FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
· Hírek > Hardver
· Fotóminőség és gazdaságosság - Konica Minolta magicolor 2450
Dátum : 2005-07-17 10:03:19
Szerző : Matteo


A Konica Minolta magicolor 2400 család újabb taggal bővült. A magicolor 2450 lézernyomtatót a Konica Minolta kisebb munkacsoportok, illetve egyéni felhasználók számára ajánlja.

A magicolor 2450 Windows, Mac OS, Linux, Citrix Metaframe rendszert futtató számítógépekkel egyaránt együttműködik. A számítógéppel párhuzamos vagy USB 2.0 interfészen köthető össze, de Fast Ethernet portja révén hálózatra is kapcsolható. Fekete-fehérben 20 lap/perc, színesben 5 lap/perc sebességgel nyomtat. A jól ismert Crown technológiára épülő új Konica Minolta Emperon nyomtatási technológiának segítségével nagymértékben javult a színminőség és a sebesség. PostScript 3 és PCL 6 emulációjának köszönhetően kiváló minőségben nyomtat.
A Konica Minolta által kifejlesztett „multi-pass” rendszerű nyomtatóművének segítségével még jobb minőségű nyomtatokat kapunk. A magicolor 2450 maximális felbontása 600x600x4 dpi. Ez azt jelenti, hogy minden egyes elemi képpont 16 különböző árnyalattal kinyomtatható. Ennek eredménye a fotónyomtatókhoz hasonló finom színátmenet. Az állandó minőségű nyomtatást a továbbfejlesztett automatikus színbeállítás és kalibráció (eAIDC) biztosítja. A nyomtató 128 MB-os alapmemóriáját maximálisan 640 MB-ra lehet növelni. Maximum A4-es méretű és maximum 163 g/m2 súlyú papír kezelésére alkalmas, nyomtathatunk fóliát, borítékot és címkét is.
A magicolor 2450 alapfelszereltségéhez egy USB csatoló tartozik, melyen keresztül közvetlenül is nyomtathatók fényképek a PictBridge szabványt támogató digitális kamerákról.
A magicolor 2450 telepítése és kezelése gyerekjáték. Egyszerűen megszűntethető a papírelakadás, a könnyen cserélhető festékezőn és dob egységen kívül más kelléket nem igényel. A Konica Minolta más színes lézernyomtatóihoz hasonlóan, a magicolor 2450 is az egyik legfejlettebb technológiájú festéket, a Konica Minolta új, polimerizált gömbszemcsés festékét, a Simitrit használja. A Simitri kémiai úton előállított, gömbszemcsés festék, a szemcsék egyaránt 6,5 mikron méretűek, amelyek viaszt is tartalmaznak, így nincs szükség a fixáló henger olajozására. Ez a speciális toner kitűnő képminőséget tesz lehetővé. Nem csak a vonalak és kis karakterek nyomtatásánál érhetünk el nagyszerű minőséget, hanem a fényképek és illusztrációk nyomtatásakor is.
A magicolor 2450 standard papírtálcája 200 lap, az opcionálisan választható papírtálca 500 lap tárolására alkalmas, így a maximális papírkapacitás 700 lap. Az opciós duplex egységgel lehetőség van kétoldalas nyomtatásra is. A kezelést egy kétsoros LCD-kijelző könnyíti meg, amely egyúttal a tonerek állapotáról is tájékoztat.
A Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. biztosítani szeretné a felhasználók számára, hogy az általuk kiválasztott terméket még vásárlás előtt kipróbálhassák. A magicolor 2450 kiváló nyomtatási minőségéről bárki meggyőződhet, ha feltölti a nyomtatandó fájlt a www.minolta.hu/tesztnyomtatas weboldalra. Az oldalra feltöltött képeket a Konica Minolta Magyarország Kft. a színes nyomtatón kinyomtatja, majd a nyomatot díjmentesen kiküldi az érdeklődő részére. A tesztnyomtatás szolgáltatás teljesen ingyenes.
A Konica Minolta Magyarország Kft. ezen felül egy 6000 Ft értékű, belföldi szállodában felhasználható utazási kedvezménnyel ajándékozza meg azokat a partnereit, akik 2005. szeptember 1-ig vásárolnak bármilyen típusú Konica Minolta lézernyomtatót.

Fontosabb tulajdonságok – magicolor 2450

  • Max. 5 lap/perc színes nyomtatási/másolási sebesség

  • Max. 20 lap/perc fekete-fehér nyomtatási/másolási sebesség

  • Max. A4 papírméret

  • PictBridge-támogatás

  • Opciós automatikus duplex egység

  • Max. 600 x 600 x 4 dpi felbontás

  • Ethernet 10/100 BaseTX hálózati, párhuzamos és USB 2.0 interfész

  • Korszerű, polimerizált festék használata

  • Ingyenes online tesztnyomtatási lehetőség www.minolta.hu/tesztnyomtatas

  • Forrás : Konica Minolta Magyarország


    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106