FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  Úmutató az Intel SpeedStep bekapcsolásásához
·  Úmutató a Cool'n'Quiet bekapcsolásásához
·  Windows XP ”Reloaded” - A hivatalos álláspont
·  Peer-to-peer telefonálás egyszerűen
·  Microsoft Office Visio 2003
·  Windows Media
·  Spamek szűrése szabállyal
·  Itt a SUSE LINUX 9.0
·  OpenOffice
·  NetMeeting
·  Shavlik HFNetChk 4.0 – Windowsupdate.com helyett
·  Új email szerver a SuSE-től
·  Novembertől a boltokban a magyar SuSE Linux 7.3
·  COLOBOT
·  Készítsünk honlapot
·  Hány lapra elegendő a festék???
·  Az NTFS 5 filerendszer
·  Idő szinkronizálása Windows 2000 erdőben
·  A Windows2000 lemezkezelésének újdonságai
·  Bill Gates, mint Napóleon
· Cikkek > Szoftver
· Novell Kisvállalati Csomag 6.5
Dátum : 2004-02-19 19:37:43
Szerző : gabrillo


Az óriások hálózati lehetőségei a kisvállalatok igényeihez igazítva.

A Novell Hálózati Alapcsomag program tovább folytatódik, az alapcsomag esetében a termékért továbbra sem kell fizetni.


A Novell bejelentette a Novell Kisvállalati Csomag 6.5 szoftvert, a teljes Novell hálózati megoldások kisvállalkozásoknak készült új csomagját. A Novell Kisvállalati Csomag 6.5 a Novell díjnyertes hálózati és csoportmunka szoftvereinek teljes verzióját tartalmazza, így az ügyfelek a nagyvállalkozásokra jellemző hálózatot építhetnek ki kis költségvetésből. A Novell Kisvállalati Csomag 6.5 is része a Novell Hálózati Alapcsomag programnak, mely a hivatalos Novell viszonteladók számára termékköltség nélkül bevezethetővé teszi az ügyfeleknél a Novell Kisvállalati Csomag korlátozott licenccel működő verzióját. A 6.5-ös verziót tartalmazó Hálózati Alapcsomag a Novell Kisvállalati Csomag 6.5 megjelenése után hamarosan elérhetővé válik.


„A kisvállalkozások tulajdonosainak az üzletvitelre kell koncentrálniuk, nem a hálózataik miatt aggódniuk,” - mondta Chris Stone, a Novell alelnöke. „A Novell Kisvállalati Csomag a Novell 20 éves technológiai fejlesztésén és a FORTUNE 500 cégeknél szerzett tapasztalatán alapul, és a kis szervezetek igényeihez igazítva kínálja az óriások hálózati lehetőségeit. Meg vagyunk győződve róla, hogy a kis cégek által igényelt üzleti alkalmazások százai futnak majd rajta, az ár pedig bárkinek lehetővé teszi a termék előnyeinek kihasználását. Nincs olyan kisvállalati hálózati megoldás a piacon, mely felvehetné vele a versenyt.”


Luisa Bordoni, az IDC vertikális piacokért felelős alelnöke szerint: „Nyugat-Európa több mint 15 millió kis- és középvállalkozása próbálja növelni hatékonyságát és versenyképességét gyártói vagy beszállítói hálózatában, ezért különösen fontos a hálózati megoldások használatának lehetősége. Az egyre globálisabb gazdaságban az európai kis- és középvállalkozásoknak az értéklánc és folyamatok zökkenőmentes és rugalmas hálózatintegrációjára van szükségük a siker eléréséhez."


Mi a Novell Kisvállalati Csomag 6.5

Az akár 100 felhasználó támogatása mellett a Novell Kisvállalati Csomag felhasználói alapú licencet tartalmaz, tehát az ügyfelek a hálózatra bejelentkező felhasználók alapján fizetnek, a Novell Kisvállalati Csomag szoftverszolgáltatásaihoz hozzáférő nyomtatók, szerverek és egyéb eszközök után nem. Emellett a csomag egyszerűsített licenckezelő és konfiguráló varázslókkal könnyíti meg a forgalmazók számára azt, hogy a Novell hálózati megoldásokat bevezessék ügyfeleiknél.


A csomag a következő szoftvereket tartalmazza:

  • Novell NetWare® 6.5 és a hozzá tartozó fejlett hálózati szolgáltatások az iparág legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb platformján, két csomópontos fürtözéssel valamint hely/időfüggetlen adat- és nyomtatóhozzáféréssel.
  • Novell GroupWise® 6.5 teljes értékű csoportmunka, email, spam védelem, naptár és azonnali üzenetküldés funkciókkal.
  • Novell BorderManager® 3.8 hálózati biztonság, tűzfal- és virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatásokkal.
  • Novell ZENworks® for Desktops 4 asztaligép-felügyeleti szolgáltatások alkalmazáskezeléssel, hardverkezeléssel és távoli felügyelettel.
  • Nyílt forráskódú szoftverek, többek között Apache Web server, valamint Tomcat és MySQL* a webes szolgáltatások működtetéséhez és web alapú alkalmazások futtatásához.

    Forrás : Novell


  • Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

    Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95