FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

· Friss (Antivírus)
·  Norton AntiVirus™ Corporate Edition 7.5
· Termékbemutatók > Antivírus
· Ismét díjazott lett a Norton Antivirus
Dátum : 2001-05-04 11:28:51
Szerző : KEEP


A Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) ma jelentette be, hogy a Norton AntiVirus tizennegyedik alkalommal kapta meg a Virus Bulletin 100%-díjat

Ezzel a Symantec az egyetlen olyan vírusellenes megoldásokat szállító cég, amelyik egymást követően nyolcadszor nyerte el ezt a díjat. A 2001. áprilisi tesztet a Microsoft Windows 2000 operációs rendszerén végezték. A tekintélyes VB 100% emblémát azok a termékek kapják meg, amelyek a WildList Organization által megfigyelt, szabadon előforduló vírusokat mind a fájlok megnyitásakor, mind a fertőzéskor felfedezik.
„A vírusok jelentette fenyegetések folyamatos növekedésével a cégek teljes körű biztonsági megoldásainak létfontosságú elemévé válnak a vírusellenes megoldások” - mondta Rob Clyde, a Symantec nagyvállalati megoldások részlegének főtechnológusa. „Mint az elnyert VB 100%-díjak hosszú sora is mutatja, a Symantec Norton AntiVirusa folyamatosan kimagasló minősítést kap, amely a Symantec azon elkötelezettségét bizonyítja, hogy a ma elérhető legjobb teljesítményű és a legmegbízhatóbb vírusellenes megoldásokat nyújtsa.”

A Symantec vírusellenes megoldásai minden belépési pontnál - ideértve az e-mail csatolmányokat és az internetes letöltéseket is - automatikusan védik meg az ügyfeleket a vírusok és más rosszakaratú programok ellen. A megoldások külön beavatkozás nélkül, automatikusan ismerik fel és elemzik a vírusokat, a rosszakaratú ActiveX komponenseket, a Java kisalkalmazásokat és más, veszélyes, gyorsan terjedő kódokat, valamint helyreállítják az általuk okozott elváltozásokat.

A Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition a Symantec Enterprise Security része, amely a különféle méretű szervezeteket az információbiztonságuk kézbentartásához szükséges eljárásokkal, szolgáltatásokkal látja el, és világszerte reagálást biztosít a problémákra. A Symantec ezen széles körű megoldása a legjobb minőségű termékeket kínálja az átjárók, a szerverek és a hálózatba kapcsolt számítógépek vírusellenes védelmével, tűzfalbiztonsággal, behatolásérzékeléssel és sérülékenységi vizsgálattal történő ellátása érdekében. Az ügyfeleket szolgálja a Symantec világméretű kutatói hálózata is, amely éjjel-nappal azonnali reagálást biztosít bármely, a biztonságot fenyegető támadás esetén. A Symantec Enterprise Security-t igénybe vevők a tanácsadást, oktatást, megvalósítást és felügyelt biztonsági szolgáltatásokat kínáló Symantec Security Services támogatását is élvezik.


· Hozzászólások
freep - 2001-08-13 00:25:25 --= nem regisztrált =-- válasz erre
Üdv!
Nem kötözködni akarok, hiába is mutattam rá a multkorinál a beküldött fájlok vizsgálatának elhúzódó idejére, de:
"A Symantec vírusellenes megoldásai minden belépési pontnál - ideértve az e-mail csatolmányokat ...automatikusan védik meg az ügyfeleket a vírusok és más rosszakaratú programok ellen" -Csak éppen a SirCam masírozik be rajta. Igaz, ha lementik a mellékletet, akkor visít és fogja. Viszont ezen a módon bármilyen fájlt be lehet juttatni a rendszerbe.
Bye
BMASTER - 2001-08-12 20:38:37 --= nem regisztrált =-- válasz erre
Én is ezt a programot használom 1,5 éve és 100%-osan meg vagyok vele elégedve! Szuper! Mindenkinek ajánlom, a legjobb!!!
 
 
© szamitogep.hu