|
woodstockboy - 2010-07-30 14:27:31
|
válasz erre
|
|
szerintem arra gondol, esetleg gondolhat még a szerveren az elérési útra, de azt jobb esetben tudni szokta magától.
|
|
|
Fidel - 2010-07-30 12:29:24
|
válasz erre
|
Windows alól menne, de az internet szolgáltató tárhelyére akarom felrakni, ez nem megoldható?
A shop script programot használnám, az instaalnál kell neki egy ftp hely, meg aztán web szerver címet is kér, itt akadok el, a tárhelyre az ftp-vel fel is megy a dolog, de utánna nem tudok mihez kezdeni vele!
Nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán ez így működne e?
A web szerver elérése ebben az esetben az oldal neve, ahol meg lehet nézni a weblapomat?
|
|
|
woodstockboy - 2010-07-29 19:05:59
|
válasz erre
|
egyébként általában ezek php-ban megírt cuccok, amivel az a dolgod, hogy fel kell másolnod a webszerverre. Ha a saját gépeden csináltál ilyet, akkor van egy könyvtárad valahol, ami a webszerver gyökérkönyvtára, ezt meg kell nézd, nem tudom, milyen programokat telepítettél fel.
Ha felmásoltad, általában van egy install script, ez meg le van írva a dokumentációjában annak a cuccnak, amit használni akarsz a webshophoz.
a böngésződbe kell majd beírni, hogy http://localhost/index.php vagy install.php, vagy ilyesmi.
|
|
|
woodstockboy - 2010-07-29 19:00:58
|
válasz erre
|
én joomla+virtumart vagy mi párossal próbálkoztam, az végülis működött, csak aztán nem volt rá szükség, úgyhogy nem ástam bele magam annyira.
apache+php+mysql kell hozzá, ha windowsod van, akkor vannak erre programok, ha linuxod van, akkor meg csak felrakod ezeket, aztán mehet localhoston a móka.
|
|
|
Fidel - 2010-07-29 07:13:54
|
válasz erre
|
Kéne valami ingyenes program, amivel el lehet kezdeni bohóckodni!
Jómultkor ajánlottak egy ilyen programot, de miután leszedtem, meg egy pár dolgot feltelepítettem a gépre, amik kellenek hozzá, eljutottam odáig, hogy lövésem nem volt, hogy hogy induljak el vele, valamit fel kelett volna szerverre töltenem, de nem igazán jöttem rá, hogy azzal utána mit kell csinálni!?
Kéne kis segítség, ha valakinek van már tapasztalata ilyennel?
|
|
|
|
|
|
|