FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Gazdaság)
·  Kiemelten sikeres évet zárt 2005-ben a T-Online
·  Közös adatbázist indít a három magyar mobilszolgáltató
·  Intel®: új logó, új szlogen, új célok
·  Egyesül a Magyar Telekom és a T-Mobile Magyarország
·  Az informatika létfontosságú szerepe a gyártók közötti versenyben
·  Napi 18 óra ingyen beszélgetés a T-Com új Favorit díjcsomagjaival
·  Jön az Antenna Digital
·  A Matáv rendkívüli Közgyűlése döntött a névváltásról
·  Előrejelzés: Intel processzor és chipkészlet áreső
·  Ötéves a Fujitsu Siemens Computers Kft.
·  Rekordnagyságú bevételről számolt be a Microsoft
·  NHH: A kiskereskedelmi piac elemzése
·  Júniusban ismét nőtt a vezetékes vonalak száma
·  Elkészült a Matáv 2005-2006. évi középtávú stratégiája
·  A Matáv 2004. I. félévi eredményei
·  AMD processzor árváltozás
·  Az Intel második negyedéves eredménye 8,05 milliárd dollár
·  Újszerű konstrukció a Matávtól
·  Újabb hitelszerződés a Matáv és a Deutsche Telekom között
·  Vodafone: Növekvő profit, forgalom és ügyfélszám
· Hírek > Gazdaság
· eTel Magyarország: Kétszámjegyű forgalom- és eredményesség növekedés, hamarosan árcsökkentés
Dátum : 2004-07-20 20:07:48
Szerző : Daywalker


Az előző év azonos időszakához képest több mint 20 százalékkal növelte hangszolgáltatásainak forgalmát az eTel Magyarország, Közép-Európa vezető vállalati távközlési vállalatcsoportjának, az eTel Group-nak hazai leányvállalata.

40 százalékkal nőtt a vállalat internetes és eDSL szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinek száma is az idei első félévben, az egy évvel korábbihoz képest.
„A forgalomnövekedés stabilizálta vállalatunknak a múlt év végén elért pozitív üzemi eredményét és forrásokat szabadított fel az újabb, az ügyfelek versenyelőnyének biztosításához és további növeléséhez szükséges technológiai fejlesztéseink folytatásához”, – mondta Lukács Tamás, az eTel Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „A rendkívül kedvező idei eredményeket az elmúlt négy és fél évben technológia és szolgáltatásfejlesztésre beruházott több mint 10 millió euró értékű beruházás és a csaknem teljessé vált vállalati távközlési szolgáltatási portfolió kedvező fogadtatása tette lehetővé. Ezekre az eredményekre alapozva az eTel Magyarország – a korábbi gyakorlathoz hasonlóan és összhangban a nagykereskedelmi árak várható változásával – folyamatosan csökkenteni kívánja szolgáltatásainak árait”.

Hozzájárult az eTel Magyarország sikeréhez az is, hogy nyitott a lakossági piac felé: az alig egy éve hozzáférhető, Private Talk elnevezésű pre-paid kártyából – amellyel olcsón lehet külföldre telefonálni és az Internetről SMS-t küldeni – eddig több mint tízezer fogyott el.

A vállalati értéknövelt távközlési szolgáltatások egyik vezető hazai szolgáltatója, az eTel Magyarország Közép-Európa vezető vállalati telekommunikációs és Internet-szolgáltatójának, az eTel Groupnak a tagja, és egyben a leggyorsabban fejlődő hazai távközlési szolgáltató. Az eTel rugalmas és versenyelőnyöket biztosító szolgáltatásai Magyarország egész területéről hozzáférhetők.
Az eTel Magyarország ügyfelei között jelenleg megtalálhatók a fontos, főleg budapesti központtal működő hazai pénzintézetek, kereskedelmi és termelő vállalatok, valamint állami intézmények, amelyek hang-, adat- és Internet-szolgáltatást vesznek igénybe.



Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106