FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
·  ATI X1000 széria kínálata
· Hírek > Hardver
· Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
Dátum : 2005-11-14 09:26:47
Szerző : Matteo


A HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád tagjait kis létszámú, körülbelül 10 fős, informatikai környezetben dolgozó munkacsoportok igényeinek megfelelően tervezték. Gyors és megbízható fekete-fehér nyomtatást kínálnak, a színes nyomtatás előnyeivel.

Számos olyan új technológiával javítják a felhasználók által tapasztalt nyomtatási minőséget és nyomtatókezelést, mint az új tonerkialakítás és az egyszerű belső felépítés. Mindezek együtt biztosítják a nagyszerű nyomtatási eredményt.

Legfontosabb jellemzők (újdonságok):

 • Tulajdonságai többségében a fekete-fehér HP LaserJet 2400-as sorozattal egyezik meg, beleértve ebbe a fekete lapköltséget is. (A Q6511A tonerrel összehasonlítva.) A két nyomtatócsalád közötti árkülönbség jórészt csak a HP Color LaserJet 3000-es sorozathoz a dobozban adott színes tonerkazetták árával egyezik meg. Így ez az első olyan színes lézernyomtató a HP-tól, amellyel a fekete nyomtatás minden szempontból kompromisszummentes a hasonló kategóriájú fekete lézernyomtatókhoz képest.

 • Nagy sebességű nyomtatás, percenként 29 fekete-fehér, és 15 színes oldal.

 • A HP Instant-on technológiája a fekete lézernyomtatóknál megszokott mértékűre csökkenti a nyomtató bemelegedési idejét, időt és pénzt takarít meg.

 • Felhasználóbarát, magyar nyelvű, háttér-világításos LCD kezelőpanel teszi egyszerűvé a használatát.

 • A beépített webkiszolgálón keresztül, vagy az új HP Web Jetadmin 8.0-val akár felhasználónként is követhető a készülék használata, ami segítséget a nyomtatási költségek cégen belüli leosztásában.

 • A beépített HP webkiszolgáló lehetővé teszi, hogy az informatikai szakemberek távolról telepítsék, konfigurálják és felügyeljék az egyes nyomtatókat.

 • A Color Access Controls rendszerrel korlátozható a színes nyomtatáshoz való hozzáférés felhasználók és alkalmazások szerint. Így elkerülhetők a jogosulatlan színes nyomtatások költségei.

 • A HP által kifejlesztett új technológiákat összefogó HP Imageret 2400 révén professzionális, kiváló minőségű színes dokumentumok nyomtathatók.

 • A továbbfejlesztett, kémiailag növesztett, gömb alakú HP ColorSphere Toner-nek köszönhetően fényes felületű és kiváló színvisszaadású dokumentumokat nyomtat.

 • A HP Smart Printing technológia[1] a nyomtató és a HP nyomtatási kellékanyagainak az együttműködésével olyan automatikus szabályozást biztosít, amely megbízhatóan és egyenletesen az optimális nyomtatási minőséget garantálja.

 • A nyomtatókat a HP teljes töltésű tonerkazettákkal szállítja, így a vételár jelentős része a készülékekkel lenyomtatható.

 • Árak (MRSP):

 • HP Color LaserJet 3000: 229.000 forint

 • HP Color LaserJet 3000n: 299.000 forint

 • HP Color LaserJet 3000dn: 369.000 forint

 • HP Color LaserJet 3000dtn: 429.000 forint


 • MSRP: A gyártó által javasolt ÁFA nélküli nettó végfelhasználói árak.

  Forrás : HP Magyarország


  Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

  Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

  Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106