FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  Megjelent az OpenOffice.org 2.0.2 magyar változata
·  Itt a márciusi Catalyst!
·  Az ESET csatlakozott a Microsoft VIA-programjához
·  Új biztonsági termék az IBM-től
·  A Microsoft bejelentette a Windows Vista verzióinak listáját
·  Idén a 64 bit a nyerő
·  Az eddigi legveszélyesebb biztonsági rés a Windowsban
·  Lázadás a Catalyst Control Center ellen!
·  Megjelent az utolsó 2005-ös Catalyst
·  Friss ForceWare meghajtók GeForce kártyákhoz - ForceWare 81.98
·  Kedvezményes Eset NOD32 vírusírtó on-line rendelés
·  Megjelent az Everest 2.50-es verziója
·  Új csúcsminőségű nyomtatók a nagy formátumú műszaki grafikus nyomtatás piacán
·  Friss Forceware meghajtó érkezett
·  Megjelent a Daemon Tools legújabb verziója!
·  Veszélyes biztonsági rések a RealPlayerben
· Hírek > Szoftver
· Megmenekült a Kerio tűzfala
Dátum : 2005-12-05 09:07:06
Szerző : Matteo


A Sunbelt Software bejelentette, hogy átveszi a Kerio Personal Firewall tűzfal fejlesztését, és ezzel megmenti a népszerű biztonsági szoftvert.

A Sunbelt Software bejelentette, hogy átveszi a Kerio Personal Firewall tűzfal fejlesztését, és ezzel megmenti a népszerű biztonsági szoftvert.

A Kerio Technologies októberben jelentette be, hogy az év végén befejezi az otthoni felhasználók körében nagyon népszerű Kerio Personal Firewall tűzfalának fejlesztését, és inkább az üzleti felhasználók igényeit igyekszik kielégíteni. A szoftver 2002 márciusában vált elérhetővé, és azóta több mint kétmillió példányban töltötték le a felhasználók az Internetről. A Kerio bejelentése sokakat meglepett, de a Sunbelt Software úgy határozott, hogy megmenti a népszerű szoftvert.

A Sunbelt bejelentése szerint az év végéig lezárulnak azok az üzleti folyamatok, amelyek a Kerio Personal Firewall felvásárlására irányulnak. Ezt követően az alkalmazás Sunbelt Kerio Personal Firewall néven lesz elérhető. Jó hír, hogy a tűzfalnak megmarad az otthoni felhasználók számára kifejlesztett ingyenes verziója is. Sőt a Sunbelt a fizetős változat árát is mérsékelni szeretné. A hírek szerint a Kerio Personal Firewall tűzfal terméktámogatásáról teljes mértékben a Sunbelt fog gondoskodni.

Alex Eckelberry, a Sunbelt elnöke elmondta, hogy a jövőben folyamatosan fejlesztik majd a Kerio tűzfalat, és elképzelhető, hogy egy vállalati felhasználók számára kialakított verziót is bemutatnak majd.

Forrás : Biztonságportál


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95