FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Kérdezhetek)
·  Kezdőknek: WinZip 4.
·  Kezdöknek: szövegszépítés1
·  Kezdőknek: ötletek a REGISTRY használatához 2.
·  Kezdőknek: ötletek a Windows 98 használóinak
·  Kezdőknek: ötletek az Excel használóinak 3.
·  Kezdőknek: ötletek az Excel használóinak 1
·  Kezdőknek: ötletek a Word használóinak 2
·  Kezdőknek: ötletek a Windowshoz 3
·  Kezdőknek: ötletek a Windows-hoz
·  Kezdőknek: képeslap küldése karácsonyra
·  Kezdőknek: saját nyomda
·  Kezdőknek: monitor beállítási gondok
·  Kezdőknek: programok letöltése és telepítése
·  Kezdőknek: Böngészőprogram
·  Kezdőknek: tévé és rádióműsor a PC-men
·  Kezdőknek: Hogyan méretezzem képeim?
·  Kezdőknek: Melyik nyomtatót válasszam?
·  Kezdőknek: Első multimédiás CD-m telepítése
·  Kezdőknek: CD-re kedvenceinket
·  Kezdőknek: Kedvenceim a saját CD lemezemen
· PC tippek > Kérdezhetek
· Kezdőknek: profi lejátszó Windowsban
Dátum : 2001-09-01 17:22:41
Szerző : szilaj


A legegyszerűbb megoldás, ha olyan többfunkciós programot használunk, mint a Media Player, amely minden további nélkül alkalmazható a windows-hoz. Az Internetről letöltött ingyenes változat igen sokat tud. Nézzük meg, hogyan juthatunk hozzá.

Ma már nélkülözhetetlen egy jó multimédiás lejátszó a számítógépről. Talán mindenki tisztában van vele, hogy a ma kapható számítógépek mindegyike alkalmas arra, hogy  le tudjon játszani video-, animácio és hangfájlokat, képes megjeleníteni a grafikus fájlokat is. Akkor van baj, ha egy jó lejátszóra van szükségünk, olyanra, amelyik az előbb felsoroltakat minden további nélkül le tudja játszani. Az sem árt, ha egy kis plusz szolgáltatással is rendelkezik. A legegyszerűbb megoldás, ha olyan többfunkciós programot használunk, mint a Media Player, amely minden további nélkül alkalmazható a Windows-hoz. Az Internetről letöltött ingyenes változat igen sokat tud. Nézzük meg, hogyan juthatunk hozzá.

 

ü      Ahhoz, hogy a programot gépünkre töltsük el kell indítani a Web-böngészőt. A következő Internet címet kell beírni: http://windowsmedia.com/download.asp . Ekkor egy kis idő után a következő képernyővel találkozhatunk:

Innen lehet letölteni a Windows Media Player-t. A kép megjelenése után kattintsunk a Töltse le most! Feliratra.

ü      Ha mindent jól csinált, akkor a következő képernyővel kell találkoznia:

Semmi teendője nincs, mint a Tovább gombra kattintani.

ü      Ha mindent jól csinált, akkor Mentés másként (SaveAs) gombra kattintva meghatározhatjuk a gépünkön azt a helyet, ahova szeretnénk a programot letölteni, amely valamivel több, mint 9 MB helyet foglal el. Ez ugyanis egy önkicsomagolós állomány.

ü      Most már le lehet kapcsolódni az Internetről. Meg kell keresni azt a helyet, ahol a letöltött indítható file van. Mivel az állomány önkicsomagolós nem sok teendőnk van. Az ikonra kétszer rá kell kattintani. Nem hiszem, hogy bárki is el tudja rontani a letöltést és a kicsomagolást. A  munka eredménye egy ikon az asztalunkon és máris indulhat a Windows Media Player.

ü      Nos itt az ideje, hogy kipróbáljuk a lejátszót. A gombok szinte magukért beszélnek. Mindenkinek javaslom, hogy bátran próbálja ki mindegyiket. Nem árt egy kis időt szentelni a látvány kedvéért a Skin Chooser-nek.

 



Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95