FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
·  ATI X1000 széria kínálata
· Hírek > Hardver
· A lemezcímkézés új élménye
Dátum : 2005-11-23 16:23:56
Szerző : Matteo


A HP versenytársai közt elsőként dobta piacra Lightscribe CD- íróval felszerelt notebookjait, mely a Lightscribe technológiának köszönhetően alkalmat ad a CD lemezek felületének szabad kialakítására.

Amióta feltalálták az írásra alkalmas CD-t, azóta okoz fejtörést, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben, a leghatékonyabban és nem utolsó sorban a legszebben nevesíteni adathordozóinkat. Sokáig csak a borítókba tűzött cetlik, az alkoholosfilc, majd az előre megírt etikettek, végül pedig a házilag is nyomtatható CD-re ragasztható matricák nyújtottak segítséget. A LightScribe technológiának köszönhetően azonban most úgy nevesíthetjük CD-inket, hogy nem kell attól félnünk, hogy a szöveg lekopik, vagy hogy a matrica felpúposodik. A felirat, kép gyári minőségben kerül a CD-kre, a kreativitás teljes szabadságát nyújtva.

Az egyedülálló technikának köszönhetően a notebookban egy meghajtó végzi a CD lemez írását és a felület égetését is. A LightScribe lemezekbe azonosító jel van beégetve, ezáltal az adathordozó azonosítható akár a lemez, akár a címke oldaláról. A rendszer beállítható úgy is, hogy csak a speciális lemezre írjon adatot vagy címkét.

A LightScribe rendszer segítségével lehetőség van logok és sablonok körkörös vagy vízszintes címkézésére, ezzel az előre elkészített alkotások rugalmas alkalmazását teszi lehetővé.

A meghajtó maga bár kicsi és kompakt, kis méretével, egyben nyomtatóként is funkcionál, így használatával szükségetlenné válik egy másik nyomtató alkalmazása.

Az egyedi technológia másik nagy előnye, hogy a címkézés nem igényel tintát vagy festékpatront, ezáltal nincs szükség utánrendelésre és raktározásra, valamint nincs üzemkiesés sem a tinta kifogyása miatt.

Forrás : HP Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106