FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Kérdezhetek)
·  Kezdőknek: WinZip 4.
·  Kezdöknek: szövegszépítés1
·  Kezdőknek: ötletek a REGISTRY használatához 2.
·  Kezdőknek: ötletek a Windows 98 használóinak
·  Kezdőknek: ötletek az Excel használóinak 3.
·  Kezdőknek: ötletek az Excel használóinak 1
·  Kezdőknek: ötletek a Word használóinak 2
·  Kezdőknek: ötletek a Windowshoz 3
·  Kezdőknek: ötletek a Windows-hoz
·  Kezdőknek: saját nyomda
·  Kezdőknek: monitor beállítási gondok
·  Kezdőknek: programok letöltése és telepítése
·  Kezdőknek: Böngészőprogram
·  Kezdőknek: tévé és rádióműsor a PC-men
·  Kezdőknek: profi lejátszó Windowsban
·  Kezdőknek: Hogyan méretezzem képeim?
·  Kezdőknek: Melyik nyomtatót válasszam?
·  Kezdőknek: Első multimédiás CD-m telepítése
·  Kezdőknek: CD-re kedvenceinket
·  Kezdőknek: Kedvenceim a saját CD lemezemen
· PC tippek > Kérdezhetek
· Kezdőknek: képeslap küldése karácsonyra
Dátum : 2001-12-02 19:06:48
Szerző : szilaj


December az év legszebb hónapja. Itt a szeretet ünnepe nemsokára. Egy virtuális képeslap ilyenkor is jólesik az ismerősöknek.

Az emberek tapasztalatom szerint kétféle módon reagálnak a december beköszöntére: az egyik típus dühöng a hideg és a bevásárlás miatt, míg a másik típus boldog, mert már alig várja az év leggyönyörűbb ünnepét, a karácsonyt. A heteken át tartó lázas készülődés végén aztán beköszönt az ünnepek ünnepének nagy napja.
Igaz, hogy az előkészületek sokszor próbára teszik idegeinket. Előfordul az is, hogy az utolsó pillanatban jut eszünkbe, hogy nem vettünk ajándékot egy kedves ismerősünknek. Az is igaz, hogy azoknak is jól esik egy pár soros megemlékezés, akik majd ajándékot is kapnak. Itt az ideje, hogy megnézzük, hogy hol, és hogyan kell virtuális képeslapot küldeni.
A képeslapküldés az Interneten gyors, egyszerű és nem kerül semmibe. A világhálón se szeri, se száma az ezzel a témával foglalkozó oldalaknak. Vannak olyanok, amelyeken csak egy képet lehet küldeni a hozzá írott jókívánsággal, de vannak olyanok is, amelyeken be lehet állítani a hátteret, színeket, betűtípusokat, vagy akár saját zenét is. Az igazi sztár manapság a mozgó ábrás képeslapok küldése.
Karácsony alkalmából kerestem az Interneten olyan programot, amelyet jó szívvel ajánlatok mindenkinek. Természetesen, mint már írtam igen sok ilyen hely található. Várom a további ötleteket is.



1. Indítsuk el a böngészőprogramunkat, és írjuk be a www.google.com Internet-címet. A Google kereséshez írjuk be a képeslap küldés szavakat. Látni fogjuk, hogy a keresés eredményeként a Google 1260 találatot jelez. Természetesen akad köztük hibás találat is, sőt olyan is amelyik többször szerepel. Minden esetre van miből választani.



2. Nem csalódunk, ha a rögtön a legelső találatot a www.levlap.com címet választjuk. A főoldalon a Bejárat gombra kell kattintani azoknak, akik képeslapot szeretnének küldeni és minden információt magyarul szeretnének elolvasni.



3. A belépés után a bal oldalon látjuk a jeles ünnepeket. Köztük természetesen a karácsonyt. Ha van egy kis időnk, megéri körülnézni a lapon, hiszen igen sok színvonalas, érdekes szolgáltatással találkozunk. Mi most válasszuk a Karácsony gombot és kattintsunk rá.



4. Nehéz lesz választani, hiszen nem csak a képeslapok sokaságával találkozhatunk, hanem még a kategóriák között is döntenünk kell. Én a Régi korok karácsonya menüpontot választottam. Onnan is a Svéd Télapót.




5. Nagyon egyszerű a lap kitöltése, hiszen minden olyan hibalehetőség elkerülésére figyelmeztetnek, ami a képeslap elküldését megakadályozza. Töltsük ki a megfelelő rublikákat. Válasszuk meg a háttér színét, és a szöveg színét. Vigyázzunk arra, hogy olyan színeket válasszunk, amelyik nem akadályozza meg az üzenet olvasását.



6. Itt a képeslapunk mellé zenét is választhatunk ennek akkor van értelme, ha annak akinek küldjük a lapot van hangkártyája és hangszórója. Ha úgy gondoljuk, hogy az általunk választott zenét meg tudja a címzett hallgatni, akkor kattintsunk a Válasszon zenét gombra.



7. Készen is vagyunk. Kattintsunk a Lássuk gombra. Előtte azonban nem árt az ellenőrzés. Akkor sincs baj, ha ezt elmulasztottuk, hiszen a javítás kedvéért visszajöhetünk még ide. Abban az esetben, ha mindennel meg vagyunk elégedve akkor a Küldjük el gombra kell kattintani. Bizonyára aki megkapja lapunkat meg lesz elégedve velünk.



Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95