FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Internet)
·  Világtérkép a vírusokról
·  Repüljön a TVNet fedélzetén ADSL 3G sebességgel!
·  ADSL2 szolgáltatás a PanTel jóvoltából
·  Wi-Fi felhőbe burkolózott a MOM Park
·  Jogszerű és ügyfelei érdekét szolgálja a T-Online
·  Netért nyílt levél T-Online ügyben
·  Felmondott a legnagyobb letöltőknek a T-Online
·  Újabb biztonsági probléma a Cisconál
·  Az Intel sikeres Wimax-tesztje a Tour de France alatt
·  Gamer Online szerverbérlési lehetőség
·  Pakisztán internet nélkül maradt
·  Új Cisco akvizíció a VoIP technológiák terén
·  Európai digitális könyvtár a világhálón
·  Az IHM támogatja az önszabályozást az RLAN alapú szolgáltatások terén és üdvözli a vezetéknélküli szolgáltatók etikai kódexének kialakítására tett kezdeményezést
·  Megszűnt Magyarország egyik lejobb és legnépszerűbb online játék oldala
·  Szélessáv 5 ezerért?
·  A Microsoft Corporation állásfoglalása a felhasználók internet hozzáférésének letiltásával kapcsolatosan
·  Matáv: 200 ezer ADSL
·  A UPC módosítja az Internet szolgáltatás Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF)
·  Forgalomarányos ADSL a Matávtól
· Hírek > Internet
· Megújult a [freemail]!
Dátum : 2005-07-04 16:59:06
Szerző : FarkasP


1 GB-os tárhely és óriáslevél küldési lehetőség a levelezőrendszerben

Július elejétől megújul Magyarország legnagyobb és legismertebb ingyenes levelezőprogramja, az [origo] internetes portálhoz kapcsolódó [freemail]. A hazai internetes felületű levelezőrendszerek közül elsőként a [freemail] extrában nyílik lehetőség akár 1 GB-os fájl elküldésére.

Megújul és több szolgáltatást foglal magába a [freemail] extra szolgáltatása. Az előfizetőknek 1 GB-ra emelkedik a felhasználható tárhely az elektronikus postaládájukban, továbbá e szolgáltatás használói akár 1 GB-os fájlt küldhetnek az internetes levelezőrendszeren keresztül.

Az óriáslevél funkció mellett nő az alaplevélként küldhető levelek illetve az egyes fogadható levelek mérete is, ezek egyaránt 10-10 MB-ra változnak.

A kéretlen levelek ellen 5 fokozatú skálán állítható spamszűrést vehetnek igénybe a felhasználók. Az igényeknek és a spam-ek erősségének megfelelően az előfizetők mappába gyűjtethetik vagy teljesen blokkoltathatják a nem kívánatos, többnyire reklámtartalmú leveleket.

A megújulással egy időben, egy nyári akció keretében a [freemail] extra szolgáltatásra július végéig előfizetők 1 hónap havidíjáért - azaz ötszáz forintért - 3 hónapig vehetik igénybe a plusz tárhelyet, az óriáslevél szolgáltatást és a spamszűrést. A [freemail] extra szolgáltatásra a felhasználók bankkártyás fizetéssel, SMS-ben vagy hamarosan T-Mobile mobil vásárlással fizethetnek elő. Újdonság az is, hogy a szolgáltatások 3, 6 és 12 hónapos konstrukcióban is megrendelhetők.

Változások történnek a [freemail] levelezőrendszerében is. Emelkedik az ingyenesen felhasználható tárhely a több mint 2,18 millió postafiókban, a jelenlegi 5 MB helyett 25 MB-ot tárolhatnak díjmentesen az elektronikus postaládákban. A küldött levelek maximális mérete 1 + 1 MB-ról 5 MB-ra, a fogadott leveleké pedig 10 MB-ra nő.

Újdonság a spamszűrés bevezetése, az új szolgáltatás védelmet nyújt a kiemelten és az egyértelműen gyanús kéretlen levelek ellen. A [freemail] nóvumai közé tartozik, hogy a több postafiókkal rendelkező felhasználók egyszerűbben kezelhetik párhuzamosan levelesládáikat, az új belépők regisztrációját pedig alternatív felhasználónevek felajánlásával segítik.
Változik a [freemail] külseje, belépési oldala is, megkönnyítve ezzel annak használatát.


Forrás : T-Online


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106