FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Hardver)
·  X800 GTO és GTO² moddolása X850 XT-vé
·  Konfigépítés belépőszinten
·  Technológia: Nvidia TurboCache
·  WD Raptor teszt
·  A 2004-es év top hardverei
·  Pixelgyárak
·  Processzortörténelem
·  Mozi stílusosan: Creative DDTS-100 Dekóder
·  Hauppauge MediaMVP teszt
·  Az LCD versenytársa
·  Best Of 2003 - avagy a 2003-as év legjobbjai
·  Rádiós Game adapterek a Linksystől
·  Kábelnet és ADSL routerek a Linksystől
·  Linksys wireless termékek
·  Diva MP3 lejátszó
·  JBL hangszórók
·  Ethernet hálózati kártyák
·  Titan CPU hűtők
·  Roline krimpelő fogók
·  Mapower 3,5
· Cikkek > Hardver
· 1. Magyar Tuning és Modding Kiállítás
Dátum : 2003-09-27 18:10:37
Szerző : Daywalker


Jómagam és Gabrillo munkatársam felkerekedtünk, és szombat hajnalán (inkognitóban) elindultunk az 5. kerületi karton Múzeum és Galériába (1054. Budapest Alkotmány u. 18.), amely az "Első magyar tuning és modding kiállítás"-nak adott otthont.

Belépve színvonalas, nem túlzsúfolt teremben találtuk magunkat, ahol spotlámpával megvilágított vitrinekbe zárt alkatrészek várták a látogatókat. A világítás jó volt, ez viszont sajnos nem könnyítette meg a fényképezést. Azért remélem élvezhetőek lettek a képek. Az első teremben olyan különlegességeket láthattunk mint a VIA Epia gépek, és azok alaplapjai és processzorai. A többi vitrinben a jelenleg csúcstechnológiát képviselő alaplapok, videókártyák, és memóriák voltak megtalálhatóak, olyan érdekességekkel mint az Ati Radeon 9800Pro All-in-Wonder és Ati Radeon 9200, majd a különböző gyártók nVidia GPU-al szerelt kártyái, a Ti4200-tól kezdve az FX5900-as sorozatig. A következő terem felé vettünk az utunkat, főleg azért, mert láttunk egy Athlon 64 kiírást és egy nyilat, de ne szaladjunk ennyire előre. A következő terem már kicsit zsúfoltabb volt. A legkülönfélébb Zalman hűtéseket láthattuk és kipróbálhattuk a 3D szemüveget a 3DMark2001 Demoval, amely egy teljesen üveg (plexi?) építésű házba szerelt gép működtetett. Ezenfelül videókártyával és minden földi jóval roskadásig pakolt vitrinek álltak ebben a szobában is.
Továbbmenve a szobában a Gigabyte üdvöskéivel találkozhattunk. Alaplapok, videókártyák minden mennyiségben prospektussal és nyereményjátékkal megspékelve:) Megcsodálhattunk itt még egy Thermaltake házat, különböző kiegészítőket, mint Vantec tápegységek, kábelek, stb.
Kissé csalódottan konstantáltam, hogy az Athlon 64 sehol...de ekkor utunk az emeletre vezetett. Fent számítógépházak fogadtak. Jobbra nézve épp a Tuningverseny résztvevői bütykölték a gépeiket, de nem ide vezetett az utunk, hanem a másik teremben, ahol megcsodálhattunk a HardwarerOC vízhűtését működés közben, de az igazi érdekesség emellett volt megtalálható, mégpedig az Athlon 64. Processzor ugyan nem volt még a gépben, de hamarosan belekerült az is, azonban működés közben nem láthattuk (még). Reméljük holnap már menni fog. Azonban képet csináltunk róla. Visszamentünk a tuningverseny részlegbe, ahol már javában izzottak a processzorok és videókártyák. Én azt hittem hogy csak csúcsrajáratott gamer gépek lesznek, csúcs vidókártyával, de nem csak Radeon 9800-as gépek voltak, hanem a jó öreg Ti4200-as kártyával szerelt gépek is megtalálhatóak voltak. Ugyanitt megcsodálhattuk a győzteseknek járó serlegeket is. Itt már nagyobb volt a tömeg. Tulajdonképpen a kiállítás ennyiből állt.
Valójában nem lehet midnent leírni. Szerintem az a legjobb, hogyha elmentek megnézni (kötelező!), és majd Ti véleményt alkottok róla, amit természetesen megosztotok a többiekkel a fórumban.
Most pedig jöjjenek a képek, külön linkelve (és külön ablakban nyílnak meg), mert gondoltunk a modemesekre is, s ezért inkább nem szúrtam be ide a képeket.

Folytatás holnap következik, ugyanis a holnapi nap a kiállítás a házmoddereknek ad otthont.

Képek:
Plakát
Via Epia
Via Epia 2
Abit Ic7-Max3 alaplap
Vízhűtés
GPU hűtő Triplex módra
Triplex Ti4200
Thermaltake ház
Üvegházhatás
HWoc vízhűtés
HWoc Vízhűtés kívülről
Athlon 64 alaplap
Athlon 64FX 2. -jogi problémák miatt ideiglenesen törölve!
Athlon 64FX processzor -Sajnos a kép minősége nem a legjobb, mert a fények miatt nem lehetett jobbat csinálni:(
A tuningverseny egyik gépe
A tuningverseny egyik gépe (sötétben)
Díjak egy része
Még több díj

Bővebb információ a kiállítás helyszínéről és időpontjáról itt kaphatsz!


Kapcsolódó hírek/cikkek:
1. Magyar Tuning és Modding Kiállítás 2.nap


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95