FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Megnyílt a CeBIT
·  A svájci kormányzat Novell SUSE Linux szerverekre váltott
·  2,7 milliárd forintos outsourcing megállapodást kötött a MOL és a HP Magyarország
·  A Microsoft bejelentette az Exchange „12” Beta 1 verzióját
·  Macromedia - Cisco szövetség
·  Az econet.hu-é az Ultraweb - megvan az uw domain
·  BoT-rány: A T-Com a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordult a Tele2 reklámja miatt
·  A Symantec felvásárolja a Sygate Technologies-t
·  Intel IDF - Az Intel ma ismertette hosszútávú kutatási programját
·  Intel IDF - A digitális technológia átformálja az otthoni szórakoztatást
·  Intel IDF - Intel VIIV Technológia
·  Intel IDF - A mobil innováció és a vezeték nélküli szélessávú technológia lehetőségei
·  Intel IDF - Számítógép szélsőséges időjárási körülmények között is
·  Intel IDF - Az intel vezérigazgatója vázolja az új platform- irányokat
·  A nikefootball.com új számítógépes játékában életre kelnek a futballgépek
·  Partneri kapcsolat a Gamekapocs.hu-val!
·  Zene a zsebben - nyereményjáték (Update!)
·  A térség "legöregebb" számítógépei
·  Az Intel befejezte a 64-bites átállást a legújabb Intel® Celeron® D processzorok bemutatásával
·  Microsoft Research Cambridge - a 21. századi szoftverkutatás új alapjai
· Hírek > Események
· Az IBM elnyerte az Intel minőségjavítási díját
Dátum : 2004-03-29 20:43:28
Szerző : gabrillo


Az IBM lett az Intel Corporation 2003. évi beszállítóinak a folyamatos minőségjavításért adományozott, értékes SCQI-díj (Supplier Continuous Quality Improvement Award) egyik nyertese.

Ez a díj az Intel azon beszállítóinak legmagasabb szintű elismerése, akik olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek alapvető fontosságúak az Intel sikere szempontjából, és akik rendkívüli mértékben elkötelezettek a minőség és a teljesítmény iránt. Az IBM az Intel számára gyártott notebookok, asztali számítógépek, munkaállomások és szerverek szállításáért részesült az elismerésben. Az IBM és 15 további SCQI-díjazott tiszteletére ünnepséget rendeztek a kaliforniai Burlingame-ben.

"Ennek a díjnak az ad különös jelentőséget, hogy az Intel, - amely maga is vezető technológiai cég -, az IBM ThinkPad notebookjait, ThinkCentre asztali számítógépeit, ThinkVantage technológiáit, eServer xSeries rendszereit és IntelliStation munkaállomásait használja mindenhol" - közölte Steve Ward, az IBM Personal Systems Group részlegének alelnöke és vezérigazgatója. "Az, hogy az Intel - immár a harmadik egymást követő évben - hatékony és értékes partnernek ismeri el az IBM-et, kiválóan bizonyítja, hogy vállalatunk hajszálpontosan képes előrejelezni és kielégíteni vásárlóinak igényeit."

"Az Intel értékeli és elismeri az IBM folyamatos minőségjavítás terén tett ez évi erőfeszítéseit, amivel most is túlszárnyalta elvárásainkat" - fogalmazott Martin Menard, az Intel IT Productivity, Collaboration & Flex Services részlegének igazgatója. "Az IBM a Centrino mobil technológiával bizonyította elkötelezettségét az Intel mellett, valamint az információ-technológia eredményei iránt."

Az SCQI-díj az Intel folyamatos minőségjavítási programjának része, amely az Intel beszállítóit további erőfeszítésekre és folyamatos minőségjavításra kívánja ösztönözni. Megszerzéséhez a beszállítóknak legalább 95%-os eredményt kell elérniük azon az értékelésen, amely felméri a jelöltek teljesítményét és azt, hogy meg tudnak-e felelni a költségekkel, minőséggel, rendelkezésre állással, szállítással, technológiával és reagálási idővel kapcsolatos elvárásoknak. Az SCQI-programmal kapcsolatban további információ található a http://suppplier.intel.com/quality/ cím alatt.

Forrás : IBM


Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Warning: require(../forum/comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/comment.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 106