FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
·  ATI X1000 széria kínálata
· Hírek > Hardver
· ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
Dátum : 2006-03-28 14:58:47
Szerző : Matteo


Az ASUS bejelentette, hogy kapható az N4L-VM DH típus-jelű - micro-ATX formátumú - alaplap, amely számos olyan új funkciót és jellemzőt foglal magába, amelyek ma még kétszer drágább alaplapokon sem kaphatók.

Az új ASUS alaplap az Intel 945GB lapkakészleten (ICH7-M DH lapkával) alapul, kétcsatornás DDR2 667 MHz-es memóriát, Intel Gigabit LAN vezérlőt, integrált Intel GMA 950 grafikus processzort, Realtek ALC 882M hang, kódoló/dekódoló lapkát, 2 SATA és 2 SATA-2 (RAID 0, 1 képességekkel), valamint 1 külső SATA kaput tartalmaz.

Az N4L-VM alaplap Intel Viiv-technológia minősítéssel rendelkezik. Az integrált GMA 950 grafikus processzorral az alaplap, hardver H.264 dekódolót is tartalmaz, amely az új ’otthoni színház’ PC-k fontos eleme. Az N4L-VM DH alaplap támogatja a ’Dolby Digital Live’ technológiát, amihez Dolby Digital 5.1 kimenetet tartalmaz. Az alaplap Realtek ALC 882M kódoló és dekódoló hang áramkör kimenetet is tartalmaz. Ez az IC impresszív 192kHz/24-bit jelet kezel mind a 8 csatornában (analóg).

Az Intel Viiv kész és Windows MCE kompatíbilis N4L-VM DH alaplap robosztus multimédia jellemzőkkel rendelkezik. A tv-kimenet csatlakozó támogatja a nagy képernyőket (pl.: LCD TV), míg az ALC 882M 8-CH HD-hang IC az S/PDIF kimenet a Dolby Master Studióval páratlan minőségű hangot produkál. További ASUS R-DVI-ADD2 kártyával DVI kimenet is a felhasználó rendelkezésére áll.

Az ASUS N4L-VM DH alaplap az Intel Core Solo és Intel Core Duo processzorokat, valamint a legújabb memória- és hangtechnológiákat egyaránt támogatja. Az új alaplap kiváló belépő az otthoni színház PC-k területére. Az alaplap videó teljesítménye ATI és NVIDIA grafikus termékekkel tovább növelhető. Az ASUS R-DVI-ADD2 kártya támogatja a DVI- és az egyéb digitális kimeneteket.

Forrás : PrimOnline


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95