FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Billentyűzet)
·  Tesztüzem: Fujitsu-Siemens Slim USB billentyűzet
·  Samsung SDL2500 billentyűzet
·  KBS-2548RP
·  Chicony billentyűzet
·  Wireless Desktop
·  Kolink KB9902
·  Samsung SEM-DT35
· Termékbemutatók > Billentyűzet
· Samsung multimedia keyboard SEM-M2A
Dátum : 2001-06-07 12:17:30
Szerző : Smiley


104+20gombos, Win95/98/NT

Már első látásra tetszetős a Samsung multimédiás billentyűzete. A dobozban találunk csuklótámaszt is hozzá, (emiatt az első perctől rokonszenves volt számomra) továbbá a telepítő- CD-t és telepítési útmutatót, hat nyelven. PS-2-es portra csatlakoztatva, telepítés után máris kezdhetjük a billentyűk programozását. 12 gomb van, amelyhez szabadon és egyszerűen hozzárendelhető bármilyen alkalmazás.
Alapértelmezésben gombnyomásra előhívható a dos-parancssor, a billentyűzet
saját menüje, Internet-böngésző, levelezőprogram, Intéző és a képernyővédő, illetve a Close-gombbal ablakot zárunk be és a Suspend-del alvóra állíthatjuk a rendszert: energiatakarékos üzemmódra áll át. Továbbá négy olyan gomb is a rendelkezésünkre áll, amelyhez alapértelmezésben semmi nincs hozzárendelve, ezek közül az egyik Game név alatt fut. (Tehát célszerű játékot rendelni hozzá.:)
A multimédiáról: a Play gombbal elindul a billentyűzet saját médialejátszója. Csak a saját lejátszóját lehet elindítani, mást nem lehet hozzárendelni. Ez a kis program egyébként nem túl igényes, de a célnak éppen megfelelő. Egy olyan hiányossága van, ami nagyon zavart: hiányzik az a funkció, amikor egy kis görgetősávval bele lehet piszkálni a lejátszásba, vagyis belenézni a zeneszám közepébe vagy a végébe. Amikor lenyomunk egy gombot a nyolc multimédiás közül, gyönyörű neonzöld betűk és jelek jelennek meg a képernyő alján, hogy éppen mi is történik. Nagyon könnyen hozzá lehet szokni egyébként ahhoz a luxushoz, hogy egy csomó programot egy gombnyomással lehet elndítani.
A billentyűzetnek olyan változata is van, amely két USB-porttal rendelkezik, így HUB-ként is üzemel.
A funkcióbillentyűk pontosan azon a helyen vannak és pontosan akkorák, mint amilyennek lenniük kell: az entert messziről odacsapva is könnyedén el lehet találni, éppúgy, mint a backspace és a shift billentyűket. Ráadásul a Caps-Num-Scroll Lock bekapcsoltságáról könnyű meggyőződni, mert a kijelzőik akkorák és olyan erős fényük van, hogy napsütésben is messziről látszanak.
Tetszett, hogy alapértelmezésben sok hasznos program van hozzárendelve a
tizenkét hotkeyhez, így nem kell sokat szöszölni velük, továbbá a hozzátartozó kéztámasz és a billentyűk jó elhelyezkedése.



Szponzor : DunaWeb Kft.



Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95