FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  Megjelent az OpenOffice.org 2.0.2 magyar változata
·  Itt a márciusi Catalyst!
·  Az ESET csatlakozott a Microsoft VIA-programjához
·  Új biztonsági termék az IBM-től
·  A Microsoft bejelentette a Windows Vista verzióinak listáját
·  Idén a 64 bit a nyerő
·  Az eddigi legveszélyesebb biztonsági rés a Windowsban
·  Lázadás a Catalyst Control Center ellen!
·  Megjelent az utolsó 2005-ös Catalyst
·  Friss ForceWare meghajtók GeForce kártyákhoz - ForceWare 81.98
·  Kedvezményes Eset NOD32 vírusírtó on-line rendelés
·  Megjelent az Everest 2.50-es verziója
·  Megmenekült a Kerio tűzfala
·  Friss Forceware meghajtó érkezett
·  Megjelent a Daemon Tools legújabb verziója!
·  Veszélyes biztonsági rések a RealPlayerben
· Hírek > Szoftver
· Új csúcsminőségű nyomtatók a nagy formátumú műszaki grafikus nyomtatás piacán
Dátum : 2005-12-05 08:42:10
Szerző : Matteo


A HP új Designjet 4500 nyomtatósorozatával immár a műszaki grafikus nyomtatás piacán is megfizethető és reális alternatíva a színes dokumentumkészítés.

A HP legújabb, kifejezetten a nagyigényű felhasználóknak tervezett modellje, a HP Designjet 4500 kiemelkedő sebességével és alacsony nyomtatási költségével reális alternatívája az elavult elektrosztatikus nyomtatóknak és másolóknak, és ráadásul fekete-fehér nyomtatási költséggel színes működésre is képes.

A HP Designjet nagy formátumú nyomtatócsalád legújabb tagja automatikus működéssel és rendkívül éles képminőséggel ötvözi a nagy kapacitású színes nyomtatás, másolás és lapolvasás képességét, így tökéletesen megfelel a műszaki dokumentumkészítési környezetek, azon belül az AEC, MCAD, GIS és reprográfiai alkalmazások követelményeinek.

Az új nyomtatósorozat bétatesztjének helyszínét biztosító Egyesült Államokbeli Georgia Blue nagy formátumú nyomtatóvállalatnak a HP Designjet 4500 segítségével sikerült mérsékelnie a színes nyomtatás költségeit és növelnie a munkavégzés sebességét. „Több órányi munkaidőt tudunk megtakarítani a HP Designjet egyedülálló automatikus nyomtatási képességeivel” – számolt be a tapasztaltokról Margaret Miller, a Georgia Blue értékesítési vezetője. „Bizonyos munkák éjszakai futtatásának köszönhetően nappal más feladatokra tudjuk befogni nyomtatóinkat.”

A HP Designjet 4500 nagy pontossággal helyezi el a színes vonalakat, kiváló képminőséget nyújt, és rendkívül gyors nyomtatásra, másolásra és lapolvasásra képes. Az opcionális gyűjtő egységgel felszerelt, két papírtekercses nyomtató, nagy formátumú szkenner és komplett funkcionalitású, többfunkciós nyomtató-szkenner-másológép változatban kapható sorozat párhuzamos nyomtatással és feldolgozással csökkenti a munkavégzés idejét és javítja a nyomtatási szolgáltatás minőségét.(1)

„A HP élvonalbeli nyomtatási technológiáját bevetve ösztönzi a színes nyomtatás elterjedését, és ügyfeleinek több lehetőséget biztosít a hatásos kommunikáció terén a különféle papírformátumokon” – nyilatkozta Enrique Lores, a HP tintasugaras üzleti célú megoldásokért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Az építészeti és a műszaki kommunikációban erősödő kereslet mutatkozik a színes dokumentumok iránt. A HP Designjet 4500 nyomtatósorozat teljesen újszerű használati élményt nyújt a színes nyomtatásban – ráadásul az ára is megfizethető.”

