FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  Megjelent az OpenOffice.org 2.0.2 magyar változata
·  Itt a márciusi Catalyst!
·  Az ESET csatlakozott a Microsoft VIA-programjához
·  Új biztonsági termék az IBM-től
·  A Microsoft bejelentette a Windows Vista verzióinak listáját
·  Idén a 64 bit a nyerő
·  Az eddigi legveszélyesebb biztonsági rés a Windowsban
·  Lázadás a Catalyst Control Center ellen!
·  Megjelent az utolsó 2005-ös Catalyst
·  Friss ForceWare meghajtók GeForce kártyákhoz - ForceWare 81.98
·  Kedvezményes Eset NOD32 vírusírtó on-line rendelés
·  Megjelent az Everest 2.50-es verziója
·  Megmenekült a Kerio tűzfala
·  Új csúcsminőségű nyomtatók a nagy formátumú műszaki grafikus nyomtatás piacán
·  Friss Forceware meghajtó érkezett
·  Megjelent a Daemon Tools legújabb verziója!
· Hírek > Szoftver
· Letölthető az Outpost Firewall tűzfal legújabb magyar változata
Dátum : 2005-11-14 09:33:42
Szerző : Matteo


A díjnyertes magyarul beszélő személyes tűzfal ezentúl integrált kémprogram-védelmet, személyes adatlopás védelmet és konfigurációs segédeszközöket is tartalmaz.

A Nollex Nemzetközi Kft. az Agnitum termékeinek magyarországi disztibútora megjelentette a nemrégiben bejelentett Outpost Firewall Pro 3.0 magyar változatát is. A szoftver 30 napos próbaverziója letölhető a cég weboldaláról. Ez az új verzió a meglevő robosztus tűzfalvédelem mellett a legújabb kártékony fenyegetések elleni hatékony kémprogram-védelmet és további védelmi eszközöket is tartalmaz. A két kiegészítő technológia ez a fajta ötvözése biztosítja a felhasználók számára az internetről származó veszélyek gyors és automatikus elhárítását, valamint az adatok integritását és a személyes adatok védelmét.

Miért az Outpost AntiSpyware?
Mivel a kémprogramok fenyegetése egy valós jelenség és közvetlenül a felhasználók ellen irányul, elérkezett az ideje egy beépített megoldásnak, amely nem csak a fertőzött gépek megtisztítására alkalmas, hanem hatékonyan megelőzi a kémprogramok számítógépünkre való bejutását. Az Outpost Firewall Pro 3.0 a fertőzés bármely stádiumában képes blokkolni a kémprogramokat azáltal, hogy vegyíti a proaktív és a reaktív technológiákat, így nyújtva széleskörű védelmet a hacker támadások, a kémprogram fertőzések és egyéb biztonsági kockázatok ellen.

“Ahelyett, hogy további termékeket fejlesztünk és rákényszerítjük a felhasználókat, hogy a számukra szükséges védelemre még többet költsenek, úgy döntöttünk, hogy a már általunk nyújtott megoldás hatékonyságát növeljük”, mondta Mikhail Penkovsky, az Agnitum Nemzetközi Értékesítés és Marketing osztályának vezérigazgató helyettese. “Célunk az elégedett felhasználó, nem a trendek hajhászása vagy egy hirtelen pénzszerzés az aktuális sláger-témával. Az Outpost 3.0-val a felhasználók egy költséghatékony csomag keretein belül kapnak egy stabil kémprogram védelmet valamint egy robusztus és könnyen kezelhető tűzfalat.”

Az Outpost AntiSpyware képességei
Az Outpost Anti-Spyware proaktívan figyeli a futó programokban az ismert kémprogramok nyomait, ellenőrzi az operációs rendszer belső paramétereit, megelőzi a programok meghamisítását és a kémprogramok aktiválódását. Az beépített keresővel a felhasználók tetszés szerinti időpontokban testre szabott kereséseket végezhetnek merevlemezükön, USB eszközeiken, vagy egyéb optikai meghajtójukon a kémprogramok után kutatva. A kémprogram-adatbázis automatikusan frissül a rendszerben. Ezen kívül az Outpost új egyedi funkciója a Bizalmas Adatok Blokkolása lehetővé teszi meghatározott személyes adatok védelmét a véletlen kiszivárgástól. Ilyen adat például az adóazonosító, a bankszámlaszámok, a jelszavak, a személyes biztosítási adatok. Amint a védeni kívánt információkat meghatároztuk, a számítógép zárolja őket, és sem email-en, sem böngészőn keresztül sem interaktív csevegőprogramokban nem továbbíthatóak. Az Aktív Tartalom és a Melléklet-elkülönítő lezárják a kémprogramok által leggyakrabban használt támadási felületeket.

Forrás : Biztonságportál


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106