econet.hu-é az Ultraweb - megvan az uw domain
·  BoT-rány: A T-Com a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Tele2 reklámja miatt
·  A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t
·  Intel IDF - Az Intel ma ismertette hosszútávú kutatási programját
·  Intel IDF - A digitális technológia átformálja az otthoni szórakoztatást
·  Intel IDF - Intel VIIV Technológia
·  Intel IDF - A mobil innováció és a vezeték nélküli szélessávú technológia lehetőségei
·  Intel IDF - Számítógép szélsőséges időjárási körülmények között is
·  Intel IDF - Az intel vezérigazgatója vázolja az új platform- irányokat
·  A nikefootball.com új számítógépes játékában életre kelnek a futballgépek
·  Partneri kapcsolat a Gamekapocs.hu-val!
·  Zene a zsebben - nyereményjáték (Update!)
·  A térség "legöregebb" számítógépei
·  Microsoft Research Cambridge - a 21. századi szoftverkutatás új alapjai
·  ASUS AI Life Kvízjáték értékes nyereményekkel
· Hírek > Események
· Az Intel befejezte a 64-bites átállást a legújabb Intel® Celeron® D processzorok bemutatásával
Dátum : 2005-06-27 11:33:19
Szerző : Daywalker


A ma bemutatott Intel® Celeron® D 351 processzor bejelentése által az Intel elérte, hogy az Intel® Extended Memory 64 technológia (Intel EM64T), vagy a 64-bites memória címezhetõség a teljes asztali és szerverprocesszor kínálatában elérhetõvé vált.

A megfelelõ 64-bites hardver és szoftver támogatással, az Intel processzorra épülõ PC-k, melyek lehetõvé teszik az Intel EM64T technológiát, biztosítják a kiterjesztett virtuális és fizikai memóriát. Egy példa: digitális média alkalmazások esetén a 64-bites asztali számítástechnika nagyobb teljesítményt tesz lehetõvé, mely által több feladat végezhetõ el a fõ memóriában (RAM-ban), mivel kevesebb adat áramlik a merevlemezrõl, illetve a merevlemezre. Emellett az Intel EM64T technológiát támogató Intel processzorok nagyobb mozgásteret biztosítanak a nagyfelbontású videótartalmak feldolgozásához, mind sebesség, mind minõség terén.

Az Intel EM64T támogatása az Intel Celeron D processzor-családban csak egy a sok értékes tulajdonság közül. Az Intel Celeron D 351 processzor emellett, kombinálva az Intel® 915 és 910 Express lapkakészleten alapuló platformmal, kiegyensúlyozott technológiai szintet és értéket jelent az asztali PC-k számára. A további fontos tulajdonságok közé tartozik az Intel® High Definition Audio, mely támogatja a 7.1-es térhatású hangot, valamint az Intel® Graphics Media Acelerator (Intel GMA 900) a továbbfejlesztett grafikai képességekért. A felhasználók így éles képeket és színház-minõségû hangot élvezhetnek olyan tevékenységek közepette, mint az internetezés, játék, e-mailezés, szövegszerkesztés, táblázatkészítés vagy az oktatási szoftverek használata.

Az Intel iparág-vezetõ 90 nanométeres technológiájára alapulva, LGA775-ös foglalattal, az Intel Celeron D 351 processzor képességei közé tartozik a 256 Kbyte-os másodszintû gyorsítótár, 533 MHz-es rendszerbusz, 3.2 GHz-es processzor-sebesség, valamint az Execute Disable Bit technológia.

Az Intel mindemellett bejelentette az Intel Celeron D 346, 341, 336, 331 és 326 processzorokat, LGA775-ös foglalattal, Intel EM64T és Execute Disable Bit támogatással. Ezzel 2005 közepére befejezõdött az átalakulás idõszaka.

Az Intel szintén bejelentette az Intel Celeron D 350 processzort. Az Intel Celeron D 350 processzor mPGA478-as foglalattal érhetõ el, 256 Kbyte-os másodszintû gyorsítótárral, 533 MHz-es rendszerbusszal, 3.2 GHz-es processzorral rendelkezik, támogatva az Execute Disable Bit technológiát. Ezen processzor azonban nem nyújt támogatást az Intel EM64T technológiához, azonban kompatibilis az Intel 910 Express lapkakészletre épülõ, valamint az Intel 845 és 865 lapkakészletre-épülõ platformokkal.

Forrás : Intel


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106