FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Szoftver)
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  Megjelent az OpenOffice.org 2.0.2 magyar változata
·  Itt a márciusi Catalyst!
·  Az ESET csatlakozott a Microsoft VIA-programjához
·  Új biztonsági termék az IBM-től
·  A Microsoft bejelentette a Windows Vista verzióinak listáját
·  Idén a 64 bit a nyerő
·  Az eddigi legveszélyesebb biztonsági rés a Windowsban
·  Lázadás a Catalyst Control Center ellen!
·  Megjelent az utolsó 2005-ös Catalyst
·  Friss ForceWare meghajtók GeForce kártyákhoz - ForceWare 81.98
·  Kedvezményes Eset NOD32 vírusírtó on-line rendelés
·  Megjelent az Everest 2.50-es verziója
·  Megmenekült a Kerio tűzfala
·  Új csúcsminőségű nyomtatók a nagy formátumú műszaki grafikus nyomtatás piacán
·  Friss Forceware meghajtó érkezett
·  Megjelent a Daemon Tools legújabb verziója!
· Hírek > Szoftver
· A Novell utat nyit a vállalatoknak a többplatformos együttműködés felé
Dátum : 2005-07-26 18:15:44
Szerző : Matteo


A Novell GroupWise 7 nyílt bétaverziója többszerveres, többklienses, vezeték nélküli és Microsoft Outlook támogatást, valamint SUSE LINUX rendszerrel egy csomagba foglalva platformválasztási lehetőséget, megbízhatóságot és biztonságot nyújt az ügyfeleknek

A Novell bejelentette az iparág egyik legbiztonságosabb és megbízhatóbb csoportmunka platformjának, a Novell® GroupWise legújabb verziójának nyílt bétaváltozatát. A GroupWise 7 integrált e-mail és azonnali üzenetküldő rendszert, fejlett Outlook támogatást és a csomaggal együtt járó SUSE™ LINUX Enterprise Servert kínálja a felhasználók számára. A Microsoft Exchange rendszerrel ellentétben a GroupWise többféle operációs rendszeren – NetWare-en, Linux-on, és Windows-on – is fut. Ennek köszönhetően az ügyfelek csökkenthetik költségeiket és növelhetik termelékenységüket.

„A Novell már 2015-ig elkötelezettséget vállalt a GroupWise támogatására, ami jelzi, hogy ügyfeleik számíthatnak a GroupWise folyamatos fejlődésére most és a jövőben egyaránt" – mondta Mark Levitt, az IDC csoportmunka-támogató számítástechnikával foglalkozó részlegének alelnöke. „Mivel a GroupWise több más platform mellett Linuxon is elérhető, a Windows rendszeren túlra tekintő cégeknek valódi alternatívát kínál" – tette hozzá Levitt.

A GroupWise 7 révén a felhasználók a saját munkastílusukhoz igazíthatják a kliensszámítógépeket, ezzel javítva termelékenységüket és hatékonyságukat. Az új fejlesztések közé tartozik az e-mail és azonnali üzenetküldő rendszerek integrációja, így a felhasználók már az e-mailben láthatják, hogy a küldő pillanatnyilag elérhető-e online. Így át lehet térni az üzenetküldőre, azonnal kiváltva a hosszadalmas e-mail párbeszédeket. A termék ezen felül tartalmaz egy új „home" nézetet is, amely a legszükségesebb információit összegzi egy helyen. Ebben a nézetben felhasználónkét több naptár található a párhuzamos projektek könnyebb kezelhetősége érdekében, és egy gyors navigációs gombsor révén a felhasználó a leggyakrabban használt helyeket egy egyszerű, egykattintásos felületen keresztül is elérheti.

„A GroupWise a stabil működés, a kiemelkedő megbízhatóság és biztonság kombinációját ígéri, amelyet nap mint nap be is bizonyít. A GroupWise 7 új szolgáltatásai és a Novell hosszú távú elkötelezettsége a termék iránt leegyszerűsíti a döntést a GroupWise további bővítése mellett, a vállalat kulcsfontosságú részeként" – mondta Corey Cush, a New York Health and Hospitals vállalat hálózati szolgáltatásaiért felelős igazgatója.

A GroupWise 7 előnyei

A Novell GroupWise révén lendületbe hozható a kapcsolattartás, a feladatok rendszerezése és a kommunikáció. A termék tervezésekor cél volt, hogy kiküszöbölje a felesleges kommunikációs folyamatokat és az együttműködési megoldásra jellemző bizonytalanságot, így a Novell GroupWise a felhasználók számára biztonságos és megbízható e-mail, naptár, azonnali üzenetküldő, feladatszervező, dokumentumkezelő és adattárolási funkciókat kínál.

A GroupWise 7 termékcsomagban megtalálható a Novell SUSE LINUX Enterprise Server is, így ez nem jelent további költséget az ügyfelek számára. A SUSE LINUX Enterprise Server csomagba foglalásával a GroupWise ügyfelek számára lehetőség nyílik a vezető nyílt forráskódú szerver platform megismerésére. Kliens oldalon a GroupWise támogatja a Windows, Linux és Macintosh rendszereket, valamint a webböngészőket és a mobil eszközöket. A GroupWise 7 támogatja a PocketPC és Palm OS alapú személyi asszisztensek bölcső alapú szinkronizálását is. A szerverekhez a biztonságos hozzáférést a Simple Object Access Protocol (SOAP), egy szabványos webszolgáltatás alapú felület biztosítja, amely könnyebbé teszi a fejlesztők számára az egyéni alkalmazások létrehozását és integrálását.

A béta szoftver elérhetősége

A Novell GroupWise 7 nyílt bétaverziói már ingyen letölthetőek. Az árak bejelentése a termék piaci megjelenésekor történik. A GroupWise termékkel, a kompetitív frissítési ajánlattal és a GroupWise 7 béta verziójának beszerzésével, illetve az előrendeléssel kapcsolatos információk a www.novell.com/groupwise weboldalon találhatók.

Forrás : Novell Magyarország


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106