FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Internet)
·  Webhosting körkép
·  Nagy nyári ADSL akció összefoglaló
·  Apache jelszóval védett oldalak
·  Apache + php + mysql - nyerő hármas
·  Apache webserver
·  Internet kapcsolat megosztása több számítógépen II
·  VPN – virtuális magánhálózatok III.
·  VPN – virtuális magánhálózatok II.
·  VPN – virtuális magánhálózatok I.
·  Szélessávú Internet - a világban
·  Hogyan lesz az emberből Hacker II.
·  Hogyan lesz az emberből Hacker I.
·  Biztonsági hézag a Microsoft Új tűzfalán! - (ISA Server2000)
·  CERT negyedéves összefoglaló
·  Honlapot mindenkinek! (2. rész - a kiegészítő eszközök)
·  Honlapot mindenkinek! (I. rész)
·  Ingyenes internet Magyarországon
·  Az ADSL technológia
·  eKarácsony
·  Információt első kézből - a könyvtárak hálózata
· Cikkek > Internet
· Új néven fut tovább a MatávNet
Dátum : 2001-05-03 14:31:24
Szerző : KEEP


Hivatalosan a mai napon jelentette be új nevét Magyarország egyik vezető internetszolgáltatója, a MatávNet Rt.

A névváltozás természetesen új arculat kidolgozásával járt együtt, és az új nevén Axelero Internet Rt-nél számos újdonság is bevezetésre került. A cég arculatváltását bevezető image kampányt az írott és az elektronikus sajtóban, valamint óriásplakátokon május 2-tól ismerheti meg a nagyközönség.
Drajkó László a társaság vezérigazgatója a névváltozás kapcsán elmondta, az eddigi név módosítására azért került sor, mert a cég a telekommunikációs területtől jól elkülöníthető tevékenységet végez, továbbá azt a célt szolgálja, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, mikor melyik szolgáltatóhoz kell fordulnia.
A vállalat a jövőben három piacon (lakossági-; média- és tartalomszolgáltatás; vállalati- és e-kereskedelmi szolgáltatások) kíván vezető pozíciót elérni, éss egyre nagyobb tömegek számára akarja tegye ismertté és elérhetővé tenni az internetet.
A mai napon került sor az Axelero újdonságainak bejelentésére is. Ezek között a legelső a Netquick "dobozos" Internet elérés megújított változata, a feltölthető Netquick prepaid Internet-elérés. Ennek legfőbb újdonsága abban rejlik, hogy bár elődje is minden nagyobb áruházban megvásárolható volt, az új Netquick lejártakor nem szükséges új "dobozos" előfizetést vásárolnia, vagy hagyományos előfizetésre áttérnie, hanem a mobilszolgáltatóknál széles körben alkalmazott prepaid előfizetésekhez hasonlóan újra és újra feltöltheti egyenlegét (akár online, bankártya segítségével. Illetve feltöltőkártya vásárlásával). Az új Netquick csomagok 10 és 25 órányi internetezést biztosító változatban vásárolhatók meg.
Az Axelero másik fontos mai bejelentése az, hogy - egyelőre Budapest XVI. és II. kerületében, illetve Kaposváron- a MatávkábelTV illetve a Kaposkábel Kft. hálózatán megkezdi szélessávú, kábeltelevíziós internetszolgáltatását. A Broadway nevű új csomagok 320 kbps letöltési és 64 kbps feltöltési sebességet biztosítanak folyamatosan a nap 24 órájában, emellett webtárhelyet és e-mail címeket is nyújtanak. A közeljövőben számos további budapesti kerület és vidéki város is bekapcsolásra kerül.
Szintén a mai naptól vezeti be üzleti felhasználóknak szánt ADSL alapú szolgáltatását az Axelero. A háromféle sávszélességet kínáló, BDSL néven megjelenő csomagok a gyors (384, 768 vagy 1500 kbit/s), korlátlan és állandó internetkapcsolat, illetve az akár tíz gépes helyi hálózatot kiszolgáló router mellett a webjelenlét legkorszerűbb eszközeit is magukban foglalják. A virtuális webszerver 40 MB-os tárterületén elhelyezett oldalakhoz látogatói statisztika, CGI, PHP és ASP támogatás, valamint online webtervező szoftver járul, a legfeljebb 15 e-mail címet kezelő virtuális mailszerver pedig POP3, SMTP és IMAP felületen keresztül is elérhető, postafiókonként részletesen paraméterezhető szolgáltatást nyújt. Az Axelero BDSL csomagok ezzel a kis- és közepes vállalkozások összes internettel kapcsolatos igényét kielégíthetik, mégpedig a hasonló bérelt vonali megoldásoknál jóval kedvezőbb áron, már nettó 39 900 forinttól.
Mindezek mellett a szolgáltató augusztus 31-ig bérelt vonali akciót is hirdet. Az akció keretében a bérelt vonal díja és az adatforgalmi díj megszűnik, továbbá három éves szerződés megkötése esetén belépési díj sincs. Ilyen módon az egyetlen, fix összegű költségelem a havi előfizetési díj, amely a sávszélesség függvényében a korábbiakhoz képest akár 44%-os árengedményt is tartalmazhat. A 36 nagyvárosra vonatkozó ajánlat további előnye, hogy június 15-ig akár részletfizetés mellett is vásárolható a bérelt vonalhoz CISCO router a közös "Internetevolúció" kampány keretében.

Forrás : Karrier Online


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95