FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Internet)
·  Világtérkép a vírusokról
·  Repüljön a TVNet fedélzetén ADSL 3G sebességgel!
·  ADSL2 szolgáltatás a PanTel jóvoltából
·  Wi-Fi felhőbe burkolózott a MOM Park
·  Jogszerű és ügyfelei érdekét szolgálja a T-Online
·  Netért nyílt levél T-Online ügyben
·  Felmondott a legnagyobb letöltőknek a T-Online
·  Újabb biztonsági probléma a Cisconál
·  Az Intel sikeres Wimax-tesztje a Tour de France alatt
·  Gamer Online szerverbérlési lehetőség
·  Megújult a [freemail]!
·  Pakisztán internet nélkül maradt
·  Új Cisco akvizíció a VoIP technológiák terén
·  Európai digitális könyvtár a világhálón
·  Az IHM támogatja az önszabályozást az RLAN alapú szolgáltatások terén és üdvözli a vezetéknélküli szolgáltatók etikai kódexének kialakítására tett kezdeményezést
·  Megszűnt Magyarország egyik lejobb és legnépszerűbb online játék oldala
·  Szélessáv 5 ezerért?
·  A Microsoft Corporation állásfoglalása a felhasználók internet hozzáférésének letiltásával kapcsolatosan
·  Matáv: 200 ezer ADSL
·  A UPC módosítja az Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF)
· Hírek > Internet
· A chello Aréna várja az online játékosokat
Dátum : 2004-09-27 21:57:34
Szerző : Daywalker


A chello kábeles internet-szolgáltatást nyújtó UPC speciális játékszervereket helyezett üzembe az online játékok szerelmeseinek. A chello Aréna szobái mindenki számára ingyenesek és nyitottak.

A szélessávon összekapcsolódni kívánó játékosok a chello szélessávú tartalmakat kínáló portálján, a http://home.hun.chello.hu internetes oldalon informálódhatnak a szerverekről és rajtuk futó játékokról.

A kábeles szélessávú internetkapcsolat a gyorsabb hálózati válaszidőknek (ping) köszönhetően az utóbbi időben különösen kedveltté vált az egyre népszerűbb online játékokat játszók körében. A chello ezért a közelmúltban, kifejezetten erre a célra, Aréna néven üzembe helyezett saját játékszervereket is.

A chello Aréna idén februárban kezdett el először üzemelni a Counter Strike és az Enemy Territory játékokkal. A chello azóta folyamatosan fejlesztette a szervert. A játékok száma azóta sokasodott és mára a két említett játék mellett, az Unreal Tournament, a Call of Duty, a Battlefield 1942, a Medal of Honor (MOHAA) és az Unreal Tournament 2004 is játszható a chello szerverein. A közeljövőben további játékokkal bővül majd a chello Aréna.

A UPC-chello az elmúlt hét végén bemutató bajnokságot rendezett a szakértő újságíróknak, hogy személyesen is meggyőződhessenek az Aréna kimagasló képességeiről. A szaksajtó képviselői az Aréna két legújabb játékában mérték össze erejüket. Hét 4-fős csapat vett részt a bajnokságban. Az chello Aréna Unreal Tournament 2004 kupát a Számítástechnika és a GameStar újságíróiból verbuválódott csapat vihette haza, míg a MOHAA bajnokság nyertesei a PCWorld képviselőiből kerültek ki.

A http://home.hun.chello.hu internetes oldalon tájékozódhat bármely játékos az Aréna szolgáltatásairól. Itt tölthetőek le a csapatjátékok kiegészítő fájljai, az oldal fórumán üzenhetnek egymásnak és a fejlesztőknek a játékosok és a játékokról szóló új híreket is itt olvashatják magyar nyelven.

Ma már az Aréna egész napos látogatottsággal üzemel, akár napi 200-250 játékost kapcsolva össze. Két szerver áll az Aréna rendelkezésére. A szerverek lelke egy-egy dual xeon 3,06 Ghz-es processzor, 3 Gigabyte rammal ellátva. A szerverek 100 Mbites kapcsolattal rendelkeznek.

A mérések szerint a játékok "csúcsideje" 18-22 óra közé tehető, gyakorlatilag az összes játék esetében ebben az időszakban leginkább telítettek a szerverek. Az Enemy Territoryt kiszolgáló szobákban egyszerre akár 70-en is összekapcsolódhatnak. A leglátogatottabb szoba az Enemy Territory játék "fun" szobája, ez gyakorlatilag egész nap, délelőtt 11-től hajnali 1-ig tele van. Ez a szoba bekerült a világ 50 legjobbnak ítélt szervere közé.

Forrás : UPC


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95