Az automatikus működés javítja a produktivitást

A HP Designjet 4500 két darab, egyenként 175 m hosszú papírtekerccsel dolgozik. Mivel automatikusan képes váltani a tekercsek között, összesen 200 tervrajzot készít el emberi beavatkozás nélkül. A HP Designjet 4500 az alábbi jellemzőkkel egyszerűsíti a munkát:

  • Az 5 mm-es margónak köszönhetően nem kell levágni a CAD nyomtatok széleit

  • Az olcsó működést a Designjet nyomtatók történelmének legnagyobb, akár 775ml kapacitású tintapatronok és a gazdaságos, termál-tintasugaras technológia biztosítja. A 8 fejes nyomtatómű akár 90 m2/óra sebességre vagy óránként 100 darab A/1-es nyomat elkészítésére képes, miközben a papírellátást a nyomtatóba helyezhető kettő, egyenként akár 152 méter hosszú papírtekercs biztosítja. Így a HP Designjet 4500 akár egy egész éjszakára magára hagyható a nyomtatási feladatokkal.

  • Az opcionális gyűjtő egység 200 tervrajz kisimítására és befogadására képes

  • A HP beágyazott webszervere (EWS) támogatja a távoli nyomtatófelügyeletet: az aktuális feladatok áttekintését, a nyomtató- és a kellékanyag-állapottal kapcsolatos jelentések készítését és riasztások beállítását

  • Fejlett munkaelszámolási képességek: pl. a nyomtatóhasználati jelentések távoli készítését támogató AutoSend jellemző lehetővé teszi a használatalapú (pay-per-use) elszámolásra épülő szerződések kidolgozását

  • Integráció más szállítók alkalmazásaival


  • „A tervdokumentumok készítésére használható szoftveralkalmazások vezető szállítója, az Autodesk örömmel fogadta az új HP Designjet 4500 nyomtatósorozat megjelenését” – jelentette ki Amar Hanspal, az Autodesk Collaboration Services alelnöke. „Minőségük, produktivitásuk és használati egyszerűségük folytán az új rendszerek jóval kényelmesebbé teszik az Autodesk-felhasználók számára a munkát, és a projekt minden szakaszában támogatják az információk hatékonyabb kinyomtatását és megosztását. Jó úton haladunk afelé, hogy DWF platformunk szabvánnyá váljon a tervezési tartalmak megosztása terén, ezért az Autodesk és a HP technológiája közötti szoros integráció nélkülözhetetlen az építési, gyártási és infrastrukturális munkafolyamatok továbbfejlesztéséhez.”

    Megbízható gyorsaság, kiszámítható pontosság

    A HP Double Swath technológiával dolgozó HP Designjet 4500 sorozat eltolt nyomtatófej-elrendezése megduplázza a fúvókák számát és kiszélesíti a nyomtatási sávot, ezáltal jóval gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé.

    A HP papírportfóliójával és professzionális színes technológiáival együttműködve az új nyomtatók megbízható színkezeléssel készítenek kiváló minőségű nyomtatokat.

    A 2400 x 1200 optimalizált dpi felbontást nyújtó sorozat /- 0,1 százalékos vonalpontosságot garantál, ezért optimális megoldást jelent a pontos terveket és vonalas rajzokat igénylő felhasználók számára.

    Árral és piaci bevezetéssel kapcsolatos információk:

    A HP 2006 elején kezdi forgalmazni Designjet 4500 sorozatú nyomtatóit, az alábbi végfelhasználói árakon:(2)

    · HP Designjet 4500: 3 199 000 Ft
    · HP Designjet 4500ps: 3 990 000 Ft
    · HP Designjet 4500mfp: 7 990 000 Ft
    · HP Designjet 4500 szkenner: 5 200 000 Ft

    (1) A HP Designjet 4500mfp modellnél rendelkezésre áll a másolás és szkennelés, míg a HP Designjet 4500 és 4500ps modelleknél opcionális ez a két funkció.

    (2) Az árak tájékoztató jellegűek.

    Forrás : HP Magyarország


    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106