FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Megnyílt a CeBIT
·  A svájci kormányzat Novell SUSE Linux szerverekre váltott
·  2,7 milliárd forintos outsourcing megállapodást kötött a MOL és a HP Magyarország
·  Macromedia - Cisco szövetség
·  Az econet.hu-é az Ultraweb - megvan az uw domain
·  BoT-rány: A T-Com a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Tele2 reklámja miatt
·  A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t
·  Intel IDF - Az Intel ma ismertette hosszútávú kutatási programját
·  Intel IDF - A digitális technológia átformálja az otthoni szórakoztatást
·  Intel IDF - Intel VIIV Technológia
·  Intel IDF - A mobil innováció és a vezeték nélküli szélessávú technológia lehetőségei
·  Intel IDF - Számítógép szélsőséges időjárási körülmények között is
·  Intel IDF - Az intel vezérigazgatója vázolja az új platform- irányokat
·  A nikefootball.com új számítógépes játékában életre kelnek a futballgépek
·  Partneri kapcsolat a Gamekapocs.hu-val!
·  Zene a zsebben - nyereményjáték (Update!)
·  A térség "legöregebb" számítógépei
·  Az Intel befejezte a 64-bites átállást a legújabb Intel® Celeron® D processzorok bemutatásával
·  Microsoft Research Cambridge - a 21. századi szoftverkutatás új alapjai
·  ASUS AI Life Kvízjáték értékes nyereményekkel
· Hírek > Események
· A Microsoft bejelentette az Exchange „12” Beta 1 verzióját
Dátum : 2005-12-19 22:18:18
Szerző : Daywalker


A Microsoft Corporation bejelentette Microsoft Exchange „12” kódnevű, e-mail, naptári és egyesített üzenetküldési szolgáltatásokat biztosító szerver termékének Beta 1 verzióját.

Az új termék béta változata egyelőre kizárólag tesztelők kiválasztott csoportjai számára elérhető. A Beta 1 verzió megjelenése jelentős mérföldkő a fejlesztési munka folyamatában, amely világszerte lehetőséget ad az ügyfelek, OEM-gyártók, független szoftvergyártók és rendszerintegrátorok számára, hogy bepillantást nyerjenek az Exchange „12” működésébe, és azzal kapcsolatban visszajelzést nyújthassanak. Az Exchange „12” használatával alacsonyabb költséggel és egyszerűbben alakíthatók ki üzenetkezelő rendszerek, mivel az üzemeltetőknek nagyobb szabályozhatóságot, a végfelhasználók számára kibővített szolgáltatásokat és a postafiók szélesebb körű hozzáférhetőségét nyújtja. Mindezek mellett az új termék a szervezetek számára magasabb szintű biztonságot és szabálykövetést tesz lehetővé. A Microsoft a tervek szerint 2006 végén vagy 2007 elején jelenteti meg a végleges változatot.

Nagyobb szabályozhatóság a rendszergazdák számára
A levelező rendszer a működés szempontjából kritikus fontosságú alkalmazás, ezért a rendszergazdákra gyakran nagy terhet ró. Nekik kell gondoskodniuk a legmagasabb szintű rendelkezésre állásról, és hogy az új felhasználók hozzáadása gyors, egyszerű és költséghatékony legyen. Az Exchange „12” az ilyen igények kiszolgálása érdekében 64 bites kiszolgálói rendszereken fog futni, amelyek több szolgáltatást, nagyobb fokú méretezhetőséget, és a tárolási technológiákra fordított befektetések jobb megtérülését biztosítják.

Szélesebb körű hozzáférés a végfelhasználók számára
Az infómunkások jellemzően szeretnének pillanatnyi hollétüktől függetlenül, szabadon hozzáférni a postafiókjukhoz, emellett igénylik a különböző kommunikációs formák egy helyről történő elérését is. Az Exchange „12” forradalmi újdonságot képviselő, beszédfelismerésre is felkészített, egységes üzenetkezelő platformot biztosít a szabad hozzáféréshez, amely a felhasználó bejövő mappájában integrálja az e-mail, fax- és hangposta-üzeneteket, valamint számos klienst, például a vezetékes és a mobiltelefont is támogatja. Az Exchange „12” az Outlook Web Access technológia frissített változatát is tartalmazza – ez az ügyfélprogram teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag bárhonnan hozzáférjenek a levelezésükhöz egy webböngészőn keresztül, speciális hálózati kapcsolat nélkül.

Az üzenetek aktív védelme az egész szervezet számára
A biztonság továbbra is kiemelt fontosságú kérdés minden vállalatnál, és ezzel párhuzamosan a rendszergazdáknak egyre növekvő mennyiségű vírust és kéretlen üzenetet kell kezelniük.

A rendszergazdák olyan integrált megoldást igényelnek, amely képes automatikusan megvizsgálni és a károkozóktól mentesíteni a bejövő és kimenő üzeneteket egyaránt, emellett azt is elvárják, hogy ezen megoldások folyamatosan naprakészek legyenek a legújabb fenyegetésekkel szemben. Az Exchange „12” Beta 1 verziója már tartalmazza az első olyan funkciókat, amelyek segítenek az üzenetkezelési környezet védelmében és biztonságának megvalósításában.

Támogatás a fejlesztők számára
Az Exchange „12” továbbfejlesztett programozhatóságot és az adatok jobb hozzáférhetőségét ígéri a vállalati és a professzionális fejlesztők számára. Az Exchange Web Services új, szabványokon alapuló alkalmazásfejlesztési felületet biztosít a postafiók adatainak kezeléséhez. Használatával egyszerűbb a fejlesztés, a szervezetek funkciógazdag üzleti és szolgáltatásorientált alkalmazásokat fejleszthetnek, amelyek integrálódnak az Exchange rendszerbe. Az Exchange „12” Beta 1 verziójával kapcsolatban további tudnivalókat az alábbi webhely tartalmaz:
http://www.microsoft.com/exchange/preview

Forrás : Microsoft


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106