FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT

REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL E-MAIL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP E-SULI SZAKÜZLETEK

FÓRUM DRIVERT KERESEK CIKKEK TERMÉKBEMUTATÓK PC TIPPEK HÍREK VÍRUSOK PC ÁRINDEX PC PIAC

· Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
MAIL: FÓRUM:

Segítség Regisztráció

· Aktuális fórumok
·  C-media AC97 vs win7??
·  vista guest user internetelérés
·  Pen Drive??
·  videót hang nélkül
·  FURCSASÁGOK
·  Sony Ericsson X1 Vodafone WAP HELP!
·  Milyen digitális fényképezőt vegyek...
·  Gyorshajtás
·  webshop progi?
·  LG HT202SF-CU Frimware
·  ABIT SA7
·  Vinyó help plz!
·  feltört msn
·  Balaton-kör
·  Felszültség!
·  Laptop mindenre
·  internet explorer 8 vagy mozilla?
· Legfrissebb Hírek
·  Világtérkép a vírusokról
·  ASUS alaplap Viiv és Dolby minősítéssel
·  A Norton Save & Restore a családi fényképalbumot is védi.
·  CeBIT 2006: Blu-Ray dömping
·  CeBIT 2006: Corsair finomságok
·  Azonnali frissítést igényel a Windows és az Office
·  Újabb Microsoft VoIP és videotelefon-tervek
·  Beindult a Google Mars!
·  CeBIT 2006: GeCube és Powercolor
·  CeBIT 2006: SiS memóriák és alaplapok
· Hírlevél
Feliratkozás
Leiratkozás
Segítség
· Partnerek

· ··

· ·

Partnereink bemutatása
· Fórumok - Szoftver - Gépek közti szinkronizáció?
visormail - 2010-03-12 18:33:21 válasz erre
Hát a könyvtárak szinkronizálására meg ha jól sejtem a kapcsolat nélküli fájlok dolog való, ami valahogy így működik xp-n a súgó alapján:

1) Ha be van kapcsolva a gyors felhasználóváltás akkor azt ki kell kapcsolni: vezérlőpult/felhasználói fiókok/a felhasználók be és kijelentkezési módjának megváltoztatása/a gyors felhasználóváltás használata elől a pipát kivenni.

2) Sajátgép/Eszközök/Mappa beállításai:
A Kapcsolat nélküli fájlok lapon ellenőrizze, hogy a Kapcsolat nélküli fájlok engedélyezése jelölőnégyzet be van-e jelölve.

3) A szinkronizálandó mappák megosztása az egyik gépen.

4) A másik gépen: Kattintson duplán arra a hálózati meghajtóra, amelynek tartalmát meg szeretné tekinteni.
Kattintson a kapcsolat nélkül elérni kívánt közös hálózati fájlra vagy mappára. Fájl menü/Legyen elérhető kapcsolat nélküli módban.

5) Sajátgép/Eszközök/szinkronizálás... itt megjelentek a a kapcsolat nélküli fájlok, beállítások gomb alatt lehet pipálgatni bejelentkezéskor/kijelentkezéskor automatikus szinkronizálás.

Ezen kívül van még plusszban a táska eszköz használata, csak asszem az nem automatikus.
1) A hordozható gépen Sajátgép/Fájl/Új/Táska, ebbe belehúzod a fájlokat a fix gépről. Elviszed dolgozol rajtuk, mikor visszajött a gép belépsz a Táskába és Táska menü/Az összes elem frissítése.

Én ezeket nem használtam soha ha valamit nem jól írtam vagy ez nem jó erre amit Fidel akar, akkor javítsatok ki.
Tonyk - 2010-03-10 12:32:05 válasz erre
Könyvjelzőkre ott a xmarks (IE és Firefox)
Fidel - 2010-03-10 09:52:37 válasz erre
Van valami megoldás arra, hogy ha van két gépem, és az egyiket elviszem, arra adatok kerülnek, és amikor visszakerül az otthoni hálózatba, akkor automatikusan szinkronizáljon könyvtárakat a másik géppel, például letöltéseket, könyvjelzőket, e-mail eket!??

© szamitogep.hu