FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Játék)
·  Indul a 2006-os WCG!
·  Stalker Multi Beta teszt a Gamekapocs oldalán
·  F.E.A.R. a Gamekapocs oldalán
·  Brothers in Arms: Earned in Blood elemzés
·  X-Men Legends II: Rise of the Apocalypse a Gamekapocs oldalán
·  !!CALL OF DUTY 2 DEMO!!
·  F.E.A.R. hivatalos multi demó közeleg!
·  Earth 2160 bemutató a Gamekapocs oldalán
·  HL2: Lost Coast - 2 hét múlva?
·  God of War játékteszt a Gamekapocs oldalán
·  Codename: Panzers Phase Two játékteszt a Gamekapocs oldalán.
·  Fogjunk mindent a GTA-ra
·  Bloodrayne 2 élményfürdő a Gamekapocs oldalán
·  Megjelent a F.E.A.R demó - Letölthető a GK-ról!
·  GTA: San Andreas végigjátszás
·  STALKER 2006-ban
·  NFS Underground 2 aranyba öntve
·  A Half-Life 2 fürdik az aranyban
·  42 új Half-Life 2 screenshot
·  Half-Life 2 preload
· Hírek > Játék
· 2004-ben a Nokia N-Gage szoftvere nyerte a Bafta Játékdíjat
Dátum : 2004-03-02 18:35:52
Szerző : gabrillo


Február 25-én szerdán első ízben osztották ki a játékiparág múlt évi nagyszerű eredményeit elismerő és megünneplő BAFTA Játékdíjat.

A legjobb akciójátéktól a legjobb zenéig, stratégiától sportig, és még számos területen, összesen 21 kategóriában született döntés az izgalmas este során.

A játékvilág leggyorsabban növekvő szegmense, a mobiljáték kategóriában hat rendkívül innovatív, a játékvilág legjavát képviselő játék indult. Végül azonban egyetlen győztes maradt: a Nokia N-Gage-re készült Tony Hawk's Pro Skater (Activision, Neversoft Entertainment & Ideaworks3D).

Az N-Gage-re készült Tony Hawk's Pro Skater helyben a Bluetooth, szélesebb körben pedig a GPRS-hálózaton át a vezeték nélküli többszereplős játék vadonatúj és egyedülálló élményét hozza el a játékosok számára. Az vezeték nélküli játékos-közösség, az N-Gage™ Aréna révén a mobiljátékosok első ízben szemtől szembe bemutathatják gördeszkás tudásukat, miközben egymással játszanak, versenyeznek, vagy élményeikről beszélgetnek. Az N-Gage-re készült Tony Hawk's Pro Skater azért is különleges a Tony Hawk's sorozaton belül, mert lehetővé teszi a játékosok számára, hogy versenyzés közben készült videofelvételeket hozzanak létre, és azt azonnal a világ többi játékosa elé tárják.

"A Nokia innovációjának és a mobiljátékok terén kivívott vezető szerepének köszönhetően a fejlesztők és a kiadók a különleges és lebilincselő játékélmény egészen új világát hozhatják el a játékosoknak bárhol, bármikor" - mondta Adrian Sack, az Ideaworks3D elnök-vezérigazgatója. "Rendkívül büszkék vagyunk, hogy vállalatunk kifejlesztette azt a technológiát és a speciális játékfunkciókat, amelyek révén a Tony Hawk's Pro Skater az N-Gage játékgépen BAFTA díjjal elismert, mobil és vezeték nélküli játékélményt nyújthat."

Mark Squires, a Nokia UK kommunikációs igazgatója hozzátette: "Nagyon örülünk, hogy a versenytársakat legyőző N-Gage szoftverét a legjobb mobiljátéknak járó BAFTA díjjal ismerték el. Ezentúl is mutatunk majd be a vásárlók figyelmét felkeltő, a fejlesztőket pedig kreativitásuk kipróbálására ösztönző N-Gage játékokat. Hatalmas lehetőség rejlik a vezeték nélküli, mobil, többszereplős kapacitással bíró N-Gage-re tervezett játékokban, mi pedig alig várjuk, hogy láthassuk: hol a határ."

Forrás : Nokia

Kapcsolódó hírek/cikkek:
Két új SEGA játék az N-Gage mobil játékgépen
Vágj neki az útnak a The Sims Bustin' Out játékkal az N-Gage mobil játékgépen!
A Nokia bemutatja az Ashent az N-Gage mobil játékgépen
A Nokia bemutatta az N-Gage mobil játékgépre készült Operation Shadow játékot
Az új N-Gage játékoktól felforrósodik a levegő a mobiljátékok világában
Nokia N-Gage
Megjelent a Nokia N-Gage!


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106