FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Overclock)
·  Leadtek A250 vízhűtés
·  FIX.TV
·  Socket 370
·  P4 Northwood tuning
·  A CPU teljesítménye
·  Enermax ventilátorok (próba)
·  FIX.TV-s bemutató
·  Enermax ventilátorok
·  FIX.TV+Overclock
·  Hűtőblokk csőből
·  Gázhűtéshez hőcserélő
·  XP elmélkedés
·  P4 2260MHz-en
·  Háromcsillagos reggel
·  Jeges rekord
·  AMD XP hűtés
·  AMD XP
·  Cool hangok
·  Tesztek
·  Fix.tv
· Hírek > Overclock
· CPU foglalat átalakító
Dátum : 2002-08-24 11:27:26
Szerző : gigahertz


Vajon "beizzítható" pl. egy Abit BE6-II-es alaplapban (BX440) egy Tualatin magos processzor? Igen!

Amikor az első Tualatin magos processzorok megjelentek mindenki érdeklődve figyelte, hogy vajon jó működni fog-e egy régebbi SLOT1-es alaplapban a CPU. De azok is aggódtak, akik Socket 370-es foglalatú alaplappal rendelkeztek, hisz nem véletlenül hozta ki az ASUS a CUSL után a TUSL alaplapot, hisz arra azt mondhatta, hogy Tualatin kompatibilis.

És most érkeztünk el oda, hogy pillanatokon belül kapható lesz a SLOT1/FCPGA2"Tualatin" átalakító és a Socket370-es foglalatba tehető, Tualatin befogadását lehetővé tevő modul.

Friendtech processzor átalakító: PLIP3T ("Régi Slot1 alaplapokban FCPGA és FCPGA2"Tualatin" tokozású Celeron és Pentium III CPU-k használata! Lehetővé válik a magfeszültség állítása (a "Tualatin" támogatáshoz), még akkor is, ha az alaplap eredetileg ezt nem támogatta. Jumperrel állítható feszültségérték (1.050V~1.825V között). Támogatja a kétprocesszoros üzemmódot (csak Pentium III processzorok esetén). LED jelzi a bekapcsolt állapotot. Tartalmaz: tápkábel, golyóscsapágyas hűtőventilátor, hővezető paszta, használati utasítás." Forrás: www.kellytech.hu)

Friendtech processzor átalakító: PL370T ("Lehetővé teszi a Socket370 csatlakozójú alaplapoknál (beleértve az Intel Celeron és Pentium III processzorokat is) az újabb, "Tualatin" tokozású Celeron és Pentium III processzorok használatát. Támogatja a 0.13 mikronos csíkszélességű processzorok használatát. Az alaplap feszültségszabályzó modulját használja. Celeron 1.4GHz "Tualatin", Celeron 1.2GHz "Tualatin", Pentium III 1.2GHz "Tualatin" processzorokra válthatunk át, a csomag tartalma: egyedileg tervezett hűtőventilátor, tápkábel, hővezető paszta." Forrás: www.kellytech.hu)

Végül a PLP4N átalakító lehetővé teszi a Socket 478-as foglalatú processzorokat Socekt 423-as foglalatú alaplapba behelyezzünk, igaz a Nortwood magos processzorokat nem támogatja!

 Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95