FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Megnyílt a CeBIT
·  A svájci kormányzat Novell SUSE Linux szerverekre váltott
·  2,7 milliárd forintos outsourcing megállapodást kötött a MOL és a HP Magyarország
·  A Microsoft bejelentette az Exchange „12” Beta 1 verzióját
·  Macromedia - Cisco szövetség
·  Az econet.hu-é az Ultraweb - megvan az uw domain
·  BoT-rány: A T-Com a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Tele2 reklámja miatt
·  A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t
·  Intel IDF - Az Intel ma ismertette hosszútávú kutatási programját
·  Intel IDF - A digitális technológia átformálja az otthoni szórakoztatást
·  Intel IDF - Intel VIIV Technológia
·  Intel IDF - A mobil innováció és a vezeték nélküli szélessávú technológia lehetőségei
·  Intel IDF - Számítógép szélsőséges időjárási körülmények között is
·  Intel IDF - Az intel vezérigazgatója vázolja az új platform- irányokat
·  A nikefootball.com új számítógépes játékában életre kelnek a futballgépek
·  Partneri kapcsolat a Gamekapocs.hu-val!
·  Zene a zsebben - nyereményjáték (Update!)
·  A térség "legöregebb" számítógépei
·  Az Intel befejezte a 64-bites átállást a legújabb Intel® Celeron® D processzorok bemutatásával
·  Microsoft Research Cambridge - a 21. századi szoftverkutatás új alapjai
· Hírek > Események
· A Microsoft 3,5 millió dollárt ajánlott fel a szökőár okozta károk helyreállítására
Dátum : 2005-01-05 17:49:57
Szerző : Daywalker


A tragikus eseményt követően a Microsoft 3,5 millió dollárt ajánlott fel a katasztrófa utáni helyreállítási munkák támogatására.

„A Microsoft fontosnak tartja, hogy pénzadományok, technikai eszközök biztosítása és önkéntes munka felajánlása révén nyújtson segítséget a katasztrófa sújtotta országok kormányainak és a helyreállítással foglalkozó segélyszervezeteknek” – közölte a Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer. „A munkatársak részéről csodálatra méltó összefogás és segíteni akarás nyilvánult meg a katasztrófát követően.”

A Microsoft pénzadománya két részből áll: 2 millió dollár azonnali vállalati juttatást ajánlott fel a helyi és nemzetközi segélyszervezeteknek, míg az összeg másik része a munkatársak és a cég közös adományaiból tevődik össze. A Microsoft becslései szerint, a munkatársak adományait azonos összeggel megduplázva további 1,5 millió dollárt tud majd felajánlani a katasztrófa sújtotta területeken dolgozó segélyszervezetek számára. Amennyiben az alkalmazottak adománya meghaladja a várt összeget, úgy természetesen a vállalati adomány összege is növekszik.

A Microsoft Corporation e kezdeményezésével járul hozzá a katasztrófa övezetben működő Microsoft-leányvállalatok már folyamatban lévő erőfeszítéseihez, és összefogja a vállalat munkatársainak jótékony törekvéseit. A térségbeli Microsoft-képviseletek a katasztrófa után azonnal együttműködésre léptek a helyi non-profit szervezetekkel és mind pénzbeli, mind önkéntes segítségnyújtás révén próbálták a mentést segíteni. A globális adományozáshoz természetesen a magyar leányvállalat munkatársai is csatlakoztak.

„Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy technológiai megoldásaink révén is segíteni tudjunk a helyreállítási munkálatok során. Ennek érdekében egy Pan-Ázsiai technológiai különítményt állítottunk fel, melyben munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik a munkálatokat, és igény szerint, technológiával és szakértelmünkkel segítik a rászorultakat” – mondta Steve Ballmer.

Forrás : Microsoft


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106