FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT

REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL E-MAIL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP E-SULI SZAKÜZLETEK

FÓRUM DRIVERT KERESEK CIKKEK TERMÉKBEMUTATÓK PC TIPPEK HÍREK VÍRUSOK PC ÁRINDEX PC PIAC

· Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
MAIL: FÓRUM:

Segítség Regisztráció

· Aktuális fórumok
·  C-media AC97 vs win7??
·  vista guest user internetelérés
·  Pen Drive??
·  videót hang nélkül
·  FURCSASÁGOK
·  Sony Ericsson X1 Vodafone WAP HELP!
·  Milyen digitális fényképezőt vegyek...
·  Gyorshajtás
·  webshop progi?
·  LG HT202SF-CU Frimware
·  ABIT SA7
·  Vinyó help plz!
·  feltört msn
·  Balaton-kör
·  Felszültség!
·  Laptop mindenre
·  internet explorer 8 vagy mozilla?
· Legfrissebb Hírek
·  Világtérkép a vírusokról
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
· Hírlevél
Feliratkozás
Leiratkozás
Segítség
· Partnerek

· ··

· ·

Partnereink bemutatása
· Fórumok - Microsoft Network - Sulinet W2008
gabis - 2010-04-29 15:33:28 válasz erre
Nem, ezen a linken lévő kép segített rajtam.

http://href.hu/x/c6eg

A portok tulajdonságait kellett beállítani.

Tonyk - 2010-04-29 15:30:39 válasz erre
mármint a tűzfal fogta?

gabis - 2010-04-29 15:27:46 válasz erre
Visszaöttem. Az utolsó kép, amit küldtél, ott nem volt beletéve egy pipa a jelölőnégyzetbe, mostmár működik. Sikerült kapcsolódnom az iskolai hálózathoz a suli másik kábelnetes csatlakozásáról. Kipróbáltam XP alól és W7 alól is, működött rendesen. Tonyk köszönöm szépen a segítségedet, nagyon sokat segítettél! :))))))))))
Tonyk - 2010-04-29 14:59:29 válasz erre
tűzfalon engedve van?
pl.: http://href.hu/x/c6el
Tonyk - 2010-04-29 14:44:38 válasz erre
még nézd meg ezt: http://href.hu/x/c6eg
gabis - 2010-04-29 14:38:45 válasz erre
Haladunk valamilyen irányba. Megváltozott a kliens gépen a hibaüzenet. "hiba:913 egy távelérésű ügyfél olyan porton próbál meg csatlakozni, amely csak útvonalválasztók számára van fenntartva."
ellenőriztem a kapcsolatnál, hogy egyforma hitelesítési beállítok vannak.
gabis - 2010-04-29 14:17:58 válasz erre
Nem változtattam meg semmit portot, defaulton maradt. Nem saját hálózatból akarok belépni. Van a sulinak az egyik kábelszolgáltatónál előfizetése, onnan próbáltam meg. A képek alapján kivettem azokat a pipákat amik nem kellenek. Megyek kipróbálom, hogy be tudok-e lépni.
Köszi
Tonyk - 2010-04-29 14:04:04 válasz erre
a lemaradt képek:
http://href.hu/x/c6e7
http://href.hu/x/c6e8
Tonyk - 2010-04-29 14:02:18 válasz erre
"Korrelációs azonosító={31EC6815-3848-4864-85E3-50DBB2340D65}: A(z) VPN2-4 porton kapcsolódni próbáló Administrator felhasználót a rendszer a következő hiba miatt leválasztotta: A Remote Access Client attempted to connect over a port that was reserved for Routers only."

nem forgattad be ugye semilyen más portra, hanem def.-on hagytad?

The connection was prevented because of a policy configured on your RAS/VPN server. Specifically, the authentication method used by the server to verify your username and password may not match the authentication method configured in your connection profile. Please contact the Administrator of the RAS server and notify them of this error."

Valami házirend beálítás nem teszik neki. A Hitelesítés Ms-CHAP v2 ? Mind kliens mind szerver oldalon. (távelérés házirend)

Szerver:
Szerver oldal

Kliens:
Kliens oldal

(tuti nem az a gond, de ugye nem saját hálóról (belülről) akarsz bemenni még1x? :) (menni kellene így is))
gabis - 2010-04-29 13:40:13 válasz erre
Hello Tonyk!

Köszi a leírást. Kinyitottam a portokat, nem volt gond vele. Beállítottam, hogy a milyen ip-t kapjanak, egy dhcp-ből kizárt tartományból kapnak. Megnéztem a tűzfalamat a portokat átengedi. Vettem fel új szabályt az útvonalválasztás távelérnél is.Ha kapcsolódni próbálok XP-s gépről, akkor megáll a felhasználó nevének és jelszavána ellenőrzésekor, vár egy darabig, aztán 721-es hibakódot ad vissza, hogy a távoli számítógép nem válszol.

A szerveren ezeket a hibaüzeneteket találtam a rendszer naplóban.

"Korrelációs azonosító={31EC6815-3848-4864-85E3-50DBB2340D65}: A(z) VPN2-4 porton kapcsolódni próbáló Administrator felhasználót a rendszer a következő hiba miatt leválasztotta: A Remote Access Client attempted to connect over a port that was reserved for Routers only."

"Korrelációs azonosító={51F7F6EC-91BA-4DB0-BFCD-81A274EEA0D7}: A(z) 78.153.102.149 eszközről csatlakozó BOLYAI.LOCAL\Administrator felhasználó hitelesítésére tett kísérlet a következő hiba miatt meghiúsult: The connection was prevented because of a policy configured on your RAS/VPN server. Specifically, the authentication method used by the server to verify your username and password may not match the authentication method configured in your connection profile. Please contact the Administrator of the RAS server and notify them of this error."

Mi lehet a baj, mit ronthattam el? Windows 2008 standard fut a szerveren.

Köszönöm a segítséget!

© szamitogep.hu