FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
·  CeBIT 2006: Tagan tápok Quad-SLI-hez
·  CeBIT 2006: Új Asus alaplapok
·  Szép csendben színrelép az X1800GTO
·  NVIDIA 7600GT és 7900GT/GTX képek és specifikációk
·  IDF: Bemutatkozik a Core processzorcsalád
·  Három laptopra csatlakoztatható extra képernyő a Matrox TripleHead2Go-val
·  Új Intel kétmagos Xeon lapka az IDF-en
·  Új Intel lapkakészlet nagy teljesítményű grafikus képességekkel
·  Az ASUS-Lamborghini VX1 notebook sorozat túlmutat minden határon
·  A lemezcímkézés új élménye
·  Megérkezett Magyarországra a HP Color LaserJet 3000 nyomtatócsalád
·  Itt a világ első Intel chipset-es, Crossfire technológiát támogató alaplap
·  Új Maxtor és Seagate merevlemezek
·  Hamarosan megvásárolhatók az ECS CrossFire technológiát támogató alaplapjai
·  Megérkeztek az Intel többmagos szerver platformjai
· Hírek > Hardver
· Computex 2005 - MSI dömping 1. rész
Dátum : 2005-06-01 08:35:57
Szerző : Matteo


Az MSI sem tétlenkedett az újdonságok bemutatásában. A kiállítás alkalmával a közönség láthatja a megújult MEGA Player kínálatot, és nem maradhatnak el a legújabb videokártyák és alaplapok sem. Képözönre felkészülni!

MEGA mp3 lejátszók és egyéb multimédiás eszközök:


A MEGA PLAYER 522 OLED kijelzővel érkezik, egyaránt képes MP3 és WMA formátumok kezelésére, FM tunert és videorögzítési lehetőséget is tartalmaz. A kis lejátszó 256 vagy 512 memóriával lesz kapható és lesz egy Bluetooth verzió is (522BT). Akár 18 órán keresztül is hallgathatunk rajta zenét, a Bluetooth-os 522-nél ez 12 órára csökken.



A MEGA PLAYER 529 egy digitális zenelejátszó, amely képek tárolására és nézegetésére is alkalmas köszönhetően a hatalmas kijelzőnek. Támogatja az MP3/WMA/DRM és a JPEG/Motion JPEG formátumokat. Egyéb funkciói közé tartozik az FM rádió és hangrögzítő.



A MEGA PLAYER 535 az 529-es kibővített verziója. Ugyanazokat a funkciókat tudja és a képernyő méret is megegyezik. Viszont itt már egy 1.8"-os 20 gigás merevlemezt használhatunk tárolásra. A lejátszó akár kedvenc audio CD-nket is átrippeli saját merevlemezére, elég ha összekötjük HiFi-nkkel.



A MEGA PLAYER 536 érintésérzékeny gombokkal és különböző dizájnokkal mutatja magát a látogatóknak. 5 GB-os merevlemezén tárolhatunk MP3/WMA/JPEG és Motion JPEG állományokat, de ha ez nem lenne elég, akko SD/MMC kártya foglalattal is rendelkezik.



Tulajdonságaiban az 536-os modellre hasonlít leginkább a MEGA PLAYER 540, viszont az elegánsabb, fémes külső alapján a komolyabb felhasználóknak szánják.



A MEGA VIEW 566 PRO-t akár hordozható digitális multimédiás központnak is nevezhetjük. Bár a 20 gigás merevlemez és a 3.5"-os kijelző sem elhanyagolható, az 566 PRO a hihetetlen audio és video képességeivel fog tarolni. Támogatja az MPEG4, Divx, WMV, WMA, MP3, JPEG, BMP és GIF formátumokat. Találunk rajta AV-In/Out portot, SD/MMC kártyahelyet és remélhetőleg jó minőségű hangszórókat.



A MEGA PC 915 az Intel 915G platfromra épül, mely a legújabb LGA775-ös Prescottokat ad helyet. Megjelenítésért a GMA900 integrált grafikus mag a felelős. Az MSI média és szórakoztatóközpontja Istant On módban (operációs renszer nélkül) képes DVD/VCD/TV és audio lejátszásra. A hangot 8 csatornán élvezhetjük, a 7 az 1-ben kártyaolvasóba gyakorlatilag mindent tehetünk. A szokásos Ethernet hálózat mellett WiFi-re is lehetőségünk van.


Forrás : Hardwarezone


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106