FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Beindult a Szamitogep.hu ADSL és VoIP értékesítése
·  Honlap készítő pályázat
·  Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territory mérk
·  50 millió dolláros alapítványt hozott létre a Microsoft egyik volt vezetője
·  Szerverleállás
·  Unoka-Nagyszülő Informatikai Verseny
·  Sokáig volt, most nincs, vajon lesz-e? Napster-story II.
·  Sokáig volt, most nincs, vajon lesz-e? Napster-story I.
·  Info 2001 és ICT Fórum
·  Magyar E-KönyvKiadó és Áruház
·  Újdonságok az INFO 2001 kiállításon
·  Ablak a világra konferencia
· Cikkek > Események
· Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
Dátum : 2003-12-23 18:33:25
Szerző : Daywalker


Szeretnénk minden kedves látogatónknak megköszönni, hogy Minket (is) választott. Tovább...

Ismét eltelt egy év! Bizony nagy idő ez! Lezárult egy szakasz az életetekben, akrácsak a miénkben, és a szamitogep.hu életében is.


Most nem igazán a karácsonyról akarok írni, mert valószínűleg mindenki tisztában van a jelentőségével, és ez így van rendjén. Inkább beszámolnék az elmúlt évről!

Sajnos az év elején, amint láthattátok, az olal majdnem eltűnt a rengetegben. Nem sok híja volt, hogy végleg bezárja a kapuit a szamitogep.hu, mely korábban az online informatikai társadalom gyöngyszeme volt. Sajnos mindez elveszett, de az oldal ÉL! Év közepén jómagam, és Gabrillo kénytelenek voltunk kezünkbe venni az irányítást. Igazából nekünk az oldal akkoriban nagyon tettszett (és persze most is:), ezért nem hagyhattuk veszni. Bár terveinkben csak annyi szerepelt, hogy az oldalt üzemeltető céggel, a Dunaweb Kft-vel felvesszük a kapcsolatot, és jogot kérünk, hogy publikálhassunk az oldalon. Szerencsére Ők ennél sokkal fontosabbnak tartották az oldalt, és jóval komolyabb terveket szőttek, mint Mi ketten. Az oldal újboli beindítása kicsit sokáig húzódott, de tavasszal már láthattatok elvétve egy-két cikket. Sajnos ezután újból szünet következett, míg júliusban újra jelét adtuk annak, hogy élünk, nem tűntűnk el. Ismét két hónapos szünet után a munka elindult, és most is szakadatlanul folyik. Sok minden történik a háttérben, amiről Ti nem tudtok. Valószínűleg sokkal nagyobb erőfeszítések vannak a háttérben, mint az bárki is el tudja képzelni! Igaz, a sok lógás a suliból/egyetemről a sajtótájékoztatók miatt nekünk is kifizetendő:) Próbálunk jelenlenni minél több sajtótájékoztatón, hogy Ti több információhoz jussatok. Persze Mi is emberek vagyunk és erőforrásaink végesek. Sajnos emiatt (és a Sulinet Expressz miatt:) elmaradtak a tervezett fejlesztések, pedig rengeteg ötletünk van, de sajnos egyenlőre ezeket el kell halasztanunk a jövő évre, ami ugye már nincs is olyan messze. Sajnos biztosat nem ígérhetek, viszont azt nem árulom el, hogy milyen terveink vannak a jövőt illetően! Annyit mondhatok, hogy Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ti megfelelő mennyiségű és minőségű információhoz jussatok.
Az oldallal való törődésünket meghálálja az oldal látogatószáma, amely napról napra folyamatosan növekszik, bár az utóbbi időben kissé gyengélkedünk, mert az ünnepek minket is eléggé lefoglalnak, és örülünk, ha gép elé jutunk.

Ezúttal is szeretnénk megköszönni Flamich Péter és Kovács Péter segítségét, bizalmát, valamint Kellemes Ünnepeket kívánunk Nekik, és Családjuknak.

Daywalker és Gabrillo



Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95