FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT

REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL E-MAIL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP E-SULI SZAKÜZLETEK

FÓRUM DRIVERT KERESEK CIKKEK TERMÉKBEMUTATÓK PC TIPPEK HÍREK VÍRUSOK PC ÁRINDEX PC PIAC

· Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
MAIL: FÓRUM:

Segítség Regisztráció

· Aktuális fórumok
·  win7 kékhalál + ujraindulás
·  Sata rack problem??
·  Dvd-író problem
·  MacBook
·  Windows 7 kérdés
·  wlan, ujjlenyomat
·  Carpatians nem jön be
·  Balaton-kör
·  Nero
·  Soundmax hangkártyán nincs hang
·  MSN probléma
·  látogatott oldalak ellenörzése
·  Plazma TV
·  Fax küldése szgépről
·  Abit BX133-RAID
·  NFS Shift Segitség!
·  utp kábel megtoldása
· Legfrissebb Hírek
·  Világtérkép a vírusokról
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
· Hírlevél
Feliratkozás
Leiratkozás
Segítség
· Partnerek

· ··

· ·

Partnereink bemutatása
· Fórumok - Szoftver - feltört msn
polgarobi - 2010-07-29 14:33:27 válasz erre
200 ismerős??? akkor te valami nagyon fontos ember lehetsz :)
de félre a tréfával, gondolom a 200 ismerőst nem csak te ismerted egyedül, ők is ismerték egymást sokan. Akiket tudsz felveszel az újra, aztán ők majd segítenek a többieket visszaszerezni.

a legegyszerűbb megoldás, ha minden ismerősödnek írsz egy mélt, hogy új fiókot kell csinálnod, ezért a régit már ne használják.

hát igen valószínűleg ez lesz, de nem olyan egyszerű a dolog, mivel több mint 200 ismerősöm volt és sajna nem tudom mindegyik címét. :( Csak gondoltam legalább az IP címét ki lehetne deríteni, vagy azt a mail címet amit ő megadott az elfelejtett jelszóhoz...

ellenségeim tudtommal nincsenek, de ki tudja ezek után :S

dagonya - 2010-07-29 09:19:36 válasz erre
Dagonya ismét segített...

i do my best

droland - 2010-07-29 07:57:13 válasz erre
Dagonya ismét segített...
norbx - 2010-07-28 19:31:36 válasz erre
mi az az msn?

valami windozos baromsag :)
dagonya - 2010-07-28 15:42:08 válasz erre
mi az az msn?
sanyox - 2010-07-28 11:55:29 válasz erre
Hát, nem tudom, hogy lehetséges e olyan, de a fószer szerintem a másodlagos email címemet is megváltoztatta, mivel az biztos, hogy adtam meg másodlagosat, és nem küldi az egyik mail címemre se...szóval az egy dolog, hogy megváltoztatta a jelszót, de a mail címre is gondolt, meg a biztonsági kérdésre, szóval mindent megváltoztatott.
A jelszavam a nevemhez egyáltalán nem kötődött, és számból ill betűből is állt.
Max annyi, hogy nem kellett volna felvenni azt az ismeretlent, de hát így akkor sose vegyek fel senkit, mert lehet, hogy megszívom vele???
atiqua - 2010-07-28 07:58:02 válasz erre
Most őszintén... Mihez kezdesz az IP-címével? Megpingeled? Ha a te fiókoddal valaki "elfelejtett jelszót" nyom, akkor nem egy akármilyen címre küldi az MSN a jelszót, az elég nagy biztonsági baki lenne. Persze az nem kizárt, hogy nem az MSN-edet, hanem az e-mailedet "törték fel".
Jelszónak lehetőleg válassz olyat, ami nem a flora95 és hasonló szintű. És ne felejtsd el. Magát az MSN-t nem törik fel, csak téged. Szerintem az se baj ha csinálsz új e-mail.
sanyox - 2010-07-27 22:51:49 válasz erre

a legegyszerűbb megoldás, ha minden ismerősödnek írsz egy mélt, hogy új fiókot kell csinálnod, ezért a régit már ne használják.

hát igen valószínűleg ez lesz, de nem olyan egyszerű a dolog, mivel több mint 200 ismerősöm volt és sajna nem tudom mindegyik címét. :( Csak gondoltam legalább az IP címét ki lehetne deríteni, vagy azt a mail címet amit ő megadott az elfelejtett jelszóhoz...

ellenségeim tudtommal nincsenek, de ki tudja ezek után :S
polgarobi - 2010-07-27 22:15:51 válasz erre
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy ellopták az msn azonosítóm. Ma még voltam fennt msnen de este már más írt a barátaimnak a nevemben. Ugyancsak ma felvett egy ismeretlen cím, de elfogadtam mert azt hittem valaki ismerős. Ezután már most este nem bírtam fellépni msnre, megváltoztatta a jelszavam és a emlékeztető kérdést is. Le lehet nyomozni azt hogy ki az ha pl. megint ír valamelyik ismerősömnek? Vagy egyéb módon? Írjatok ha van valami ötletetek.

Köszi : Flóra

a legegyszerűbb megoldás, ha minden ismerősödnek írsz egy mélt, hogy új fiókot kell csinálnod, ezért a régit már ne használják. ja és csinálsz egy új fiókot. (aztán reménykedsz, hogy azt nem törik fel és senkit nem veszel fel csak úgy!!!)
visormail - 2010-07-27 22:10:31 válasz erre
Vannak ellenségeid?

Következő 10
Lap: 1, 2 , 3
© szamitogep.hu