FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  X800 GTO és GTO² moddolása X850 XT-vé
·  Konfigépítés belépőszinten
·  Technológia: Nvidia TurboCache
·  WD Raptor teszt
·  A 2004-es év top hardverei
·  Pixelgyárak
·  Processzortörténelem
·  Mozi stílusosan: Creative DDTS-100 Dekóder
·  Hauppauge MediaMVP teszt
·  Az LCD versenytársa
·  Best Of 2003 - avagy a 2003-as év legjobbjai
·  Rádiós Game adapterek a Linksystől
·  Kábelnet és ADSL routerek a Linksystől
·  Linksys wireless termékek
·  Diva MP3 lejátszó
·  JBL hangszórók
·  Ethernet hálózati kártyák
·  Titan CPU hűtők
·  Roline krimpelő fogók
·  Mapower 3,5
· Cikkek > Hardver
· 1. Magyar Tuning és Modding Kiállítás 2.nap
Dátum : 2003-09-28 20:55:11
Szerző : Daywalker


Második nap a modderek küzdhettek meg a nyereményekért. Eddig soha nem látott különlegességek és furcsaságok vártak a híréhes

Ismét beléptünk a már jól ismert előtérbe. Változás nem történt, minden úgy volt ahogy tegnap, azonban mi rutinosan a második emeletre mentünk, mert tudtuk, hogy ott vár ránk az igazi érdekesség. Az elmondható, hogy több modder volt, mint tuningmester, de ezt mi már tudtuk előre. Egy kicsi kitérőt teszek azonban mielőtt a modding-ra térnék. Élőben láthattuk az Athlon 64-et működni, azonban tesztet nem láttunk rajta, ugyanis sajnos időnk nem engedte meg, hogy végig ottmaradjunk a kiállításon, de a lényeg, hogy láttuk, és működött!
Most pedig jöjjön a modding. Láthattunk olyan gépet is, amely már a tegnapi napon is szerepelt a tuningversenyen. Láttam már interneten egy pár házmodot, de a maiak túltettek mindenen. Volt olyan gép, amelynek háza aktatáskából volt kialakítva (ez az a fajta nagyobb, fémháló borítású aktatáska volt). Ezenfelül láttunk BioMouse házat, amelyben egy élő egér lakozott egy neki elkerített részen. Természetesen az ő levegőztetése is meg volt oldva:)
A kiállítás legérdekesebbje véleménynem szerint a halálfejes ház volt. Nagyon szépen megmunkált dombormű volt rajta és optikailag is tökéletes volt. Oldalán festmény díszelgett, természetesen a ház irányelveit követte, tehát enyhén fantasy beütése volt. Láttunk olyan házat is, amelyben tökéletes rend uralkodott és olyat is, amely zsúfolásig volt tömve a vízhűtés miatt. Természetesen a fénycsövek és különböző ledek egyik házból sem hiányozhattak. Volt még egyéb "esemény" is, mégpedig az, hogy az egyik gép elkezdett füstölni. Szerencsére időben észrevették (nem vízhűtéses volt mielőtt valaki arra gyanakodna, hogy vizet kapott). A közönség is szavazhatott, hogy nekik melyik ház tetszett a legjobban. Természetesen az a gép különdíjat kapott. Sajnos a zsűrizést nem vártuk meg.
A kiállítás második napján szerintem nagyobb volt az érdeklődés. A rendezés és a körülmények ugyanolyan színvonalasak voltak, mint az első napon.
Ismét közzéteszünk néhány képet, amelyek magukért beszélnek. Sajnos a minőség elég gyenge lett néhány képnél. Athlon 64-es képet korlátozott számban közlünk csak, mert jogi viták alakultak ki a tegnapi képek leközlése után, és ezeket szeretnénk elkerülni a közeljövőben.
Kaptunk egy-két képet, amely elég jó minőségű. Köszönet érte HyPeRnIcS -nek! Továbbá szeretném megköszönni Gohan-nak a digitális fényképezőgépet!
Természetesen szeretnénk köszönetet mondani a HardwareOC-nek és a Radikalmod-nak, akik ezt a kiállítást szervezték.


Jöjjenek tehát a képek:
Sajnos házmodokról nehezen lehetett képet készíteni, ugyanis a kamera nem nagyon díjazta a neonfényt és a spotlámpákat, ezért nem sok képet láthattok róluk. Azonban az általáunk legjobbnak ítélt házról sikerült elfogadható képet csinálni.
Shappire Ati
Színes hűtőventillátor
NForce 2 by XFX
Haláli házmod:)
Előző kép kicsit közelebbről
Shappire Ati Radeon 9800Pro All-in-Wonder
Hűtés Zalman módra
XFX GeForce Fx5900
Gigabyte Athlon64 ready alaplap(Via chipset)
AMD Athlon 64 CPU (jó minőségű kép!)
Vízhűtés Lada alkatrészből:)
Abit AT7-MAX2 deszka és Kingston HyperX memória


Kapcsolódó hírek/cikkek:
1. Magyar Tuning és Modding Kiállítás


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95