FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Internet)
·  Webhosting körkép
·  Nagy nyári ADSL akció összefoglaló
·  Apache jelszóval védett oldalak
·  Apache + php + mysql - nyerő hármas
·  Apache webserver
·  Internet kapcsolat megosztása több számítógépen II
·  VPN – virtuális magánhálózatok III.
·  VPN – virtuális magánhálózatok II.
·  VPN – virtuális magánhálózatok I.
·  Új néven fut tovább a MatávNet
·  Szélessávú Internet - a világban
·  Hogyan lesz az emberből Hacker II.
·  Hogyan lesz az emberből Hacker I.
·  Biztonsági hézag a Microsoft Új tűzfalán! - (ISA Server2000)
·  CERT negyedéves összefoglaló
·  Honlapot mindenkinek! (2. rész - a kiegészítő eszközök)
·  Honlapot mindenkinek! (I. rész)
·  Ingyenes internet Magyarországon
·  Az ADSL technológia
·  eKarácsony
· Cikkek > Internet
· NETSZERELEM- Létezhet-e , vagy csak gyötrődő társadalmunk kényszere?
Dátum : 2000-11-22 20:02:25
Szerző : Pibee


Mikor az iskolában először kipróbáltam az Internetet, rögtön szembetalálkoztam a „chat” intézményével. A Tétova Teve Clubban töltöttem el délutánjaimat, és élveztem, hogy idegen emberekkel beszélgetek, megismehetem más városok, országok (a Geocities chat-ben) lakóit, szokásait. Nagyon tetszett, hogy barátokat, ismeretségeket lehet kötni virtuálisan, minden kötöttség nélkül. Nem láttam, akivel beszélek, Ő sem látott engem, nem is hallottuk egymást, egyszerűen csak beszélgettünk, arról, hogy miket csinálunk, hogyan élünk.
Néha már alig vártam, hogy lemehessek a suli könyvtárába, és chat-elhessek.
Aztán itthon is beköttettem a telefonvonalat, vettem gépet, és előfizettem az Internetre, feltettem az ICQ-t, Odigo-t, és szörfözés közben beszélgethettem különféle emberekkel, egész este, mindenféléről. Képet nem küldtem egyiknek sem, és én sem kértem, mert egy barátsághoz bőven elég, hogy minden este beszélhetünk – így gondolkodtam, és ma is ugyanígy gondolom.
Hogy milyen embereket ismertem meg, kikkel hozott össze a sors (az Internet), a hónapok során így is elmondhattam- minden gondunkat, bajunkat megosztottuk egymással- és én mégsem hittem, hogy lehet ezekből a bensőséges beszélgetésekből szerelem. Persze, mint utóbb kiderült, embere válogatja, hogy mi kell a szerelemhez. Találtam egy újabb chatelési lehetőséget (itt nem formációra gondolok, hanem egy helyre, ami persze már minden nagyobb, komolyabb honlapon megtalálható), ahol egy családot alapítottak az ott csetelők, és engem is bevettek, pár hét után. Van virtuális Mamám, orvosom, udvarlóm, testvérem, és minden, ami az ember pátriájában felbukkanhat - amit csak akarok, amire igényem van. Havonta ennek a családnak a tagjai,- akárhol is élnek – felkerekednek, és elindulnak, közösen buliznak egyet. Mindnyájan felelősségteljes, családos, dolgozó, tanuló emberek. És persze egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Én még sohasem mentem el egyetlen bulira sem- ki tudja, miért, mert nem értem rá, vagy, mert nem volt hozzá kedvem. Mindenesetre, én szerettem volna velük találkozni, de nem tudtam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy EZUTÁN A TALÁLKOZÁS UTÁN VAJON MIBEN FOG MEGVÁLTOZNI A HELYZET? Mert a változás nem vitatható.
Az utóbbi időben egyre többször fordul elő a netes barátaimmal, hogy szerelembe esnek. Szerelmet éreznek egy-egy chat-társuk (chat- családtagjuk) iránt, akit még sosem láttak, viszont lélekben közel kerültek egymáshoz, nagyon is.
És az egyik lány, aki a családhoz tartozik, azt mondta, hogy miután kialakul ez az érzés, megindul a lavina, amely bizony nem kétséges, hogy betemet mindenkit: napközben SMS-ek, telefonbeszélgetések. Aztán egyszercsak ott áll, a megbeszélt találkahelyen, és várja szerelmét - akit még sosem láttál, viszont szereted Őt, azért, aki, és a hangját is szereted hallani. Megjön Ő.
És tudjátok, mit állított ez a lány? Hogy, ha egy kicsit is NEM unszimpatikus, és olyan belülről, mint a chat-en, akkor máris ott a baj. Mert, ezek az emberek legtöbbször családos emberek.
Persze, az roppantul szerencsés, ha az illető független és te is az vagy, de én most a saját kategóriákról beszélek, akiket feljebb említettem.

Kíváncsi vagyok, Ti mit is gondoltok erről a dologról. Létezik-e a netszerelem, vagy csak a nagy csalódások, családi problémák, egyedüllét következménye?
Kétséget kizáróan, biztosan lehet olyan alkalom, hogy a várva várt illető nem olyan, amilyennek elképzelte, ahogyan a fejében elképzelte.
Miért teszi ki magát az ember ilyen dolgoknak, min múlik?
Lehet-e felülkerekedni, urallni ezt az érzést?
Kérlek benneteket, komolyan vegyétek ezt fontolóra, a fent említett dolgok ismeretében és viszonylatában!



Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95