FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
· Hírek > Hardver
· Az Oracle és a HP új világrekordot ért el a Három Terabyte TPC-H Telj. tesztben
Dátum : 2005-07-26 17:54:38
Szerző : Matteo


Az Oracle új világrekordot jelentett be a TPC-H három terabyte adattárház teljesítményteszten az Oracle Database 10g Release 2 HP Integrity szervereken, mely mindkét vállalat nagy adattárházak irányítására való képességét bizonyítja.

Egy HP Integrity Superdome szerveren futtatva, 64 Intel® Itanium® 2 1.6 GHz processzorral, 9MB cache-sel, a HP-UX 11i operációs környezetét használva, az Oracle Database 10g Release 2 71,847.8 QphH@3000GB világrekord teljesítményt ért el, 56/QphH@3000GB dolláros ár-teljesítmény aránnyal.Egy IBM TPC-H tesztfeladatnál használttal megegyező számú processzort használva, ez a rekordbeállító eredmény több, mint 30%-kal felülmúlja a nemrég közzétett, IBM DB2 által elért három-terabyte TPC-H eredményt, melyet egy IBM eServer xSeries 346-on futtattak.

„Az Oracle Database 10g Release 2 tovább erősíti az Oracle vezető szerepét a HP Integrity szervereken elért teljesítmény terén, a vevőket így a lehető legjobb értékért nyújtott legnagyobb teljesítménnyel látva el.” – mondta Richard Sarwal, az Oracle Server Performance alelnöke. „Az Oracle-lel az ügyfelek beruházásuk maximális megtérülésére számíthatnak.”

„A HP és az Oracle mindig is a könnyen hozzáférhető, méretezhető, skálázható, megbízható és kifizethető döntéstámogató rendszerek elkötelezettje volt.” – mondta Don Jenkins, a HP Üzleti Kritikus Szerverek üzletágának marketing alelnöke. „A HP Integrity szervereket a legnagyobb kihívást jelentő munkaterhelések kezelésére terveztük, így a HP-UX 11i operációs környezet skálázhatóságával párosítva az ügyfelek számára kiemelkedő Oracle Database 10g teljesítményt biztosítanak.”

Ez a csúcseredmény az Oracle Database 10g világrekord teljesítmények hosszú listáját gyarapítja, mely világrekordok közül a kilenc legjobb három-terabyte-os TPC-H eredményből nyolc az Oracle nevéhez fűződik. A Oracle Database 10g, mint az adattárház adatbázisok vezetője, egyedülálló, integrált adatbázis eszközt szolgáltat a skálázható és nagyteljesítményű adattárház létesítésekhez. Ez az új rekord tisztán mutatja, miért választják a vevők az Oracle és HP Integrity szervereket rendkívül nagy adatbázisok futtatásához.

Az Oracle Database 10g az ütemtervek szerint 2005 közepén kapható lesz.

Az Oracle Database 10g-ről

Az oracle Database 10g-t úgy tervezték, hogy hatékonyan lehessen telepíteni bármire a kis blade szerverektől a legnagyobb SMP szerverekig, valamint bármilyen méretű clusterre. Jellemzője az automatizált felügyeleti képesség, a könnyű-, költséghatékony működés érdekében. Az Oracle Database 10g egyedülálló képessége bármilyen adat kezelésére a hagyományos üzleti információtól az XML dokumentumokig, valamint tárhely információkig ideális választássá teszi azt az Online Tranzakciófeldolgozás, a Döntéstámogatás és a Tartalom Szolgáltatási alkalmazások támogatásához.

A TPC-H-ról

A TPC-H egy döntéstámogatási teljesítményteszt, mely üzletorientált, ad-hoc lekérdezések és egyidejű adatmódosítási egységekből áll. A teljesítménytesztet TPC-H Összetett Lekérdezés-per-Óra benchmarknak nevezik (QphH@Size), ez a rendszer lekérdezés feldolgozási képességét több szempontból mutatja meg. További információ hozzáférhető a www.tpc.orgcímen.

Forrás : HP Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106