FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Gazdaság)
·  Kiemelten sikeres évet zárt 2005-ben a T-Online
·  Közös adatbázist indít a három magyar mobilszolgáltató
·  Intel®: új logó, új szlogen, új célok
·  Egyesül a Magyar Telekom és a T-Mobile Magyarország
·  Az informatika létfontosságú szerepe a gyártók közötti versenyben
·  Napi 18 óra ingyen beszélgetés a T-Com új Favorit díjcsomagjaival
·  Jön az Antenna Digital
·  A Matáv rendkívüli Közgyűlése döntött a névváltásról
·  Előrejelzés: Intel processzor és chipkészlet áreső
·  Ötéves a Fujitsu Siemens Computers Kft.
·  Rekordnagyságú bevételről számolt be a Microsoft
·  NHH: A kiskereskedelmi piac elemzése
·  Júniusban ismét nőtt a vezetékes vonalak száma
·  Elkészült a Matáv 2005-2006. évi középtávú stratégiája
·  A Matáv 2004. I. félévi eredményei
·  AMD processzor árváltozás
·  eTel Magyarország: Kétszámjegyű forgalom- és eredményesség növekedés, hamarosan árcsökkentés
·  Az Intel második negyedéves eredménye 8,05 milliárd dollár
·  Újszerű konstrukció a Matávtól
·  Újabb hitelszerződés a Matáv és a Deutsche Telekom között
· Hírek > Gazdaság
· 3Com - a legjobbak között
Dátum : 2004-03-11 16:11:59
Szerző : Daywalker


A 3Com bejelentette, hogy a vállalat az amerikai Fortune magazin most közzétett, 2003-as Most Admired Company (A legelismertebb vállalat) listáján a negyedik helyezést érte el a hálózati kommunikációs iparágban.

"A 3Com-nál rendkívül elégedettek vagyunk, hogy a Fortune magazin ismét elismerésével tüntetett ki minket, és a 3Com-ot az iparág legsikeresebb vállalatai közé sorolta” – mondta Bruce Claflin a 3Com elnök-vezérigazgatója. “Ez az elismerés hűen tükrözi részvételünket az információs technológiai iparágban. Mindemellett, egyben tisztelgés a 3Com alkalmazottai előtt is, kemény munkájukért és erőfeszítéseikért az iparág valaha tapasztalt legnehezebb időszakában."

A 3Com évről évre tartja pozícióját
Az elmúlt három évben a 3Com végig kiváló értékeléseket kapott a Fortune-tól, és stabilan tartja magát a 10 legsikeresebb és legismertebb globális nagyvállalat listájának élmezőnyében. Vállalti ügyfelei számára a 3Com továbbra is költséghatékony, professzionális hálózati megoldásokat kínál. Pénzügyi megbízhatóságáért, technológiai újításaiért, a vezetőség hozzáértéséért és a vállalati eszközök hatékony hasznosításáért ebben az évben a 3Com az eddigi legjobb besorolást kapta.

A Fortune magazin Most Admired Company listáját a független elemző vállalat, a Hay Group állítja össze. Az iparági értékeléshez minden iparági kategória tíz legnagyobb vállalatának működését, ismertségét és sikerességét vizsgálták. 10,000 ügyvezető igazgató, igazgató és biztonsági elemző osztályozta a vállalatot egy egytől tízig tartó skálán az adott iparágra alkalmazható nyolc ismertségi kritérium alapján. Nyolc kritériumot alkalmaztak a hálózati kommunikációs iparágban. Ezek az innovativitás, a dolgozói adottságok, a vállalati eszközök használata, a társadalmi felelősségvállalás, a vezetőség hozzáértése, a pénzügyi megbízhatóság, a hosszú távú befektetés értéke és a termék/szolgáltatás minősége volt.

Lehner Tamás a 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója a vállalat kiváló értékelésével kapcsolatban elmondta: „A 3Com Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban egyaránt az informatikai piac igen nehéz helyzete ellenére is sikeres, és egyre nagyobb ütemben növekszik. Ez az elismerés bizonyítja, hogy szakembereink hozzáértése kiváló, és újabb lendületet ad a további munkához. Büszkék vagyunk a nagyszerű eredményre, amely a 3Com Magyarország összes dolgozója számára elismerést jelent.”

A 3Com és a 3Com Magyarország
A 3Com világviszonylatban vezető helyet foglal el azoknak a hálózatoknak a megépítésében, amelyek révén az emberek és a vállalatok bekapcsolódhatnak a kereskedelem és a kommunikáció világába. Hazai vállalata, a 7 évvel ezelőtt alapított 3Com Magyarország, előkelő helyet foglal el a magyar piacon is: a lokális hálózati eszközök 33%-át értékesíti.
A 3Com nemcsak a számítógépeket hálózatba szervező berendezéseket fejlesztette ki, hanem az embereket, munkacsoportokat, vállalatokat és hálózatokat összekapcsoló hubokat, kapcsolókat (switch) és útválasztókat (router) is. A 3Com az innovatív, praktikus, kedvező áron, kiváló jellemzőket nyújtó vállalati hálózati termékek vezető szállítója, és az Internet Protokolon (IP) alapuló szolgáltatási platformok, valamint a hálózatszolgáltatói piac hozzáférési infrastruktúráinak terén is piacvezető szerepet tölt be. Világszerte eddig több mint 370 000 000 Ethernet alapú összeköttetést adott el (Magyarországon csaknem egymillió végponton hozott létre hálózati összeköttetést).

Forrás : 3Com


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106