FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
· Hírek > Hardver
· Az Acer bemutatja az új Aspire 5020 sorozatot: Az AMD Turion™ 64 ereje.
Dátum : 2005-06-13 15:04:34
Szerző : Matteo


Az Intel Centrino ellenfeléül harcba küldött AMD Turion™ 64 mobiltechnológia az Acer-t is megfertőzte.

Az Acer, az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet, Afrika) piacvezető notebookgyártója (forrás: IDC EMEA 2004, teljes év) bemutatja az új Acer Aspire 5020 notebooksorozatot, amely a kis- és középvállalati szektorban dolgozók, valamint azon egyéni felhasználók számára alkalmas, akik olyan elegáns és hatékony, multimédiás notebookot keresnek, amely a legutóbbi 64 bites mobiltechnológián alapul, valamint nagyszerű grafikával, könnyű csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik bármilyen környezetben, hosszú akkumulátor üzemidővel.

Kiváló összhangban áll egymással a teljesítménye, a tömege, a hosszú akkumulátor-üzemideje, a megnövelt biztonsági rendszere, mindemellett kompatibilis a legújabb grafikai és vezeték nélküli megoldásokkal is. Az Acer Aspire 5020 modellek a legújabb AMD Turion™ 64 mobiltechnológián alapulnak, és az AMD PowerNow!™ technológia támogatásával, amely a akkumulátor-teljesítmény növelésére hivatott, valamint a HyperTransport™ technológia támogatásával, amely a világ leggyorsabb kommunikációs lehetőségeit teszi lehetővé, eddig példátlan gyorsaságot nyújtanak a felhasználónak.

A kiváló teljesíményt az AMD Turion™ 64 mobiltechnológia teszi lehetővé. Az Aspire 5020 sorozat szintén rendelkezik az új ATI Mobility RADEON® XPRESS 200 sorozatú lapkakészlettel, fényes 15,4” (WXGA 1280 x 800 képpont felbontású) széles TFT kijelzővel, melyet az Acer CrystalBrite technológia támogat, grafikus vezérlője pedig nem más, mint a hatékony ATI® MOBILITY™ RADEON™ X600 vagy X700 grafikus kártya 64/128 MB külső DDR VRAM memóriával, a Microsoft® DirectX® 9.0 és az ATI Powerplay™ 5.0 támogatásával.



Az Acer Aspire 5020 nem csak az üzleti multimédiás felhasználásokat támogatja, hanem az otthoni felhasználóknak is igényes szórakozást nyújt. Mindezt a Video-CD és DVD-író képességeinek köszönheti, amely S-Video/TV-kimenettel (NTSC/PAL) és Firewire 1394 csatlakozókkal lehetővé teszi, hogy a filmnézés élvezhetőbbé váljon kiváló minőségben, kompatibilis tévékészüléken keresztül, emellett pedig a nagyméretű DVD-fájlok tárolása sem okoz neki problémát.

A kapcsolódás már nem is lehetne könnyebb, mint az új Acer Aspire 5020 sorozattal, hiszen az integrált 56 K ITU V.92 adat/fax szoftveres modemen keresztül könnyen kapcsolódhat otthon a hálózatra, az integrált Wake-on-LAN Gigabit hálózati kártyával pedig 10/100/1000 Mbps-os sebességgel az irodai szélessávú LAN hálózatba kapcsolódásra van lehetőség. Ezen túl vezeték nélküli kapcsolat hozható létre a csatlakozási pontokon vagy az ún. hot spot-okon keresztül, melyet az integrált mini-PCI IEEE 802.11b/g típusú kártya tesz lehetővé az Acer SignalUp vezeték nélküli technológia támogatásával.

Az Acer Aspire 5020 512 MB DDR333 típusú, 2048 MB-ig bővíthető rendszermemóriával, valamint akár 80 GB-os ATA/100 merevlemezzel rendelkezik. Alapfelszereltségébe tartozik egy DVD-Dual duplarétegű meghajtó, valamint egy 6 az 1-ben kártyaolvasó Secure Digital (SD), MultiMediaCard (MMC), Smart Media(SM), xD, valamint Memory Stick és Memory Stick Pro támogatásával. A nagyteljesítményű, 60 W-os lítium ion akkumulátor 3 órányi akkumulátor-üzemidőt biztosít, így akár hosszabb utakat is tehetünk vele.

Az Acer Aspire 5020 notebookok a Microsoft® Windows® XP Home Edition operációs rendszerrel kerülnek forgalomba. Az exkluzív Acer Arcade szoftverszéria a multimédiás funkciók könnyű és kényelmes kezelhetőségét biztosítja, mint például a video- és audiofunkciók, a CD és DVD írás és a filmvágás. Ez a készlet tartalmazza az exkluzív Aspire CinemaVision™ videokódolási technológiát is, amely a torzításmentesen játssza le a 16:9 videoformátumokat, valamint az Aspire ClearVision™ videooptimalizáló technológiát, amely dinamikusan növeli a kontrasztot, és még a legkisebb részleteket is élesen jeleníti meg.

Az Acer Aspire 5020 notebookok a fent említetteken kívül még egy sor további szoftvert tartalmaznak, mint például az Acer GridVista, mely a széles kijelző teljes körű kihasználását teszi lehetővé azáltal, hogy a képernyő méreteihez igazítja az ablakok méretét; a már bevált Norton AntiVirus®, amely bármikor frissíthető közvetlenül az internetről; az Acer Launch Manager, az Acer rendszertelepítő CD, az Acer eManager, a OneButton Recovery, az Adobe® Reader®, valamint az NTI CD-Maker™.

Az Acer Aspire 5020-hoz 1 év nemzetközi utazógarancia jár, amely 3 évre is meghosszabbítható az AcerAdvantage szolgáltatással, amely a notebook véletlen sérüléseire is kiterjeszthető.

Forrás : Acer Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106