FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Események)
·  Beindult a Szamitogep.hu ADSL és VoIP értékesítése
·  Honlap készítő pályázat
·  Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territory mérk
·  50 millió dolláros alapítványt hozott létre a Microsoft egyik volt vezetője
·  Szerverleállás
·  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!
·  Unoka-Nagyszülő Informatikai Verseny
·  Sokáig volt, most nincs, vajon lesz-e? Napster-story II.
·  Sokáig volt, most nincs, vajon lesz-e? Napster-story I.
·  Magyar E-KönyvKiadó és Áruház
·  Újdonságok az INFO 2001 kiállításon
·  Ablak a világra konferencia
· Cikkek > Események
· Info 2001 és ICT Fórum
Dátum : 2001-05-07 17:26:39
Szerző : KEEP


Május 8. és 12. között a Budapesti Vásárközpont ad otthont az Info 2001 Nemzetközi Informatikai és Kommunikációtechnikai Szakkiállításnak.

Az immár harmadik alkalommal megrendezendő Info ezúttal a Vásárközpont "A" pavilonjában tekinthető meg; a látogatók 5256 négyzetméteren 164 cég termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg.

Az Info idejére egy kísérő konferenciasorozatot is szervez a kiállítást rendező Hungexpo. Az Információ- és Kommunikációtechnológiai Fórum - röviden: ICT Fórum - kifejezetten a szakmának szóló rendezvény, színhelye szintén a Budapesti Vásárközpont lesz, de a szemináriumok az Info helyszínétől eltérően a „B" pavilon Média termében , a Konferencia Központban és a Külkapcsolati és EU Központban zajlanak majd.

Az ICT Fórum nem csupán újítás a Hungexpo részéről, hanem annál sokkal előrébb mutató lépés. A piac megköveteli, hogy különválasszuk azokat a rendezvényeket, amelyek a nagyközönségnek szólnak, és azokat, amelyekre a szakma tart igényt. Az idei Info és ICT ennek szellemében született.

A szervezők nagyon fontosnak tarják az információtechnológia iránt érdeklődő szélesebb rétegeket és azt, hogy számukra olyan kiállítást szervezzenek, ahol megtekinthetik az itthon elérhető informatikai termékeket, ahol áttekintést kapnak az adat- és a telekommunikáció aktuális állapotáról, ahol megismerhetik a repro- és másolástechnika legfrissebb vívmányait, illetve bepillanthatnak az informatikai tanácsadók világába. S persze nemcsak megnézhetik ezeket a termékeket, hanem kipróbálhatják, s meg is vásárolhatják azokat az INFO kiállítási standjain.

Ugyanakkor az ICT Fórum a nemzetközi informatikai és kommunikációtechológiai szakma találkozója. A fórumra elsősorban az informatikusokat és a gazdasági élet döntéshozóit várják a szervezők, s nemcsak információszerzésre nyílik alkalmuk, de szakmai megbeszéléseket és üzleti tárgyalásokat is folytathatnak a szállítókkal. A manapság gyakran használt informatikai terminológiával szólva: az ICT Fórum egy B2B típusú rendezvény, míg az Info 2001 kiállítást egy B2C-seregszemleként lehet jellemezni.

A tervek között már most szerepel, hogy az ICT Fórum szakmai színvonalát még tovább erősítsék: egy olyan rendezvénnyé szándékoznak fejleszteni, amely az információtechnológia területének jelentős üzleti fórumává válik a közép-kelet-európai régióban. S hogy ezt a célt meg tudják valósítani, várják a rendezvénnyel kapcsolatos visszajelzéseket, s egyúttal tárgyalásokat folytatnak a hazai informatikai piac meghatározó szereplőivel is.

INFO 2001

Kiállítási területe: nettó 5256 m2
Kiállítók száma: 164


Árucsoportok megoszlása a kiállítási terület szerint




Árucsoportok megoszlása a kiállítók száma szerint


Forrás : INFO2001


Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Warning: require(../forum/centercomments.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '../forum/centercomments.php' (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.szamitogep.hu/show/read.php on line 95